Meghalt a megszúrt férfi Csepelen

Meghalt a megszúrt férfi Csepelen

Budapest - Szúrt sérüléshez riasztották Csepelen a rendőröket vasárnap virradóra, de a 48 éves férfi életét már nem tudták megmenteni a mentősök - olvasható a police.hu-n. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfit a helyszínen talált 24 éves nő szúrta meg.
tovább »
Megpróbáltak kirabolni egy postát Csepelen

Megpróbáltak kirabolni egy postát Csepelen

Budapest - Megpróbált kirabolni egy XXI. kerületi postát egy férfi szerda délután - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) az MTI megkeresésére.
tovább »
Nem idegenkezűség okozta a szerdán Csepelen talált újszülött halálát

Nem idegenkezűség okozta a szerdán Csepelen talált újszülött halálát

Budapest, 2014. december 25., csütörtök (MTI) - Az igazságügyi orvos szakértő megállapítása szerint nem idegenkezűség okozta annak az újszülött halálát, akinek holttestét szerdán Csepelen találták meg - közölte a rendőrség csütörtökön.
tovább »
Három budapesti kerület kereste a mátészalkai férfit - Rendőrségi hírek Szabolcsból

Három budapesti kerület kereste a mátészalkai férfit - Rendőrségi hírek Szabolcsból

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. október 25-én történt események összefoglalója.
tovább »

Elfogták a robbantással fenyegetőző csepeli férfit

Elfogták a robbantással fenyegetőző csepeli férfit

Budapest, 2013. szeptember 10., kedd (MTI) - A Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai elfogták azt a férfit, aki robbantással fenyegetőzött Csepelen, a Karácsony Sándor utcában, egy társasházban - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata az MTI-vel.
tovább »
Robbantással fenyegetőzik egy csepeli férfi egy társasházban

Robbantással fenyegetőzik egy csepeli férfi egy társasházban

Budapest, 2013. szeptember 10., kedd (MTI) - Robbantással fenyegetőzik egy csepeli férfi a XXI. kerületi Karácsony Sándor utcában egy társasházban - tájékoztatta Ábel Attila, alpolgármester (Fidesz-KDNP) az MTI-t.
tovább »

Szálló por - Jelentős forgalomcsökkenés, kismértékű javulás a fővárosban

Budapest - Jelentősen csökkent az autóforgalom, de csak kis mértékben javult hétfőn a levegő minősége a fővárosban, a riasztási fokozat fenntartása ezért továbbra is indokolt - tájékoztatta a főpolgármesteri hivatal az MTI-t.
tovább »

Vádemelés egy mentőst megkéselő 16 éves fiú ellen

Budapest - Mentős megkéselése miatt emelt vádat egy 16 éves fiú ellen a Fővárosi Főügyészség - közölte a vádhatóság szerdán az MTI-vel.
tovább »

Választás 2014 - Nézőpont: csak széleskörű összefogással szerezheti vissza a baloldal a budapesti városvezetést

Budapest, 2014. április 30., szerda (MTI) - Kizárólag széleskörű összefogással lehet esélye a baloldali pártoknak visszaszerezni a budapesti városvezetést, valamint a kerületek jelentősebb részét - olvasható a Nézőpont Intézet szerdán az MTI-nek elküldött közleményében.
tovább »

Az iskola együttműködik a hatóságokkal a szexuális zaklatással gyanúsított tanár ügyében

Budapest, 2014. február 17., hétfő (MTI) - Szorosan együttműködik a hatóságokkal az az iskola, amelynek egyik tanárát szexuális zaklatással gyanúsítják. Az intézmény igyekszik felvilágosítást nyújtani a sajtónak, de a gyermekek érdekében tapintatot kér - közölte Molnár László, a Burattino Hátrányos Helyzetűeket Segítő Iskolaalapítvány kuratóriumi elnöke hétfőn közleményben az MTI-vel.
tovább »

Fidesz: hazugságokat állít a csepeli MSZP

Budapest, 2013. november 15., péntek (MTI) - A Fidesz szerint az MSZP csepeli frakcióvezetője hazudott pénteki sajtótájékoztatóján, amikor azt állította, hogy a helyi Fidesz "konzultációnak álcázott kampánnyal" a gyermekeken keresztül próbált a választók magánéletébe férkőzni.
tovább »

MSZP: minden határt átlépett a Fidesz Csepelen

Budapest, 2013. november 15., péntek (MTI) - Az MSZP szerint a Fidesz minden határt átlépett Csepelen, amikor "konzultációnak álcázott kampánnyal" a gyermekeken keresztül próbált a választók magánéletébe férkőzni.
tovább »

