Kimentettek egy gyereket a Dunából Budapesten, társát még keresik

Kimentettek egy gyereket a Dunából Budapesten, társát még keresik

Budapest - Kimentettek egy tíz év körüli kisfiút a Dunából a XXII. kerületben hétfő délután, egy hasonló korú kislányt még keresnek - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
tovább »
Robbanás volt a főváros XXII. kerületében

Robbanás volt a főváros XXII. kerületében

Budapest - Robbanás történt egy fővárosi, XXII. kerületi melléképületben hétfő délelőtt, a romok alól előkerült egy férfi holtteste - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
tovább »
Mentők: meghalt egy kislány szén-monoxid-mérgezésben a fővárosban

Mentők: meghalt egy kislány szén-monoxid-mérgezésben a fővárosban

Budapest, 2012. november 23., péntek (MTI) - Meghalt egy kislány szén-monoxid-mérgezésben péntek hajnalban a fővárosban, a XXII. kerületi Szent Gellért utcában - közölte az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) sajtóügyeletese az MTI-vel.
tovább »
Holtan találtak egy embert egy kigyulladt házban Budapesten

Holtan találtak egy embert egy kigyulladt házban Budapesten

Budapest, 2012. szeptember 4., kedd (MTI) - Holtan találtak egy embert a tűzoltók Budapesten, egy XXII. kerületi családi ház oltása során - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
tovább »

Holtan találtak két nőt Budapesten

Holtan találtak két nőt Budapesten

Budapest, 2012. július 17., kedd (MTI) - Holtan találtak két nőt Budapesten, a XXII. kerületi Csap utcában - tudta meg az MTI a BRFK sajtóügyeletesétől kedden kora hajnalban.
tovább »
Március 15. - Állami, párt- és civil rendezvények a nemzeti ünnepen
Olvasó Riporter

Március 15. - Állami, párt- és civil rendezvények a nemzeti ünnepen

Budapest, 2012. március 9., péntek (MTI) - Budapesten a Kossuth Lajos téren, a Magyar Nemzeti Múzeumnál és a budai Várban lesznek az idei március 15-i állami ünnepségsorozat rendezvényei. Orbán Viktor miniszterelnök a Parlamentnél beszél majd, míg az ellenzéki pártok közül a Jobbik, az LMP és a DK szintén a fővárosban, az MSZP pedig Esztergomban ünnepel. A Magyar Tudományos Akadémia elől újabb Békemenet indul majd, és Milla-tüntetés is lesz Budapesten, a Szabad sajtó úton.
tovább »

Szálló por - Jelentős forgalomcsökkenés, kismértékű javulás a fővárosban

Budapest - Jelentősen csökkent az autóforgalom, de csak kis mértékben javult hétfőn a levegő minősége a fővárosban, a riasztási fokozat fenntartása ezért továbbra is indokolt - tájékoztatta a főpolgármesteri hivatal az MTI-t.
tovább »

Elfogták az Oktogon téri bankrablót

Budapest - Elfogták azt a 43 éves férfit, aki február végén kirabolt egy bankfiókot a fővárosban, az Oktogon téren, és akit két másik rablással is gyanúsítanak - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kedd reggel internetes oldalán.
tovább »

Halálos baleset történt a XXII. kerületben

Budapest, 2015. május 10., vasárnap (MTI) - Halálos közúti baleset történt a 6-os főúton, Budapest XXII. kerületében vasárnapra virradó éjszaka - közölte a rendőrség a honlapján.
tovább »

Elszállították a világháborús robbanótestet Taktaszadáról

Budapest, 2015. március 20., péntek (MTI) - Elszállították a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Taktaszadán péntek délután előkerült világháborús robbanótestet - tájékoztatta a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs altisztje az MTI-t.
tovább »

Tüzérségi lövedéket találtak a főváros XXII. kerületében

Budapest, 2015. március 16., hétfő (MTI) - Tüzérségi lövedékeket találtak Budapest XXII. kerületében, a Vasút úton hétfőn - tájékoztatta a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs altisztje az MTI-t.
tovább »

Putyin Budapesten - Több kerületben lesznek forgalomkorlátozások kedden

Budapest, 2015. február 14., szombat (MTI) - Vlagyimir Putyin orosz elnök és delegációjának budapesti tartózkodása során több kerületben kell ideiglenes forgalomkorlátozásra készülni, például az M3-as és M5-ös autópálya bevezető szakaszán, az M0-ás autóúton, a Hősök tere, a Sándor-palota, a Kossuth tér, a Fiumei úti temető környékén és több hídon is.
tovább »

