Meghalt a megszúrt férfi Csepelen

Meghalt a megszúrt férfi Csepelen

Budapest - Szúrt sérüléshez riasztották Csepelen a rendőröket vasárnap virradóra, de a 48 éves férfi életét már nem tudták megmenteni a mentősök - olvasható a police.hu-n. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfit a helyszínen talált 24 éves nő szúrta meg.
tovább »
Rálőttek egy autóra Csepelen

Rálőttek egy autóra Csepelen

Budapest - Rálőttek egy autóra Csepelen vasárnap reggel, a rendőrség lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.
tovább »
Megpróbáltak kirabolni egy postát Csepelen

Megpróbáltak kirabolni egy postát Csepelen

Budapest - Megpróbált kirabolni egy XXI. kerületi postát egy férfi szerda délután - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) az MTI megkeresésére.
tovább »
Nem idegenkezűség okozta a szerdán Csepelen talált újszülött halálát

Nem idegenkezűség okozta a szerdán Csepelen talált újszülött halálát

Budapest, 2014. december 25., csütörtök (MTI) - Az igazságügyi orvos szakértő megállapítása szerint nem idegenkezűség okozta annak az újszülött halálát, akinek holttestét szerdán Csepelen találták meg - közölte a rendőrség csütörtökön.
tovább »

Három budapesti kerület kereste a mátészalkai férfit - Rendőrségi hírek Szabolcsból

Három budapesti kerület kereste a mátészalkai férfit - Rendőrségi hírek Szabolcsból

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. október 25-én történt események összefoglalója.
tovább »
Elfogták a robbantással fenyegetőző csepeli férfit

Elfogták a robbantással fenyegetőző csepeli férfit

Budapest, 2013. szeptember 10., kedd (MTI) - A Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai elfogták azt a férfit, aki robbantással fenyegetőzött Csepelen, a Karácsony Sándor utcában, egy társasházban - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata az MTI-vel.
tovább »

Szálló por - Jelentős forgalomcsökkenés, kismértékű javulás a fővárosban

Budapest - Jelentősen csökkent az autóforgalom, de csak kis mértékben javult hétfőn a levegő minősége a fővárosban, a riasztási fokozat fenntartása ezért továbbra is indokolt - tájékoztatta a főpolgármesteri hivatal az MTI-t.
tovább »

Vádemelés egy mentőst megkéselő 16 éves fiú ellen

Budapest - Mentős megkéselése miatt emelt vádat egy 16 éves fiú ellen a Fővárosi Főügyészség - közölte a vádhatóság szerdán az MTI-vel.
tovább »

Választás 2014 - Nézőpont: csak széleskörű összefogással szerezheti vissza a baloldal a budapesti városvezetést

Budapest, 2014. április 30., szerda (MTI) - Kizárólag széleskörű összefogással lehet esélye a baloldali pártoknak visszaszerezni a budapesti városvezetést, valamint a kerületek jelentősebb részét - olvasható a Nézőpont Intézet szerdán az MTI-nek elküldött közleményében.
tovább »

Az iskola együttműködik a hatóságokkal a szexuális zaklatással gyanúsított tanár ügyében

Budapest, 2014. február 17., hétfő (MTI) - Szorosan együttműködik a hatóságokkal az az iskola, amelynek egyik tanárát szexuális zaklatással gyanúsítják. Az intézmény igyekszik felvilágosítást nyújtani a sajtónak, de a gyermekek érdekében tapintatot kér - közölte Molnár László, a Burattino Hátrányos Helyzetűeket Segítő Iskolaalapítvány kuratóriumi elnöke hétfőn közleményben az MTI-vel.
tovább »

Fidesz: hazugságokat állít a csepeli MSZP

Budapest, 2013. november 15., péntek (MTI) - A Fidesz szerint az MSZP csepeli frakcióvezetője hazudott pénteki sajtótájékoztatóján, amikor azt állította, hogy a helyi Fidesz "konzultációnak álcázott kampánnyal" a gyermekeken keresztül próbált a választók magánéletébe férkőzni.
tovább »

MSZP: minden határt átlépett a Fidesz Csepelen

Budapest, 2013. november 15., péntek (MTI) - Az MSZP szerint a Fidesz minden határt átlépett Csepelen, amikor "konzultációnak álcázott kampánnyal" a gyermekeken keresztül próbált a választók magánéletébe férkőzni.
tovább »

