Selyemréti lövöldöző: jön a fegyverszakértő

Selyemréti lövöldöző: jön a fegyverszakértő

Miskolc - Hivatalos személy elleni erőszak: további bizonyítást rendelt el a bíróság
tovább »
Oszlopnak ütközött egy mentőautó Budapesten, a sofőr és az ápoló megsérült

Oszlopnak ütközött egy mentőautó Budapesten, a sofőr és az ápoló megsérült

Budapest, 2015. augusztus 31., hétfő (MTI) - Oszlopnak ütközött egy mentőautó Budapesten hétfőn reggel, a sofőr és az ápoló megsérült - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata az MTI-t.
tovább »
Kigyulladt egy étterem a XXIII. kerületben

Kigyulladt egy étterem a XXIII. kerületben

Budapest, 2014. október 20., hétfő (MTI) - Kigyulladt egy étterem hétfő délután a XXIII. kerületi Domonkos utcában - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
tovább »
Felborult egy autó a XXIII. kerületben

Felborult egy autó a XXIII. kerületben

Budapest, 2014. április 21., hétfő (MTI) - Ütközés következtében felborult egy személyautó hétfő délután Budapesten, a XXIII. kerületi Grassalkovich utcában - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletese az MTI-vel.
tovább »

Mentőautóval karambolozott egy kisteherautó Angyalföldön
Olvasó Riporter

Mentőautóval karambolozott egy kisteherautó Angyalföldön

Budapest, 2014. február 7., péntek (MTI) - Mentőautó és kisteherautó karambolozott a főváros XIII. kerületében péntek reggel, a balesetnek két könnyebb sérültje van - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.
tovább »
Rendőrautó karambolozott Csepelen

Rendőrautó karambolozott Csepelen

Budapest, 2014. január 27., hétfő (MTI) - Rendőrautó karambolozott hétfőn Csepelen - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletese az MTI-vel.
tovább »

Szálló por - Jelentős forgalomcsökkenés, kismértékű javulás a fővárosban

Budapest - Jelentősen csökkent az autóforgalom, de csak kis mértékben javult hétfőn a levegő minősége a fővárosban, a riasztási fokozat fenntartása ezért továbbra is indokolt - tájékoztatta a főpolgármesteri hivatal az MTI-t.
tovább »

Szén-monoxid-mérgezésben meghalt egy férfi Budapesten

Budapest, 2015. szeptember 18., péntek (MTI) - Feltehetően szén-monoxid-mérgezésben halt meg egy férfi Budapest XXIII. kerületében pénteken - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
tovább »

Putyin Budapesten - Több kerületben lesznek forgalomkorlátozások kedden

Budapest, 2015. február 14., szombat (MTI) - Vlagyimir Putyin orosz elnök és delegációjának budapesti tartózkodása során több kerületben kell ideiglenes forgalomkorlátozásra készülni, például az M3-as és M5-ös autópálya bevezető szakaszán, az M0-ás autóúton, a Hősök tere, a Sándor-palota, a Kossuth tér, a Fiumei úti temető környékén és több hídon is.
tovább »

Tüzérségi lövedéket találtak a XXIII. kerületben

Budapest, 2014. november 10., hétfő (MTI) - Feloldották a fővárosban, a XXIII. kerületi János apostol utcát és környékét érintő zárást, miután a tűzszerészek befejezték munkájukat - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs altisztje hétfő este az MTI-vel.
tovább »

Önkormányzat 2014 - Harmincnyolc nagyobb városban nincs többsége a polgármesternek

Budapest, 2014. október 16., csütörtök (MTI) - A Nemzeti Választási Iroda adatai szerint harmincnyolc olyan tízezernél több lakosú város van, ahol a vasárnapi önkormányzati választás után a polgármestert adó jelölőszervezetnek nincs többsége a képviselő-testületben.
tovább »

Gyula gesztorságával 21 település vásárolt a szabadpiacról 6 százalékkal olcsóbban földgázt

Budapest, 2014. június 3., kedd (MTI) - Gyula gesztorságával 21 település vásárolt 6 százalékkal olcsóbban földgázt a szabadpiacról: a fürdőváros nyílt közbeszerzés keretében három szolgáltatót hívott versenytárgyalásra, a lefolytatott elektronikus árlejtés eredményes volt, a nyertes szolgáltatóval, a GDF Suez Energia Holding Hungary Zrt.-vel az önkormányzat kedden, sajtótájékoztató keretében írta alá a szerződést.
tovább »

