Halott nőt találtak a tűzoltók egy VII. kerületi tűzben

Halott nőt találtak a tűzoltók egy VII. kerületi tűzben

Budapest, 2015. március 27., péntek (MTI) - Tűz ütött ki a fővárosi VII. kerületi Dózsa György úti idősek otthonában, egy nő meghalt péntek kora hajnalban - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
tovább »
Választás 2014 – Elbontotta a Madách téri kordonokat Bajnai Gordon

Választás 2014 – Elbontotta a Madách téri kordonokat Bajnai Gordon

Budapest, 2014. április 6., vasárnap (MTI) – Elbontotta a Madách tér és a Rumbach Sebestyén utca torkolatában lévő kordonokat - tucatnyi aktivista segítségével - Bajnai Gordon, az Együtt-PM szövetség vezetője vasárnap reggel.
tovább »
Elszállították a robbanótesteket a VII. kerületben, hazatérhettek a lakók

Elszállították a robbanótesteket a VII. kerületben, hazatérhettek a lakók

Budapest, 2014. március 2., vasárnap (MTI) - Elszállították a főváros VII. kerületében, az Almássy téren, felújítási munka közben talált robbanótesteket, a lakók hazatérhettek otthonukba - közölte Várkonyi Melinda, a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje vasárnap az MTI-vel.
tovább »
Robbanótesteket találtak a VII. kerületben, 17 házat kiürítenek

Robbanótesteket találtak a VII. kerületben, 17 házat kiürítenek

Budapest, 2014. március 1., szombat (MTI) - Több robbanótestet találtak felújítási munkálatok közben szombat délután a főváros VII. kerületében, az Almássy téren - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje az MTI-vel.
tovább »

Nézőpont: A bicikli mint hungarikum

Nézőpont: A bicikli mint hungarikum

Vajh mi is lesz azzal a pénzzel, amit a szégyenkező honfitársaink elkezdtek összegyűjteni neki az új bringára... Kiss László jegyzete.
tovább »

Ab: nem alaptörvény-ellenesek a megbilincselt Hunvald Györgyről közölt fotók

Budapest - A hatóságoknak a büntetőeljárások során tiszteletben kell tartaniuk az ártatlanság vélelmét, de ez nem érintheti a sajtó szabadságát - mondta ki a Hunvald Györgyöt megbilincselve ábrázoló fotókkal kapcsolatban az Alkotmánybíróság (Ab) szerdán közzétett határozatában.
tovább »

Ugrásszerűen nőtt a bulinegyed forgalma a NAV ellenőrzése alatt

Budapest - Mintegy 35 ezerrel több nyugtát és 62 millió forinttal több bevételt regisztráltak az online pénztárgépekben, mint a korábbi, hasonló időszakokban, amikor a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Budapest VI. és VII. kerületében lévő bulinegyedben az adótraffipax rendszerében előre bejelentett hatnapos ellenőrzéssorozatot tartott a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatallal (Nébih) és a rendőrséggel közösen - közölte a hivatal szerdán az MTI-vel.
tovább »

Szálló por - Jelentős forgalomcsökkenés, kismértékű javulás a fővárosban

Budapest - Jelentősen csökkent az autóforgalom, de csak kis mértékben javult hétfőn a levegő minősége a fővárosban, a riasztási fokozat fenntartása ezért továbbra is indokolt - tájékoztatta a főpolgármesteri hivatal az MTI-t.
tovább »

Halálra gázoltak egy gyalogost a fővárosban

Budapest - Halálra gázoltak egy férfit kedden a főváros VII. kerületében, a Dózsa György úton - közölte a rendőrség a honlapján.
tovább »

Két férfit elfogtak a Király utcai lövöldözés miatt keresettek közül

Budapest, 2015. április 17., péntek (MTI) - Két férfit elfogtak a szerdai Király utcai lövöldözés miatt keresett négy férfi közül - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) az internetes oldalán pénteken.
tovább »

Putyin Budapesten - Több kerületben lesznek forgalomkorlátozások kedden

Budapest, 2015. február 14., szombat (MTI) - Vlagyimir Putyin orosz elnök és delegációjának budapesti tartózkodása során több kerületben kell ideiglenes forgalomkorlátozásra készülni, például az M3-as és M5-ös autópálya bevezető szakaszán, az M0-ás autóúton, a Hősök tere, a Sándor-palota, a Kossuth tér, a Fiumei úti temető környékén és több hídon is.
tovább »