Két-három év múlva lehet dugódíj a fővárosban

Budapest, 2013. október 24., csütörtök (MTI) - A főpolgármester szerint 2015 vége, 2016 eleje ésszerűbb határidő a dugódíj bevezetésére a korábban vállalt 2013-nál, és erre "hallgatólagosan" már kaptak haladékot.
tovább »

Halálos baleset a csepeli Szent Imre téren

Budapest, 2013. március 27., szerda (MTI) - Elütött a 36-os autóbusz egy idős férfit a fővárosban, a XXI. kerületi Szent Imre téren szerdán. Az áldozat belehalt sérüléseibe - közölte a rendőrség és a Budapesti Közlekedési Központ az MTI-vel.
tovább »

Március 15. - Változik a budapesti közösségi közlekedés rendje

Budapest, 2013. március 14., csütörtök (MTI) - Az ünnepségek miatti forgalomkorlátozások miatt megváltozik március 15-én a közösségi közlekedés menetrendje, a parkolás pedig a P+R parkolókat leszámítva ingyenes lesz pénteken.
tovább »

Elfogtak egy szatírt Csepelen

Budapest, 2013. február 18., hétfő (MTI) - Elfogtak egy szatírt a rendőrök Budapesten, Csepelen - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) hétfőn, honlapján.
tovább »

Lakástűzben meghalt egy idős férfi Budapesten

Budapest, 2013. február 15., péntek (MTI) - Lakástűzben meghalt egy idős férfi pénteken kora hajnalban Budapesten, a XXI. kerületben, a Mária királyné úton - közölte a katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.
tovább »

Székelyzászló-ügy - Több mint harminc polgármester vesz át zászlót

Budapest, 2013. február 12., kedd (MTI) - Több mint harminc polgármester vesz át a székely zászlót Budafok-Tétényben csütörtökön - olvasható a Németh Zoltán (Fidesz) országgyűlési képviselő és Szabolcs Attila (Fidesz-KDNP) polgármester aláírásával ellátott, az MTI-hez kedden eljuttatott közleményben.
tovább »

Havazás - Folyamatosan dolgoznak a hókotrók Budapesten

Budapest, 2013. február 11., hétfő (MTI) - A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF) munkagépei folyamatosan dolgoznak a budapesti utakon, hétfőn hajnalra a főútvonalakat megtisztították, a közösségi közlekedés elindult, délelőtti munkavégzésre hómunkásokat vesznek fel - közölte a társaság hétfőn hajnalban az MTI-vel.
tovább »

Fokozott ellenőrzést tart a rendőrség szombaton és hétfőn Budapesten

Budapest, 2013. február 8., péntek (MTI) - Több megemlékezést és demonstrációt jelentettek be szombatra és jövő hétfőre Budapesten, ezért a rendőrség ezeken a napokon fokozott ellenőrzést tart - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pénteken honlapján.
tovább »
Leégett egy lakott melléképület Csepelen

Leégett egy lakott melléképület Csepelen

Budapest, 2013. február 6., szerda (MTI) - Leégett egy lakott melléképület Budapest XXI. kerületében szerda délután, a tűzben nem sérült meg senki - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.
tovább »

Súlyosan megsebesített egy férfit két támadó Budapesten

Budapest, 2012. október 23., kedd (MTI) - Súlyosan megsebesített egy férfit két támadó kedd délután a budapesti Árpád utca egyik társasházának a lépcsőházában, a gyanúsítottakat a XXI. kerületi rendőrkapitányság járőrei húsz percen belül elfogták - közölte a holnapján a rendőrség.
tovább »

Elszállítják a Csepelen talált világháborús lövedéket, feloldották az útzárat

Budapest, 2012. augusztus 16., csütörtök (MTI) - Hamarosan elszállítják a XXI. kerületben, Csepelen csütörtökön talált világháborús lövedéket. Az útzárat feloldották, a lakók visszatérhetnek otthonukba - közölte a Magyar Honvédség 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred kommunikációs tisztje az MTI-vel.
tovább »

Vélhetően világháborús lövedéket találtak Csepelen

Budapest, 2012. augusztus 16., csütörtök (MTI) - Vélhetően egy világháborús tüzérségi lövedéket találtak csütörtökön Budapest XXI. kerületében, Csepelen. A tűzszerészek megkezdték a környék kiürítését - közölte a Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Zászlóalj megbízott kommunikációs tisztje az MTI-vel.
tovább »

Bűnszövetségben, csoportosan elkövetett rablással gyanúsított férfit fogtak el a rendőrök