BKV-figyelő: lefejelt egy lányt a BKV egyik buszvezetője

Budapest, 2014. május 23., péntek (MTI) - Lefejelt egy 14 év körüli lányt a BKV egyik buszvezetője, a közlekedési társaság elbocsátotta a sofőrt - írta a BKV-figyelő blog pénteken.
tovább »

Két gyermek is megsérült egy XXIII. kerületi balesetben

Budapest, 2014. április 29., kedd (MTI) - Két gyermek is megsérült Budapest XXIII. kerületében, a Szent László utca és a Tartsay utca kereszteződésében kedd reggel történt balesetben. A környéken torlódásra kell számítani - tájékoztatta a katasztrófavédelem az MTI-t.
tovább »

Szén-monoxid-mérgezés egy csepeli cukrászüzemben, hat dolgozót vittek kórházba

Budapest, 2014. január 27., hétfő (MTI) - Az előzetes információkkal szemben nem cukrászdában, hanem cukrászüzemben történt szén-monoxid-mérgezés hétfőn délelőtt Csepelen; hat embert vittek kórházba - tájékoztatta az MTI-t a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője.
tovább »
Lövések egy Nagykőrösi úti irodaháznál

Lövések egy Nagykőrösi úti irodaháznál

Budapest, 2013. december 29., vasárnap (MTI) - Két lövést adott le egy ismeretlen vasárnap reggel a Nagykőrösi út XXIII. kerületi részén álló egyik irodaháznál Budapesten. Senki nem sérült meg - közölte az MTI-vel az ORFK kommunikációs szolgálata.
tovább »

Készenléti Rendőrség: újabb körözött rendőrkézen

Budapest, Felsőzsolca, Miskolc - A Készenléti Rendőrség járőrei szolgálatellátásuk során ismét egy elfogatóparancs hatálya alatt álló férfit kerítettek kézre.
tovább »
Három budapesti kerület kereste a mátészalkai férfit - Rendőrségi hírek Szabolcsból

Három budapesti kerület kereste a mátészalkai férfit - Rendőrségi hírek Szabolcsból

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. október 25-én történt események összefoglalója.
tovább »

Két-három év múlva lehet dugódíj a fővárosban

Budapest, 2013. október 24., csütörtök (MTI) - A főpolgármester szerint 2015 vége, 2016 eleje ésszerűbb határidő a dugódíj bevezetésére a korábban vállalt 2013-nál, és erre "hallgatólagosan" már kaptak haladékot.
tovább »

Meggyilkoltak egy budapesti nőt

Budapest, 2013. szeptember 26., csütörtök (MTI) - Megöltek egy 36 éves budapesti nőt, a holttestét szerda éjszaka a XXIII. kerületben a Szigetdűlő területén találták meg - közölte a rendőrség csütörtökön a honlapján.
tovább »

Húszhektáros bozóttűz Soroksáron

Budapest, 2013. augusztus 11., vasárnap (MTI) - Bozót és aljnövényzet ég mintegy 20 hektáron Budapest XXIII. kerületében a Szent László és a Szentlőrinci utca kereszteződése közelében. A tűz lakóházakat nem veszélyeztet - mondta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek vasárnap.
tovább »
Felborult egy tűzoltóautó Budapesten

Felborult egy tűzoltóautó Budapesten

Budapest, 2013. augusztus 2., péntek (MTI) - Egy tűzoltó könnyebben megsérült, amikor felborult az általa vezetett vízszállító jármű pénteken Budapesten - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes sajtószóvivője az MTI-t.
tovább »

Több millió forintnyi hamis bankjegyeket készített két nő

Budapest, 2013. június 8., szombat (MTI) - Több millió forintnyi hamis bankjegyet készített és hozott forgalomba két nő Budapesten - közölte a rendőrség honlapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szombaton.
tovább »
Két autó és egy busz ütközött Csepelen

Két autó és egy busz ütközött Csepelen

Budapest, 2013. május 27., hétfő (MTI) - Két személyautó és egy autóbusz ütközött Csepelen hétfő este, a baleset helyszínéről a mentők két sérültet vittek kórházba - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese az MTI-vel.
tovább »

Március 15. - Változik a budapesti közösségi közlekedés rendje

Budapest, 2013. március 14., csütörtök (MTI) - Az ünnepségek miatti forgalomkorlátozások miatt megváltozik március 15-én a közösségi közlekedés menetrendje, a parkolás pedig a P+R parkolókat leszámítva ingyenes lesz pénteken.
tovább »

Mesterlövész lőtt ki egy ipari gázpalackot egy fővárosi tűzesetet követően

Budapest, 2013. március 3., vasárnap (MTI) - Mesterlövész lőtt ki egy felhevült ipari gázpalackot egy budapesti tűzesetet követően - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője vasárnap az MTI-vel.
tovább »