Motorosbaleset a fővárosban, két súlyos sérült

Budapest, 2014. március 10., hétfő (MTI) - Két ember súlyosan megsérült egy motor és egy személyautó balesetében hétfő délután a főváros XXII. kerületében, a Budafoki út és a Szabadkai út kereszteződésében - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikáció szolgálata az MTI-t.
tovább »

Kábítószer-ültetvénnyé alakítottak egy házat a fővárosban

Budapest, 2014. január 10., péntek (MTI) - Kábítószer-ültetvénnyé alakított lakóházra bukkantak a rendőrök a főváros XXII. kerületében - közölte pénteken a rendőrség honlapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).
tovább »

Szénmonoxid-mérgezés gyanújával kórházba szállítottak két gyereket Budapesten

Budapest, 2013. december 7., szombat (MTI) - Budapesten a XXII. kerületi Kassai utcából szénmonoxid-mérgezés gyanújával két gyereket szállítottak a mentők kórházba pénteken este - erősítette meg az MTI információját a Fővárosi Katasztrafavédelmi Igazgatóság ügyelete.
tovább »

Két-három év múlva lehet dugódíj a fővárosban

Budapest, 2013. október 24., csütörtök (MTI) - A főpolgármester szerint 2015 vége, 2016 eleje ésszerűbb határidő a dugódíj bevezetésére a korábban vállalt 2013-nál, és erre "hallgatólagosan" már kaptak haladékot.
tovább »

Kiraboltak egy boltot a XII. kerületben

Budapest, 2013. szeptember 21., szombat (MTI) - Kiraboltak egy boltot a XII. kerületben, a Magyar Jakobinusok terén szombaton - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.
tovább »

Fegyveres benzinkútrablás volt Budapesten

Budapest, 2013. szeptember 18., szerda (MTI) - Kirabolt egy benzinkutat egy fegyverrel fenyegetőző férfi szerdára virradó éjszaka Budapesten - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata az MTI-t.
tovább »

Uniós és helyi forrásból felújítják a XXII. kerületi szakrendelőt

Budapest, 2013. augusztus 13., kedd (MTI) - Részben európai uniós, részben önkormányzati forrásból, összesen 220 millió forintból jövőre felújítják a XXII. kerületi szakorvosi rendelőintézetet - jelentette be a városrész polgármestere és országgyűlési képviselője kedden, a helyszínen tartott sajtótájékoztatón.
tovább »

Árvíz - A XXII. kerületi Horgásztelepről 225 lakónak kell elköltöznie

Budapest, 2013. június 6., csütörtök (MTI) - Az árhullám miatt 225 lakónak kell ideiglenesen elköltöznie Budapesten a XXII. kerületi Horgásztelepről - tájékoztatta az MTI-t Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.
tovább »

Világháborús robbantótesteket találtak a XI. és a XXII. kerületben

Budapest, 2013. április 13., szombat (MTI) - Világháborús robbanóeszközök kerültek elő szombat délután a fővárosban a XI. kerületben, valamint a XXII. kerület két utcájában is - közölte a honvédség tűzszerészeinek kommunikációs tisztje az MTI-vel.
tovább »

Március 15. - Változik a budapesti közösségi közlekedés rendje

Budapest, 2013. március 14., csütörtök (MTI) - Az ünnepségek miatti forgalomkorlátozások miatt megváltozik március 15-én a közösségi közlekedés menetrendje, a parkolás pedig a P+R parkolókat leszámítva ingyenes lesz pénteken.
tovább »

Előzetes letartóztatásban a felesége száját összevarró férfi

Budapest, 2013. február 26., kedd (MTI) - A bíróság kedden egy hónapra előzetes letartóztatásba helyezte azt a budapesti férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy brutálisan bántalmazta, és eközben összevarrta felesége száját.
tovább »

Székelyzászló-ügy - Több mint harminc polgármester vesz át zászlót

Budapest, 2013. február 12., kedd (MTI) - Több mint harminc polgármester vesz át a székely zászlót Budafok-Tétényben csütörtökön - olvasható a Németh Zoltán (Fidesz) országgyűlési képviselő és Szabolcs Attila (Fidesz-KDNP) polgármester aláírásával ellátott, az MTI-hez kedden eljuttatott közleményben.
tovább »