Kigyulladt egy szárítógép egy VII. kerületi kollégiumban

Budapest, 2015. január 16., péntek (MTI) - Egy füstölő ruhaszárító berendezés miatt harmincöt kollégistának kellett elhagynia egy budapesti kollégium épületét péntek este, nem sérült meg senki - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság (FKI) szóvivője az MTI-vel.
tovább »

Önkormányzat 2014 - Harmincnyolc nagyobb városban nincs többsége a polgármesternek

Budapest, 2014. október 16., csütörtök (MTI) - A Nemzeti Választási Iroda adatai szerint harmincnyolc olyan tízezernél több lakosú város van, ahol a vasárnapi önkormányzati választás után a polgármestert adó jelölőszervezetnek nincs többsége a képviselő-testületben.
tovább »

Önkormányzat 2014 - Álláskereső nőket segítő szociális szalon nyílt Erzsébetvárosban

Budapest, 2014. szeptember 23., kedd (MTI) - Álláskereső nőket segítő szociális szalon nyílt a főváros VII. kerületében kedden.
tovább »

Önkormányzat 2014 - DK: Garabits Károly függetlenként folytatja a VII. kerületben

Budapest, 2014. szeptember 23., kedd (MTI) - A Demokratikus Koalíció (DK) úgy tudja, a Magyar Nemzetben megvádolt Garabits Károly függetlenként folytatja kampányát a VII. kerületi képviselőségért, de a párt szerint jobban tenné, ha visszalépne az indulástól.
tovább »

OKF: fél méter mély víz a Béke téren, beszakadt útburkolat a VII. kerületben

Budapest, 2014. szeptember 12., péntek (MTI) - Jelentős mennyiségű eső esett csütörtök éjjel Budapesten, a víz sok gondot okozott magánházaknál és több közterületen - írta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) közleményében.
tovább »

MSZP-tisztújítás - Hunvald György lett az MSZP VII. kerületi elnöke

Budapest, 2014. június 18., szerda (MTI) - Nagy többséggel Hunvald Györgyöt választották az MSZP VII. kerületi elnökének - írta a hvg.hu szerdán.
tovább »

A Budapest környéki látnivalókat népszerűsíti a Mika Tivadar Ház tűzfala

Budapest, 2014. május 30., péntek (MTI) - Budapest határában található településeket, köztük például Mogyoródot és Szentendrét is népszerűsíti az a Budapest belvárosában, a VII. kerületi Kazinczy utcában található Mika Tivadar-házon megfestett tűzfal, amelyet pénteken adott át a festést kivitelező Színes Város Csoport.
tovább »

Választás 2014 - Nézőpont: csak széleskörű összefogással szerezheti vissza a baloldal a budapesti városvezetést

Budapest, 2014. április 30., szerda (MTI) - Kizárólag széleskörű összefogással lehet esélye a baloldali pártoknak visszaszerezni a budapesti városvezetést, valamint a kerületek jelentősebb részét - olvasható a Nézőpont Intézet szerdán az MTI-nek elküldött közleményében.
tovább »

Testvérvárosi megállapodást kötött az izraeli Cfát és Erzsébetváros

Jeruzsálem, 2014. február 12., szerda (MTI) - Testvérvárosi megállapodást írt alá szerdán a budapesti Erzsébetváros és az izraeli Cfát városa az észak-izraeli Cfátban.
tovább »

Több hír 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

VII. kerület.
MON.HU

További hírek a kategóriából
Ab: nem alaptörvény-ellenesek a megbilincselt Hunvald Györgyről közölt fotók
Budapest - A hatóságoknak a büntetőeljárások során tiszteletben kell tartaniuk az ártatlanság vélelmét, de ez [...] tovább »
Ugrásszerűen nőtt a bulinegyed forgalma a NAV ellenőrzése alatt
Budapest - Mintegy 35 ezerrel több nyugtát és 62 millió forinttal több bevételt regisztráltak az online [...] tovább »
Szálló por – Jelentős forgalomcsökkenés, kismértékű javulás a fővárosban
Budapest - Jelentősen csökkent az autóforgalom, de csak kis mértékben javult hétfőn a levegő minősége a [...] tovább »
Halálra gázoltak egy gyalogost a fővárosban
Budapest - Halálra gázoltak egy férfit kedden a főváros VII. kerületében, a Dózsa György úton - közölte a [...] tovább »
Két férfit elfogtak a Király utcai lövöldözés miatt keresettek közül
Budapest, 2015. április 17., péntek (MTI) - Két férfit elfogtak a szerdai Király utcai lövöldözés miatt [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Városok, városrészek hírei

BelépésElfelejtetted a jelszavad?
Új felhasználó regisztrálása