Két-három év múlva lehet dugódíj a fővárosban

Budapest, 2013. október 24., csütörtök (MTI) - A főpolgármester szerint 2015 vége, 2016 eleje ésszerűbb határidő a dugódíj bevezetésére a korábban vállalt 2013-nál, és erre "hallgatólagosan" már kaptak haladékot.
tovább »
Robbantással fenyegetőzik egy csepeli férfi egy társasházban

Robbantással fenyegetőzik egy csepeli férfi egy társasházban

Budapest, 2013. szeptember 10., kedd (MTI) - Robbantással fenyegetőzik egy csepeli férfi a XXI. kerületi Karácsony Sándor utcában egy társasházban - tájékoztatta Ábel Attila, alpolgármester (Fidesz-KDNP) az MTI-t.
tovább »

Halálos baleset a csepeli Szent Imre téren

Budapest, 2013. március 27., szerda (MTI) - Elütött a 36-os autóbusz egy idős férfit a fővárosban, a XXI. kerületi Szent Imre téren szerdán. Az áldozat belehalt sérüléseibe - közölte a rendőrség és a Budapesti Közlekedési Központ az MTI-vel.
tovább »

Március 15. - Változik a budapesti közösségi közlekedés rendje

Budapest, 2013. március 14., csütörtök (MTI) - Az ünnepségek miatti forgalomkorlátozások miatt megváltozik március 15-én a közösségi közlekedés menetrendje, a parkolás pedig a P+R parkolókat leszámítva ingyenes lesz pénteken.
tovább »

Elfogtak egy szatírt Csepelen

Budapest, 2013. február 18., hétfő (MTI) - Elfogtak egy szatírt a rendőrök Budapesten, Csepelen - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) hétfőn, honlapján.
tovább »

Lakástűzben meghalt egy idős férfi Budapesten

Budapest, 2013. február 15., péntek (MTI) - Lakástűzben meghalt egy idős férfi pénteken kora hajnalban Budapesten, a XXI. kerületben, a Mária királyné úton - közölte a katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.
tovább »

Székelyzászló-ügy - Több mint harminc polgármester vesz át zászlót

Budapest, 2013. február 12., kedd (MTI) - Több mint harminc polgármester vesz át a székely zászlót Budafok-Tétényben csütörtökön - olvasható a Németh Zoltán (Fidesz) országgyűlési képviselő és Szabolcs Attila (Fidesz-KDNP) polgármester aláírásával ellátott, az MTI-hez kedden eljuttatott közleményben.
tovább »

Havazás - Folyamatosan dolgoznak a hókotrók Budapesten

Budapest, 2013. február 11., hétfő (MTI) - A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF) munkagépei folyamatosan dolgoznak a budapesti utakon, hétfőn hajnalra a főútvonalakat megtisztították, a közösségi közlekedés elindult, délelőtti munkavégzésre hómunkásokat vesznek fel - közölte a társaság hétfőn hajnalban az MTI-vel.
tovább »

Több hír 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

XXI. kerület.
MON.HU

További hírek a kategóriából
Rálőttek egy autóra Csepelen
Budapest - Rálőttek egy autóra Csepelen vasárnap reggel, a rendőrség lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés [...] tovább »
Meghalt a megszúrt férfi Csepelen
Budapest - Szúrt sérüléshez riasztották Csepelen a rendőröket vasárnap virradóra, de a 48 éves férfi életét [...] tovább »
Szálló por – Jelentős forgalomcsökkenés, kismértékű javulás a fővárosban
Budapest - Jelentősen csökkent az autóforgalom, de csak kis mértékben javult hétfőn a levegő minősége a [...] tovább »
Megpróbáltak kirabolni egy postát Csepelen
Budapest - Megpróbált kirabolni egy XXI. kerületi postát egy férfi szerda délután - közölte az Országos [...] tovább »
Vádemelés egy mentőst megkéselő 16 éves fiú ellen
Budapest - Mentős megkéselése miatt emelt vádat egy 16 éves fiú ellen a Fővárosi Főügyészség - [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Városok, városrészek hírei

BelépésElfelejtetted a jelszavad?
Új felhasználó regisztrálása