Kiégett egy mentőautó Budapest I. kerületében

Kiégett egy mentőautó Budapest I. kerületében

Budapest - Kiégett egy mentőautó Budapest I. kerületében a Krisztina körúton, személyi sérülés nem történt.
tovább »
Tüzérségi lövedéket találtak az I. kerületben

Tüzérségi lövedéket találtak az I. kerületben

Budapest, 2015. július 21., kedd (MTI) - Kézigránátokat találtak Budapest I. kerületében, a Krisztina körúton. A környéket 50 méter sugarú körben mintegy másfél órára lezárták, 22 óra előtt nem sokkal a lakók már visszatérhettek otthonaikba - tájékoztatta a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs altisztje az MTI-t kedden este.
tovább »
Pozitív szavakat festettek egy budapesti falra

Pozitív szavakat festettek egy budapesti falra

Budapest, 2015. április 28., kedd (MTI) - Harminchét pozitív jelentéstartalmú szót festettek önkéntesek a Hegyalja út és a Mészáros utca találkozásánál lévő téglafalra, hogy ezzel pozitív üzenetet közvetítsenek a városlakók felé.
tovább »
Kidobta gyermekét az emeletről az apa, majd utána ugrott - mindketten meghaltak

Kidobta gyermekét az emeletről az apa, majd utána ugrott - mindketten meghaltak

Budapest, 2015. január 17., szombat (MTI) - Meghalt egy hat hónapos kisfiú és édesapja Budapesten, miután az apa kidobta gyermekét a negyedik emeletről és utána ugrott - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatának ügyeletese szombaton az MTI-vel.
tovább »

Három autó ütközött a Vár alatti alagútban, nagy a torlódás

Három autó ütközött a Vár alatti alagútban, nagy a torlódás

Budapest, 2014. november 13., csütörtök (MTI) - Három autó ütközött össze a főváros I. kerületében, a Vár alatti alagútban - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata csütörtök késő délután az MTI-t.
tovább »
Dísz téri baleset - Külföldi turisták sérültek meg

Dísz téri baleset - Külföldi turisták sérültek meg

Budapest, 2014. szeptember 24., szerda (MTI) - Négy külföldi turista sérült meg, amikor elszabadult egy teherautó szerda délután Budapesten, az I. kerületi Dísz téren - közölte a rendőrség ügyeletese az MTI-vel.
tovább »

Szálló por - Jelentős forgalomcsökkenés, kismértékű javulás a fővárosban

Budapest - Jelentősen csökkent az autóforgalom, de csak kis mértékben javult hétfőn a levegő minősége a fővárosban, a riasztási fokozat fenntartása ezért továbbra is indokolt - tájékoztatta a főpolgármesteri hivatal az MTI-t.
tovább »

Putyin Budapesten - Több kerületben lesznek forgalomkorlátozások kedden

Budapest, 2015. február 14., szombat (MTI) - Vlagyimir Putyin orosz elnök és delegációjának budapesti tartózkodása során több kerületben kell ideiglenes forgalomkorlátozásra készülni, például az M3-as és M5-ös autópálya bevezető szakaszán, az M0-ás autóúton, a Hősök tere, a Sándor-palota, a Kossuth tér, a Fiumei úti temető környékén és több hídon is.
tovább »
Több embert elgázolt egy elszabadult teherautó a budai Várban

Több embert elgázolt egy elszabadult teherautó a budai Várban

Budapest, 2014. szeptember 24., szerda (MTI) - Több embert is elgázolt egy elszabadult teherautó szerda délután Budapesten, az I. kerületi Dísz téren - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata az MTI-vel.
tovább »

BKK: négy fővárosi kerületben lesznek útfelújítások

Budapest, 2014. augusztus 14., csütörtök (MTI) - Budapest I., III., VIII. és XIV. kerületében újítanak fel utakat a következő két hónapban - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.
tovább »

Ünnepi programok miatt lezárások és forgalmi változások várhatók ma Budapesten

Budapest, 2014. július 22., kedd (MTI) - Jelentős forgalmi változások várhatók ma délelőtt a nándorfehérvári diadal emléknapja és a XII. Duna Ünnepe rendezvényei miatt Budapest belvárosában, egy időre a Lánchidat is lezárják.
tovább »

A költészet napja - Márai Sándorra emlékeztek az I. kerületben

Budapest, 2014. április 11., péntek (MTI) - A 114 éve született Márai Sándorra emlékezett a Budavári Önkormányzat az író egykori, I. kerületi házánál pénteken. Az ünnepséget követően levetítették az In memoriam Márai című filmet a Tabán Moziban.
tovább »
Több gyereket vittek kórházba szén-monoxid-mérgezéssel egy I. kerületi óvodából