Budapest, 2012. augusztus 13., hétfő (MTI) - Bűnszövetségben, csoportosan elkövetett rablás feltételezett elkövetőjét fogták el a Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi kapitányságának nyomozói és a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai egy közös akció keretében - közölte a rendőrség hétfőn a honlapján.
tovább »
Oszlopnak rohant egy autó Csepelen

Oszlopnak rohant egy autó Csepelen

Budapest, 2012. július 16., hétfő (MTI) - Villanyoszlopnak rohant egy autó hétfő délután Csepelen, a balesetben ketten megsérültek - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese az MTI-vel.
tovább »
Leégett egy csepeli társasház tetőszerkezete
Olvasó Riporter

Leégett egy csepeli társasház tetőszerkezete

Budapest, 2012. július 7., szombat (MTI) - Leégett egy csepeli társasház tetőszerkezete szombaton, a tűzesetben nem sérült meg senki, a rendőrök egy mozgássérült embert menekítettek ki az épületből - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője
tovább »

BRFK: több bűnözőt is elfogtak "egyrendőrös" járőrautókkal

Budapest, 2012. április 2., hétfő (MTI) - Számos bűnözőt, köztük gépkocsi-feltörőt, ittas vezetőt és betörőt is elfogtak a fővárosi rendőrök az új, úgynevezett "egy járőr-egy gépkocsi" program keretében - számolt be a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) honlapján.
tovább »

Hétvégi forgalomkorlátozás Csepelen

Budapest, 2012. március 24., szombat (MTI) - A XXI. kerületi Weiss Manfréd úton Csepel irányába csak egy sáv járható szombaton és vasárnap - közölte a Budapesti Közlekedési Központ szombaton az MTI-vel.
tovább »

Tűz van a régi Csepel Művek területén

Budapest, 2012. március 23., péntek (MTI) - Háromszáz négyzetméteren összehordott hulladék ég a Csepel Művek Ipari Park területén - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője pénteken az MTI-vel.
tovább »

Tarlós István: a főváros megegyezésre törekszik a vízművek ügyében

Budapest, 2012. március 1., csütörtök (MTI) – Tarlós István főpolgármester szerint a legkívánatosabb megoldás, hogy sikerüljön megegyezni a Fővárosi Vízművek befektetőivel; amennyiben mégis fel kell mondani a szerződést, azt a kormánnyal egyezteti a főváros.
tovább »

Rosszul lett és meghalt egy férfi rendőri intézkedés közben Budapesten

Budapest, 2012. február 11., szombat (MTI) - Rendőri intézkedés közben rosszul lett majd meghalt egy férfi szombat reggel Budapesten, a férfihez szülei hívták a rendőrséget, mert az önuralmát vesztett fiatalember többször megütötte, megrúgta édesanyját, édesapját pedig késsel fenyegette - tudatta Horváth Katalin Fanni, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője az MTI-vel.
tovább »

Szálló por - Budapesten elrendelték a szmogriadó tájékoztatási fokozatát

Budapest, 2012. február 8., szerda (MTI) - A szálló por légköri koncentrációjának emelkedése miatt Tarlós István főpolgármester - további intézkedésig - Budapesten elrendelte a szmogriadó tájékoztatási fokozatát - közölte a Főpolgármesteri Hivatal szerdára virradó éjszaka az MTI-vel.
tovább »

Hideg idő - BKV: nincs fennakadás a forgalomban

Budapest, 2012. február 6., hétfő (MTI) - Nincs fennakadás a BKV járműveinek forgalmában; a buszok 99 százalékát el tudták indítani - közölte a BKV Zrt. hétfő reggel az MTI-vel.
tovább »

Havazás - A BKV járatai rendben közlekednek, a budapesti közutak is járhatók

Budapest, 2012. február 4., szombat (MTI) - A fővárosi közösségi közlekedésben nincsenek fennakadások, a BKV járművei minden viszonylatban rendben közlekednek - tájékoztatta a fővárosi közlekedési társaság fődiszpécsere szombat délután az MTI-t. A közutak is járhatóak.
tovább »

A fővárosi toxikológiára szinte folyamatosan szállították az ittas fiatalokat szilveszter éjjelén

Budapest, 2012. január 1., vasárnap (MTI) - A Péterfy Sándor utcai Kórház toxikológiai osztályára szilveszter este hét órától reggel fél kilencig szinte folyamatosan szállították a mentősök a többségében részeg fiatalokat - mondta Zacher Gábor a toxikológiai osztály vezetője vasárnap az MTI-nek.
tovább »