Havazás - Folyamatosan dolgoznak a hókotrók Budapesten

Budapest, 2013. február 11., hétfő (MTI) - A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF) munkagépei folyamatosan dolgoznak a budapesti utakon, hétfőn hajnalra a főútvonalakat megtisztították, a közösségi közlekedés elindult, délelőtti munkavégzésre hómunkásokat vesznek fel - közölte a társaság hétfőn hajnalban az MTI-vel.
tovább »

Forgalomkorlátozások várhatók ma Budapesten tüntetés miatt

Budapest, 2013. február 11., hétfő (MTI) - Forgalomkorlátozásokra lehet számítani ma Budapesten, mert több helyszínen is vonulásos tüntetést tartanak - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-t. Az esetleges lezárások mértékét a rendőrség a résztvevők számától teszi függővé, nagyobb létszám esetén a vonulás irányában korlátozhatják a közúti forgalmat, emiatt a felszíni közösségi közlekedésben is változások várhatóak.
tovább »

Fokozott ellenőrzést tart a rendőrség szombaton és hétfőn Budapesten

Budapest, 2013. február 8., péntek (MTI) - Több megemlékezést és demonstrációt jelentettek be szombatra és jövő hétfőre Budapesten, ezért a rendőrség ezeken a napokon fokozott ellenőrzést tart - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pénteken honlapján.
tovább »

Forgalomkorlátozásokra kell számítani szerdától a Rákóczi hídon

Budapest, 2012. július 31., kedd (MTI) - Október végéig felújítási munkákat végez a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Rákóczi híd hídszerkezetén, ezért forgalomkorlátozásokra kell számítani Budapest legdélibb dunai átkelőjén.
tovább »

Újraindult az acélcsőgyártás Csepelen

Budapest, 2012. július 11., szerda (MTI) - Újraindította az acélcsőgyártást Csepelen a 2011-ben alapított DRW Dunai Cső és Zártszelvény Gyártó és Kereskedelmi Kft., az indulás óta eltelt 10 hónapban a termelés éves szintre vetített volumene elérte a 30 ezer tonnát.
tovább »
Lángol a Duna-parti nádas Csepelen, tűz a gyermekvasút vonalán

Lángol a Duna-parti nádas Csepelen, tűz a gyermekvasút vonalán

Budapest, 2012. április 29., vasárnap (MTI) - Lángra kapott a Duna-part menti nádas Csepelen vasárnap délután - erősítette meg az MTI értesülését a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.
tovább »

BRFK: több bűnözőt is elfogtak "egyrendőrös" járőrautókkal

Budapest, 2012. április 2., hétfő (MTI) - Számos bűnözőt, köztük gépkocsi-feltörőt, ittas vezetőt és betörőt is elfogtak a fővárosi rendőrök az új, úgynevezett "egy járőr-egy gépkocsi" program keretében - számolt be a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) honlapján.
tovább »

Tarlós István: a főváros megegyezésre törekszik a vízművek ügyében

Budapest, 2012. március 1., csütörtök (MTI) – Tarlós István főpolgármester szerint a legkívánatosabb megoldás, hogy sikerüljön megegyezni a Fővárosi Vízművek befektetőivel; amennyiben mégis fel kell mondani a szerződést, azt a kormánnyal egyezteti a főváros.
tovább »

Szálló por - Budapesten elrendelték a szmogriadó tájékoztatási fokozatát

Budapest, 2012. február 8., szerda (MTI) - A szálló por légköri koncentrációjának emelkedése miatt Tarlós István főpolgármester - további intézkedésig - Budapesten elrendelte a szmogriadó tájékoztatási fokozatát - közölte a Főpolgármesteri Hivatal szerdára virradó éjszaka az MTI-vel.
tovább »

Hideg idő - BKV: nincs fennakadás a forgalomban

Budapest, 2012. február 6., hétfő (MTI) - Nincs fennakadás a BKV járműveinek forgalmában; a buszok 99 százalékát el tudták indítani - közölte a BKV Zrt. hétfő reggel az MTI-vel.
tovább »

Havazás - A BKV járatai rendben közlekednek, a budapesti közutak is járhatók

Budapest, 2012. február 4., szombat (MTI) - A fővárosi közösségi közlekedésben nincsenek fennakadások, a BKV járművei minden viszonylatban rendben közlekednek - tájékoztatta a fővárosi közlekedési társaság fődiszpécsere szombat délután az MTI-t. A közutak is járhatóak.
tovább »
Csepelen kigyulladt egy pavilonsor