Havazás - Folyamatosan dolgoznak a hókotrók Budapesten

Budapest, 2013. február 11., hétfő (MTI) - A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF) munkagépei folyamatosan dolgoznak a budapesti utakon, hétfőn hajnalra a főútvonalakat megtisztították, a közösségi közlekedés elindult, délelőtti munkavégzésre hómunkásokat vesznek fel - közölte a társaság hétfőn hajnalban az MTI-vel.
tovább »

Forgalomkorlátozások várhatók ma Budapesten tüntetés miatt

Budapest, 2013. február 11., hétfő (MTI) - Forgalomkorlátozásokra lehet számítani ma Budapesten, mert több helyszínen is vonulásos tüntetést tartanak - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-t. Az esetleges lezárások mértékét a rendőrség a résztvevők számától teszi függővé, nagyobb létszám esetén a vonulás irányában korlátozhatják a közúti forgalmat, emiatt a felszíni közösségi közlekedésben is változások várhatóak.
tovább »

Fokozott ellenőrzést tart a rendőrség szombaton és hétfőn Budapesten

Budapest, 2013. február 8., péntek (MTI) - Több megemlékezést és demonstrációt jelentettek be szombatra és jövő hétfőre Budapesten, ezért a rendőrség ezeken a napokon fokozott ellenőrzést tart - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pénteken honlapján.
tovább »

Fegyver volt két férfi autójában a XXII. kerületi posta előtt

Budapest, 2012. december 28., péntek (MTI) - Két 33 éves férfit, akinek gépkarabély volt az autójában, elfogtak a rendőrök Budapesten, a XXII. kerületi posta előtt még december 21-én - jelentette be pénteken sajtótájékoztatón Bató András, a kerületi rendőrkapitányság megbízott vezetője.
tovább »

Ismét világháborús lövedéket találtak a XXII. kerületben

Budapest, 2012. december 6., csütörtök (MTI) - Ismét találtak egy második világháborús lövedéket a felújítás alatt álló Budafok-Háros vasútállomásnál csütörtökön - közölte a honvédség tűzszerészeinek kommunikációs tisztje az MTI-vel. A szakemberek csak pénteken kezdik meg a helyszíni munkálatokat.
tovább »

Több mint félmillió forintos kárt okozott egy 62 éves firkáló

Budapest, 2012. szeptember 14., péntek (MTI) - Több mint fél millió forintos kárt okozott egy 62 éves férfi, aki több hirdetőtáblát és márvány emléktáblát firkált össze festékkel Budapesten, a XXII. kerületben.
tovább »

Megkezdődik a Kamaraerdei út felújítása, hétfőtől forgalomkorlátozás

Budapest, 2012. szeptember 2., vasárnap (MTI) - Felújítás kezdődik hétfőn Budapesten, a XXII. kerületi Kamaraerdei úton, a várhatóan október 5-ig tartó munkák ideje alatt forgalomkorlátozásokra kell számítani - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel vasárnap.
tovább »

Ütközésben felborult egy autó a fővárosban

Budapest, 2012. július 31., kedd (MTI) - Felborult egy személygépkocsi kedden a főváros XXII. kerületében egy körforgalomban, miután összeütközött egy másik autóval - közölte a rendőrség az MTI-vel.
tovább »

Súlyosan megsérült egy munkás, aki leesett az állványról a XII. kerületben

Budapest, 2012. július 25., szerda (MTI) - Súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba egy fiatal munkást, aki leesett az állványról szerdán a fővárosban, a XII. kerületi Csiga utcában - közölte Nagy Zsófia, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-vel.
tovább »

Halálos baleset történt a 6-os főúton Budapesten

Budapest, 2012. július 2., hétfő (MTI) - Személyautó teherkocsival ütközött hétfőn kora reggel a 6-os főúton a főváros XXII. kerületében, a balesetben egy ember meghalt, a helyszínelés idejére az utat teljes szélességében lezárták - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese az MTI-vel.
tovább »

Kigyulladt egy fővárosi vendéglő

Budapest, 2012. április 10., kedd (MTI) - Kigyulladt egy vendéglő kedden Budapesten, a XXII. kerületi Bartók Béla úton - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
tovább »

BRFK: több bűnözőt is elfogtak "egyrendőrös" járőrautókkal

Budapest, 2012. április 2., hétfő (MTI) - Számos bűnözőt, köztük gépkocsi-feltörőt, ittas vezetőt és betörőt is elfogtak a fővárosi rendőrök az új, úgynevezett "egy járőr-egy gépkocsi" program keretében - számolt be a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) honlapján.
tovább »