Több gyereket vittek kórházba szén-monoxid-mérgezéssel egy I. kerületi óvodából

Budapest, 2013. december 20., péntek (MTI) - Több gyereket vittek kórházba szén-monoxid-mérgezéssel Budapesten egy I. kerületi óvodából péntek délután - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
tovább »
Dohányboltokat rongáltak éjjel Budán

Dohányboltokat rongáltak éjjel Budán

Budapest, 2013. október 27., vasárnap (MTI) - Négy budai dohányboltot is megrongáltak vasárnapra virradó éjszaka - közölte a rendőrség az MTI érdeklődésére.
tovább »

Két-három év múlva lehet dugódíj a fővárosban

Budapest, 2013. október 24., csütörtök (MTI) - A főpolgármester szerint 2015 vége, 2016 eleje ésszerűbb határidő a dugódíj bevezetésére a korábban vállalt 2013-nál, és erre "hallgatólagosan" már kaptak haladékot.
tovább »
Elszállították az I. kerületben talált bombát

Elszállították az I. kerületben talált bombát

Budapest, 2013. október 16., szerda (MTI) - Elszállították az I. kerületi Naphegy utcában talált világháborús bombát, a területzárást és a forgalomkorlátozást feloldották - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje szerdán az MTI-vel.
tovább »
Bomba Budán - Zökkenőmentes volt a kiürítés

Bomba Budán - Zökkenőmentes volt a kiürítés

Budapest, 2013. július 17., szerda (MTI) - Zökkenőmentesen zajlott Budapesten az I. kerületben szerdán az épületek kiürítése, azt követően, hogy kedden egy ötven kilogrammos, második világháborús bombát találtak a Pala utcában kertépítési munkálatok közben.
tovább »
Bomba Budán - Elkezdték a hatástalanítást, változott a forgalmi rend

Bomba Budán - Elkezdték a hatástalanítást, változott a forgalmi rend

Budapest, 2013. július 17., szerda (MTI) - A tűzszerészek elkezdték a fővárosi I. kerületi Pala utcában talált 50 kilogrammos második világháborús légibomba hatástalanítását szerdán délben, emiatt ismét változott a forgalmi rend a környéken.
tovább »

Bomba Budán - Elkezdték kiüríteni a Pala utca környékét

Budapest, 2013. július 17., szerda (MTI) - A rendőrség 350 méteres sugarú körben elkezdte kiüríteni az épületeket a fővárosi I. kerületi Pala utca környékén szerda délelőtt, miután előző este egy 50 kilogrammos, második világháborús légibombát találtak egy műemlék épület udvarán kertépítés közben - jelentette az MTI helyszíni tudósítója.
tovább »

Lezuhant egy férfi az I. kerületi alagút tetejéről

Budapest, 2013. július 4., csütörtök (MTI) - Meghalt egy férfi, miután lezuhant Budapesten az I. kerületi alagút tetejéről, a Clark Ádám tér felőli oldalon csütörtökre virradóra - írta az Index.
tovább »

Március 15. - Változik a budapesti közösségi közlekedés rendje

Budapest, 2013. március 14., csütörtök (MTI) - Az ünnepségek miatti forgalomkorlátozások miatt megváltozik március 15-én a közösségi közlekedés menetrendje, a parkolás pedig a P+R parkolókat leszámítva ingyenes lesz pénteken.
tovább »
Fidesz-székház - Az Alkotmánybíróság épületénél ért véget a tüntetés

Fidesz-székház - Az Alkotmánybíróság épületénél ért véget a tüntetés

Budapest, 2013. március 7., csütörtök (MTI) - Az Alkotmánybíróság épülete előtt beszédekkel ért véget csütörtök este fél 11-kor az a tüntetés, amely reggel a Fidesz Lendvay utcai székháza udvarának és erkélyeinek elfoglalásával kezdődött.
tovább »

Havazás - Folyamatosan dolgoznak a hókotrók Budapesten

Budapest, 2013. február 11., hétfő (MTI) - A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF) munkagépei folyamatosan dolgoznak a budapesti utakon, hétfőn hajnalra a főútvonalakat megtisztították, a közösségi közlekedés elindult, délelőtti munkavégzésre hómunkásokat vesznek fel - közölte a társaság hétfőn hajnalban az MTI-vel.
tovább »

Fokozott ellenőrzést tart a rendőrség szombaton és hétfőn Budapesten

Budapest, 2013. február 8., péntek (MTI) - Több megemlékezést és demonstrációt jelentettek be szombatra és jövő hétfőre Budapesten, ezért a rendőrség ezeken a napokon fokozott ellenőrzést tart - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pénteken honlapján.
tovább »

