Kimentettek egy gyereket a Dunából Budapesten, társát még keresik

Kimentettek egy gyereket a Dunából Budapesten, társát még keresik

Budapest - Kimentettek egy tíz év körüli kisfiút a Dunából a XXII. kerületben hétfő délután, egy hasonló korú kislányt még keresnek - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
tovább »
Robbanás volt a főváros XXII. kerületében

Robbanás volt a főváros XXII. kerületében

Budapest - Robbanás történt egy fővárosi, XXII. kerületi melléképületben hétfő délelőtt, a romok alól előkerült egy férfi holtteste - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
tovább »

Tűzben halt meg egy ember Budapesten

Budapest - Lakástűzben halt meg egy ember csütörtök reggel Budapesten - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel.
tovább »

Szálló por - Jelentős forgalomcsökkenés, kismértékű javulás a fővárosban

Budapest - Jelentősen csökkent az autóforgalom, de csak kis mértékben javult hétfőn a levegő minősége a fővárosban, a riasztási fokozat fenntartása ezért továbbra is indokolt - tájékoztatta a főpolgármesteri hivatal az MTI-t.
tovább »

Elfogták az Oktogon téri bankrablót

Budapest - Elfogták azt a 43 éves férfit, aki február végén kirabolt egy bankfiókot a fővárosban, az Oktogon téren, és akit két másik rablással is gyanúsítanak - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kedd reggel internetes oldalán.
tovább »

Halálos baleset történt a XXII. kerületben

Budapest, 2015. május 10., vasárnap (MTI) - Halálos közúti baleset történt a 6-os főúton, Budapest XXII. kerületében vasárnapra virradó éjszaka - közölte a rendőrség a honlapján.
tovább »

Elszállították a világháborús robbanótestet Taktaszadáról

Budapest, 2015. március 20., péntek (MTI) - Elszállították a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Taktaszadán péntek délután előkerült világháborús robbanótestet - tájékoztatta a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs altisztje az MTI-t.
tovább »

Tüzérségi lövedéket találtak a főváros XXII. kerületében

Budapest, 2015. március 16., hétfő (MTI) - Tüzérségi lövedékeket találtak Budapest XXII. kerületében, a Vasút úton hétfőn - tájékoztatta a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs altisztje az MTI-t.
tovább »

Putyin Budapesten - Több kerületben lesznek forgalomkorlátozások kedden

Budapest, 2015. február 14., szombat (MTI) - Vlagyimir Putyin orosz elnök és delegációjának budapesti tartózkodása során több kerületben kell ideiglenes forgalomkorlátozásra készülni, például az M3-as és M5-ös autópálya bevezető szakaszán, az M0-ás autóúton, a Hősök tere, a Sándor-palota, a Kossuth tér, a Fiumei úti temető környékén és több hídon is.
tovább »

Motorosbaleset a fővárosban, két súlyos sérült

Budapest, 2014. március 10., hétfő (MTI) - Két ember súlyosan megsérült egy motor és egy személyautó balesetében hétfő délután a főváros XXII. kerületében, a Budafoki út és a Szabadkai út kereszteződésében - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikáció szolgálata az MTI-t.
tovább »

Kábítószer-ültetvénnyé alakítottak egy házat a fővárosban

Budapest, 2014. január 10., péntek (MTI) - Kábítószer-ültetvénnyé alakított lakóházra bukkantak a rendőrök a főváros XXII. kerületében - közölte pénteken a rendőrség honlapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).
tovább »

Szénmonoxid-mérgezés gyanújával kórházba szállítottak két gyereket Budapesten

Budapest, 2013. december 7., szombat (MTI) - Budapesten a XXII. kerületi Kassai utcából szénmonoxid-mérgezés gyanújával két gyereket szállítottak a mentők kórházba pénteken este - erősítette meg az MTI információját a Fővárosi Katasztrafavédelmi Igazgatóság ügyelete.
tovább »