Tarlós István: a főváros megegyezésre törekszik a vízművek ügyében

Budapest, 2012. március 1., csütörtök (MTI) – Tarlós István főpolgármester szerint a legkívánatosabb megoldás, hogy sikerüljön megegyezni a Fővárosi Vízművek befektetőivel; amennyiben mégis fel kell mondani a szerződést, azt a kormánnyal egyezteti a főváros.
tovább »

Szálló por - Budapesten elrendelték a szmogriadó tájékoztatási fokozatát

Budapest, 2012. február 8., szerda (MTI) - A szálló por légköri koncentrációjának emelkedése miatt Tarlós István főpolgármester - további intézkedésig - Budapesten elrendelte a szmogriadó tájékoztatási fokozatát - közölte a Főpolgármesteri Hivatal szerdára virradó éjszaka az MTI-vel.
tovább »

Hideg idő - BKV: nincs fennakadás a forgalomban

Budapest, 2012. február 6., hétfő (MTI) - Nincs fennakadás a BKV járműveinek forgalmában; a buszok 99 százalékát el tudták indítani - közölte a BKV Zrt. hétfő reggel az MTI-vel.
tovább »

Havazás - A BKV járatai rendben közlekednek, a budapesti közutak is járhatók

Budapest, 2012. február 4., szombat (MTI) - A fővárosi közösségi közlekedésben nincsenek fennakadások, a BKV járművei minden viszonylatban rendben közlekednek - tájékoztatta a fővárosi közlekedési társaság fődiszpécsere szombat délután az MTI-t. A közutak is járhatóak.
tovább »
Leégett egy családi ház teteje a XXII. kerületben

Leégett egy családi ház teteje a XXII. kerületben

Budapest, 2012. február 2., csütörtök (MTI) - Leégett egy családi ház tetőszerkezete csütörtök este a főváros XXII. kerületében; a 150 négyzetméteres otthon tetőterében keletkezett a tűz, személyi sérülés nem történt - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.
tovább »

Meggyilkoltak egy férfit a XXII. kerületben

Budapest, 2012. január 14., szombat (MTI) - Egy 57 éves férfi holttestére bukkantak pénteken a főváros XXII. kerületében. A férfi az eddigi adatok alapján bűncselekmény áldozata lett.
tovább »

Leégett egy bútorgyár raktárépülete a XXII. kerületben

Budapest, 2012. január 5., csütörtök (MTI) - Teljesen leégett egy bútorgyár 80 négyzetméteres raktárépülete a főváros XXII. kerületében csütörtök hajnalban; a raktárban faanyagot tároltak - közölte Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
tovább »

A fővárosi toxikológiára szinte folyamatosan szállították az ittas fiatalokat szilveszter éjjelén

Budapest, 2012. január 1., vasárnap (MTI) - A Péterfy Sándor utcai Kórház toxikológiai osztályára szilveszter este hét órától reggel fél kilencig szinte folyamatosan szállították a mentősök a többségében részeg fiatalokat - mondta Zacher Gábor a toxikológiai osztály vezetője vasárnap az MTI-nek.
tovább »

Változik a közösségi közlekedés az ünnepek alatt

Budapest, 2011. december 22., csütörtök (MTI) - Változik a közösségi közlekedés menetrendje karácsonykor. A BKV legtöbb nappali járata szombat délután négy óráig közlekedik.
tovább »

Több hír 1 | 2

XXII. kerület.
MON.HU

További hírek a kategóriából
Kimentettek egy gyereket a Dunából Budapesten, társát még keresik
Budapest - Kimentettek egy tíz év körüli kisfiút a Dunából a XXII. kerületben hétfő délután, egy hasonló [...] tovább »
Szálló por – Jelentős forgalomcsökkenés, kismértékű javulás a fővárosban
Budapest - Jelentősen csökkent az autóforgalom, de csak kis mértékben javult hétfőn a levegő minősége a [...] tovább »
Elfogták az Oktogon téri bankrablót
Budapest - Elfogták azt a 43 éves férfit, aki február végén kirabolt egy bankfiókot a fővárosban, az [...] tovább »
Robbanás volt a főváros XXII. kerületében
Budapest - Robbanás történt egy fővárosi, XXII. kerületi melléképületben hétfő délelőtt, a romok alól [...] tovább »
Halálos baleset történt a XXII. kerületben
Budapest, 2015. május 10., vasárnap (MTI) - Halálos közúti baleset történt a 6-os főúton, Budapest XXII. [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Városok, városrészek hírei

BelépésElfelejtetted a jelszavad?
Új felhasználó regisztrálása