Változik a közösségi közlekedés az ünnepek alatt

Budapest, 2011. december 22., csütörtök (MTI) - Változik a közösségi közlekedés menetrendje karácsonykor. A BKV legtöbb nappali járata szombat délután négy óráig közlekedik.
tovább »

Két tűzeset is volt az éjszaka a fővárosban

Budapest, 2011. december 20., kedd (MTI) - Tűzeset miatt két budapesti családi házhoz kellett kivonulniuk a tűzoltóknak hétfő éjszaka; két ember került kórházba - közölte a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság szóvivője az MTI-vel.
tovább »

Fővárosi Közgyűlés - Emelkednek a kegyeleti szolgáltatási díjak

Budapest, 2011. december 14., szerda (MTI) - Emelkednek Budapesten a kegyeleti szolgáltatások díjai január elsejétől, miután a képviselők megszavazták az erről szóló előterjesztést a közgyűlés szerdai ülésén.
tovább »

Négy autó karambolozott Csepelen

Budapest, 2011. november 26., szombat (MTI) - Négy autó ütközött egymásnak Csepelen, a II. Rákóczi Ferenc úton szombat délelőtt, többen megsérültek - közölte a rendőrség az MTI-vel.
tovább »

Rendőrautóval ütközött és személygépkocsi Budapesten

Budapest (MTI) - Rendőrautóval ütközött egy személygépkocsi szombat este a XXI. kerületben, a balesetben hárman megsérültek - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese.
tovább »
Szálló por - Fennmarad a szmogriadó riasztási fokozata és a forgalomkorlátozás

Szálló por - Fennmarad a szmogriadó riasztási fokozata és a forgalomkorlátozás

Budapest, 2011. november 18., péntek (MTI) - Pénteken is fennmarad a szmogriadó riasztási fokozata és ezzel együtt a forgalomkorlátozás Budapesten - közölte a Főpolgármesteri Hivatal az MTI-vel péntekre virradóan.
tovább »
Prokop Péterről emléktáblát avattak
Olvasó Riporter

Prokop Péterről emléktáblát avattak

Prokop Péter emléktáblát avattak november 11-én az Erdei Éva Galériában, ahol ünnepi beszédet mondott és az emlékművet megáldotta Ulrich Ágoston királyerdei plébános, a festőművészről elnevezett díj kurátora.
tovább »
75 éves a Fenyves utcai óvoda
Olvasó Riporter

75 éves a Fenyves utcai óvoda

Fennállásának 75. évfordulóját ünnepelte november 11-én a Gyermekláncfű Óvoda Fenyves utcai Tagóvodája, mely Csepel legmagasabb pontján, fenyő- és lombos erdővel körülvett természetvédelmi területen, a Tamariska domb tetején áll.
tovább »
Szálló por - Szmogriadó riasztási fokozata Budapesten, csütörtöktől forgalomkorlátozás

Szálló por - Szmogriadó riasztási fokozata Budapesten, csütörtöktől forgalomkorlátozás

Budapest, 2011. november 16., szerda (MTI) - Szerdán életbe lép a levegőszennyezettség miatt a szmogriadó riasztási fokozata és csütörtök reggel hat órától érvényesek a forgalomkorlátozó intézkedések - közölte a Főpolgármesteri Hivatal szerdára virradóan az MTI-vel.
tovább »

Több hír 1 | 2 | 3

XXI. kerület.
MON.HU

További hírek a kategóriából
Meghalt a megszúrt férfi Csepelen
Budapest - Szúrt sérüléshez riasztották Csepelen a rendőröket vasárnap virradóra, de a 48 éves férfi életét [...] tovább »
Szálló por – Jelentős forgalomcsökkenés, kismértékű javulás a fővárosban
Budapest - Jelentősen csökkent az autóforgalom, de csak kis mértékben javult hétfőn a levegő minősége a [...] tovább »
Megpróbáltak kirabolni egy postát Csepelen
Budapest - Megpróbált kirabolni egy XXI. kerületi postát egy férfi szerda délután - közölte az Országos [...] tovább »
Vádemelés egy mentőst megkéselő 16 éves fiú ellen
Budapest - Mentős megkéselése miatt emelt vádat egy 16 éves fiú ellen a Fővárosi Főügyészség - [...] tovább »
Nem idegenkezűség okozta a szerdán Csepelen talált újszülött halálát
Budapest, 2014. december 25., csütörtök (MTI) - Az igazságügyi orvos szakértő megállapítása szerint nem [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Városok, városrészek hírei

BelépésElfelejtetted a jelszavad?
Új felhasználó regisztrálása