A közösség lámpásai - mentorképző program indult

Budapest, 2013. február 5., kedd (MTI) - Elindult A közösség lámpásai elnevezésű program, amely vak és gyengén látó, illetve más hátrányos helyzetű emberek hatékonyabb érdekérvényesítését kívánja segíteni - közölte a programot irányító Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete kedden az MTI-vel.
tovább »

Festékkel öntötték le Antall József budai szobrát

Budapest, 2012. október 6., szombat (MTI) - Sárga olajfestékkel öntötték le Antall József volt miniszterelnök budai szobrát péntekről szombatra virradóra - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel.
tovább »

Felújított illemhelyet nyitottak meg a Budavári siklónál

Budapest, 2012. július 31., kedd (MTI) - Felújított illemhelyet nyitottak meg a Budavári siklónál; a fővárosban már 42 kulturált és tiszta illemhely fogadja a turistákat és a járókelőket - közölte a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. kedden az MTI-vel.
tovább »
Halálos lakástűz az I. kerületben
Olvasó Riporter

Halálos lakástűz az I. kerületben

Budapest, 2012. június 16., szombat (MTI) - Lakástűzben meghalt egy nő Budapesten az I. kerületi Fő utcában - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője szombat hajnalban az MTI-vel.
tovább »

Hétfőn kezdi el a BKK a Várban több út felújítását

Budapest, 2012. április 21., szombat (MTI) - Hétfőn a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) elkezdi a budai vár több útjának felújítását a 16-os buszcsalád útvonalán nyolc ütemben, a munkálatok várhatóan augusztus elejéig tartanak.
tovább »

BRFK: több bűnözőt is elfogtak "egyrendőrös" járőrautókkal

Budapest, 2012. április 2., hétfő (MTI) - Számos bűnözőt, köztük gépkocsi-feltörőt, ittas vezetőt és betörőt is elfogtak a fővárosi rendőrök az új, úgynevezett "egy járőr-egy gépkocsi" program keretében - számolt be a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) honlapján.
tovább »
Március 15. - Állami, párt- és civil rendezvények a nemzeti ünnepen
Olvasó Riporter

Március 15. - Állami, párt- és civil rendezvények a nemzeti ünnepen

Budapest, 2012. március 9., péntek (MTI) - Budapesten a Kossuth Lajos téren, a Magyar Nemzeti Múzeumnál és a budai Várban lesznek az idei március 15-i állami ünnepségsorozat rendezvényei. Orbán Viktor miniszterelnök a Parlamentnél beszél majd, míg az ellenzéki pártok közül a Jobbik, az LMP és a DK szintén a fővárosban, az MSZP pedig Esztergomban ünnepel. A Magyar Tudományos Akadémia elől újabb Békemenet indul majd, és Milla-tüntetés is lesz Budapesten, a Szabad sajtó úton.
tovább »

Tarlós István: a főváros megegyezésre törekszik a vízművek ügyében

Budapest, 2012. március 1., csütörtök (MTI) – Tarlós István főpolgármester szerint a legkívánatosabb megoldás, hogy sikerüljön megegyezni a Fővárosi Vízművek befektetőivel; amennyiben mégis fel kell mondani a szerződést, azt a kormánnyal egyezteti a főváros.
tovább »

Egy ember súlyosan megsérült, amikor ki akartak rabolni egy budai élelmiszerboltot

Budapest, 2012. február 21., kedd (MTI) - Egy ember súlyosan megsérült, amikor kedd este ki akartak rabolni egy I. kerületi élelmiszerboltot.
tovább »

Szálló por - Budapesten elrendelték a szmogriadó tájékoztatási fokozatát

Budapest, 2012. február 8., szerda (MTI) - A szálló por légköri koncentrációjának emelkedése miatt Tarlós István főpolgármester - további intézkedésig - Budapesten elrendelte a szmogriadó tájékoztatási fokozatát - közölte a Főpolgármesteri Hivatal szerdára virradó éjszaka az MTI-vel.
tovább »

Hideg idő - BKV: nincs fennakadás a forgalomban

Budapest, 2012. február 6., hétfő (MTI) - Nincs fennakadás a BKV járműveinek forgalmában; a buszok 99 százalékát el tudták indítani - közölte a BKV Zrt. hétfő reggel az MTI-vel.
tovább »

Havazás - A BKV járatai rendben közlekednek, a budapesti közutak is járhatók

Budapest, 2012. február 4., szombat (MTI) - A fővárosi közösségi közlekedésben nincsenek fennakadások, a BKV járművei minden viszonylatban rendben közlekednek - tájékoztatta a fővárosi közlekedési társaság fődiszpécsere szombat délután az MTI-t. A közutak is járhatóak.
tovább »

A fővárosi toxikológiára szinte folyamatosan szállították az ittas fiatalokat szilveszter éjjelén