Két-három év múlva lehet dugódíj a fővárosban

Budapest, 2013. október 24., csütörtök (MTI) - A főpolgármester szerint 2015 vége, 2016 eleje ésszerűbb határidő a dugódíj bevezetésére a korábban vállalt 2013-nál, és erre "hallgatólagosan" már kaptak haladékot.
tovább »

Kiraboltak egy boltot a XII. kerületben

Budapest, 2013. szeptember 21., szombat (MTI) - Kiraboltak egy boltot a XII. kerületben, a Magyar Jakobinusok terén szombaton - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.
tovább »

Fegyveres benzinkútrablás volt Budapesten

Budapest, 2013. szeptember 18., szerda (MTI) - Kirabolt egy benzinkutat egy fegyverrel fenyegetőző férfi szerdára virradó éjszaka Budapesten - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata az MTI-t.
tovább »

Uniós és helyi forrásból felújítják a XXII. kerületi szakrendelőt

Budapest, 2013. augusztus 13., kedd (MTI) - Részben európai uniós, részben önkormányzati forrásból, összesen 220 millió forintból jövőre felújítják a XXII. kerületi szakorvosi rendelőintézetet - jelentette be a városrész polgármestere és országgyűlési képviselője kedden, a helyszínen tartott sajtótájékoztatón.
tovább »

Árvíz - A XXII. kerületi Horgásztelepről 225 lakónak kell elköltöznie

Budapest, 2013. június 6., csütörtök (MTI) - Az árhullám miatt 225 lakónak kell ideiglenesen elköltöznie Budapesten a XXII. kerületi Horgásztelepről - tájékoztatta az MTI-t Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.
tovább »

Világháborús robbantótesteket találtak a XI. és a XXII. kerületben

Budapest, 2013. április 13., szombat (MTI) - Világháborús robbanóeszközök kerültek elő szombat délután a fővárosban a XI. kerületben, valamint a XXII. kerület két utcájában is - közölte a honvédség tűzszerészeinek kommunikációs tisztje az MTI-vel.
tovább »

Március 15. - Változik a budapesti közösségi közlekedés rendje

Budapest, 2013. március 14., csütörtök (MTI) - Az ünnepségek miatti forgalomkorlátozások miatt megváltozik március 15-én a közösségi közlekedés menetrendje, a parkolás pedig a P+R parkolókat leszámítva ingyenes lesz pénteken.
tovább »

Előzetes letartóztatásban a felesége száját összevarró férfi

Budapest, 2013. február 26., kedd (MTI) - A bíróság kedden egy hónapra előzetes letartóztatásba helyezte azt a budapesti férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy brutálisan bántalmazta, és eközben összevarrta felesége száját.
tovább »

Több hír 1 | 2 | 3 | 4 | 5

XXII. kerület.
MON.HU

További hírek a kategóriából
Tűzben halt meg egy ember Budapesten
Budapest - Lakástűzben halt meg egy ember csütörtök reggel Budapesten - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel. tovább »
Kimentettek egy gyereket a Dunából Budapesten, társát még keresik
Budapest - Kimentettek egy tíz év körüli kisfiút a Dunából a XXII. kerületben hétfő délután, egy hasonló [...] tovább »
Szálló por – Jelentős forgalomcsökkenés, kismértékű javulás a fővárosban
Budapest - Jelentősen csökkent az autóforgalom, de csak kis mértékben javult hétfőn a levegő minősége a [...] tovább »
Elfogták az Oktogon téri bankrablót
Budapest - Elfogták azt a 43 éves férfit, aki február végén kirabolt egy bankfiókot a fővárosban, az [...] tovább »
Robbanás volt a főváros XXII. kerületében
Budapest - Robbanás történt egy fővárosi, XXII. kerületi melléképületben hétfő délelőtt, a romok alól [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Városok, városrészek hírei

BelépésElfelejtetted a jelszavad?
Új felhasználó regisztrálása