Csepelen kigyulladt egy pavilonsor

Budapest, 2012. január 30., hétfő (MTI) - A fővárosban a csepeli Szent Imre téren kigyulladt egy mintegy kétezer négyzetméteres pavilonsor, a tüzet már eloltották, személyi sérülés nem történt - közölte Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője hétfőn az MTI-vel.
tovább »

Labdarúgó NB I - A Csepel SC Alapítvány szívesen látná a Ferencvárost

Budapest, 2012. január 20., péntek (MTI) - A csepeli futballstadiont is működtető Csepel SC Alapítvány örülne neki, ha vendégül láthatná a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárost azon időszak alatt, amíg felépítik majd az új Albert Stadiont.
tovább »

A fővárosi toxikológiára szinte folyamatosan szállították az ittas fiatalokat szilveszter éjjelén

Budapest, 2012. január 1., vasárnap (MTI) - A Péterfy Sándor utcai Kórház toxikológiai osztályára szilveszter este hét órától reggel fél kilencig szinte folyamatosan szállították a mentősök a többségében részeg fiatalokat - mondta Zacher Gábor a toxikológiai osztály vezetője vasárnap az MTI-nek.
tovább »

Változik a közösségi közlekedés az ünnepek alatt

Budapest, 2011. december 22., csütörtök (MTI) - Változik a közösségi közlekedés menetrendje karácsonykor. A BKV legtöbb nappali járata szombat délután négy óráig közlekedik.
tovább »

Fővárosi Közgyűlés - Emelkednek a kegyeleti szolgáltatási díjak

Budapest, 2011. december 14., szerda (MTI) - Emelkednek Budapesten a kegyeleti szolgáltatások díjai január elsejétől, miután a képviselők megszavazták az erről szóló előterjesztést a közgyűlés szerdai ülésén.
tovább »

Kilenc autó karambolozott a Csepelre vezető úton

Budapest, 2011. december 2., péntek (MTI) - Kilenc autó ütközött össze két, egymástól pár tíz méterre történt balesetben pénteken kora este a fővárosi Szabadkikötő úton, a Csepel felé vezető oldalon, de személyi sérülés nem történt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese az MTI-vel.
tovább »
Szálló por - Fennmarad a szmogriadó riasztási fokozata és a forgalomkorlátozás

Szálló por - Fennmarad a szmogriadó riasztási fokozata és a forgalomkorlátozás

Budapest, 2011. november 18., péntek (MTI) - Pénteken is fennmarad a szmogriadó riasztási fokozata és ezzel együtt a forgalomkorlátozás Budapesten - közölte a Főpolgármesteri Hivatal az MTI-vel péntekre virradóan.
tovább »
Szálló por - Szmogriadó riasztási fokozata Budapesten, csütörtöktől forgalomkorlátozás

Szálló por - Szmogriadó riasztási fokozata Budapesten, csütörtöktől forgalomkorlátozás

Budapest, 2011. november 16., szerda (MTI) - Szerdán életbe lép a levegőszennyezettség miatt a szmogriadó riasztási fokozata és csütörtök reggel hat órától érvényesek a forgalomkorlátozó intézkedések - közölte a Főpolgármesteri Hivatal szerdára virradóan az MTI-vel.
tovább »

Több hír 1 | 2

XXIII. kerület.
MON.HU

További hírek a kategóriából
Szálló por – Jelentős forgalomcsökkenés, kismértékű javulás a fővárosban
Budapest - Jelentősen csökkent az autóforgalom, de csak kis mértékben javult hétfőn a levegő minősége a [...] tovább »
Selyemréti lövöldöző: jön a fegyverszakértő
Miskolc - Hivatalos személy elleni erőszak: további bizonyítást rendelt el a bíróság tovább »
Szén-monoxid-mérgezésben meghalt egy férfi Budapesten
Budapest, 2015. szeptember 18., péntek (MTI) - Feltehetően szén-monoxid-mérgezésben halt meg egy férfi Budapest [...] tovább »
Oszlopnak ütközött egy mentőautó Budapesten, a sofőr és az ápoló megsérült
Budapest, 2015. augusztus 31., hétfő (MTI) - Oszlopnak ütközött egy mentőautó Budapesten hétfőn reggel, a [...] tovább »
Putyin Budapesten – Több kerületben lesznek forgalomkorlátozások kedden
Budapest, 2015. február 14., szombat (MTI) - Vlagyimir Putyin orosz elnök és delegációjának budapesti [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Városok, városrészek hírei

BelépésElfelejtetted a jelszavad?
Új felhasználó regisztrálása