Budapest, 2012. január 1., vasárnap (MTI) - A Péterfy Sándor utcai Kórház toxikológiai osztályára szilveszter este hét órától reggel fél kilencig szinte folyamatosan szállították a mentősök a többségében részeg fiatalokat - mondta Zacher Gábor a toxikológiai osztály vezetője vasárnap az MTI-nek.
tovább »

Holtan találtak egy férfit az I. kerületben

Budapest, 2011. december 23., péntek (MTI) - Holtan találtak pénteken egy 50 év körüli férfit az I. kerületben a Gellérthegynél, a Sánc utcában - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese az MTI-vel.
tovább »

Változik a közösségi közlekedés az ünnepek alatt

Budapest, 2011. december 22., csütörtök (MTI) - Változik a közösségi közlekedés menetrendje karácsonykor. A BKV legtöbb nappali járata szombat délután négy óráig közlekedik.
tovább »

Fővárosi Közgyűlés - Emelkednek a kegyeleti szolgáltatási díjak

Budapest, 2011. december 14., szerda (MTI) - Emelkednek Budapesten a kegyeleti szolgáltatások díjai január elsejétől, miután a képviselők megszavazták az erről szóló előterjesztést a közgyűlés szerdai ülésén.
tovább »
Pénzszállító autónál helyszíneltek a rendőrök az I. kerületben
Olvasó Riporter

Pénzszállító autónál helyszíneltek a rendőrök az I. kerületben

Budapest, 2011. november 30., szerda (MTI) - Egy pénzszállító autónál helyszíneltek a rendőrök Budapesten, az I. kerületi Donáti utcában - tudta meg az MTI szerda este a helyszínről származó forrásból.
tovább »
Szálló por - Fennmarad a szmogriadó riasztási fokozata és a forgalomkorlátozás

Szálló por - Fennmarad a szmogriadó riasztási fokozata és a forgalomkorlátozás

Budapest, 2011. november 18., péntek (MTI) - Pénteken is fennmarad a szmogriadó riasztási fokozata és ezzel együtt a forgalomkorlátozás Budapesten - közölte a Főpolgármesteri Hivatal az MTI-vel péntekre virradóan.
tovább »
Szálló por - Szmogriadó riasztási fokozata Budapesten, csütörtöktől forgalomkorlátozás

Szálló por - Szmogriadó riasztási fokozata Budapesten, csütörtöktől forgalomkorlátozás

Budapest, 2011. november 16., szerda (MTI) - Szerdán életbe lép a levegőszennyezettség miatt a szmogriadó riasztási fokozata és csütörtök reggel hat órától érvényesek a forgalomkorlátozó intézkedések - közölte a Főpolgármesteri Hivatal szerdára virradóan az MTI-vel.
tovább »

Szálló por - Javul a levegő Budapesten

Budapest, 2011. november 9., szerda (MTI) - Nincs szükség a szmogriadó tájékoztatási fokozatának fenntartására Budapesten - tájékoztatta a Főpolgármesteri Hivatal szerdán az MTI-t.
tovább »

Szálló por - Marad a szmogriadó tájékoztatási fokozata Budapesten

Budapest, 2011. november 8., kedd (MTI) - Továbbra is indokolt a szmogriadó tájékoztatási fokozatának fenntartása Budapesten, annak ellenére, hogy hétfőn átmenetileg kedvezőbb légszennyezettségi helyzet alakult ki, ugyanakkor kedd estétől kedvezőtlen, majd ismét romló meteorológiai helyzet várható - tájékoztatta a Főpolgármesteri Hivatal kedden az MTI-t.
tovább »

Több hír 1 | 2

I. kerület.
MON.HU

További hírek a kategóriából
Szálló por – Jelentős forgalomcsökkenés, kismértékű javulás a fővárosban
Budapest - Jelentősen csökkent az autóforgalom, de csak kis mértékben javult hétfőn a levegő minősége a [...] tovább »
Kiégett egy mentőautó Budapest I. kerületében
Budapest - Kiégett egy mentőautó Budapest I. kerületében a Krisztina körúton, személyi sérülés nem történt. tovább »
Tüzérségi lövedéket találtak az I. kerületben
Budapest, 2015. július 21., kedd (MTI) - Kézigránátokat találtak Budapest I. kerületében, a Krisztina körúton. [...] tovább »
Pozitív szavakat festettek egy budapesti falra
Budapest, 2015. április 28., kedd (MTI) - Harminchét pozitív jelentéstartalmú szót festettek önkéntesek a [...] tovább »
Putyin Budapesten – Több kerületben lesznek forgalomkorlátozások kedden
Budapest, 2015. február 14., szombat (MTI) - Vlagyimir Putyin orosz elnök és delegációjának budapesti [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Városok, városrészek hírei

BelépésElfelejtetted a jelszavad?
Új felhasználó regisztrálása