Meghalt egy nő egy XVI. kerületi tűzben

Meghalt egy nő egy XVI. kerületi tűzben

Budapest, 2015. június 27., szombat (MTI) - Meghalt egy nő a Budapest XVI. kerületében egy családi ház melléképületében keletkezett tűzben - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t szombaton.
tovább »
Több autóra fa dőlt a nagy szél miatt Budapesten
Olvasó Riporter

Több autóra fa dőlt a nagy szél miatt Budapesten

Budapest, 2013. szeptember 17., kedd (MTI) - Három autóra dőlt fa a fővárosban kedd délután a heves széllökések miatt. Vélhetően emiatt egy ember is megsérült - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.
tovább »

Szálló por - Jelentős forgalomcsökkenés, kismértékű javulás a fővárosban

Budapest - Jelentősen csökkent az autóforgalom, de csak kis mértékben javult hétfőn a levegő minősége a fővárosban, a riasztási fokozat fenntartása ezért továbbra is indokolt - tájékoztatta a főpolgármesteri hivatal az MTI-t.
tovább »

Halálra gázolt egy embert a vonat Zuglónál

Budapest - Halálra gázolt egy harminc év körüli férfit a vonat a XIV. kerületi Thököly útnál, Zugló vasútállomáson hétfő délután - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.
tovább »

Gázolt a HÉV Cinkotánál

Budapest - Súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett az az ember, akit elgázolt egy HÉV szerelvény a főváros XVI. kerületében, Cinkota megállónál csütörtökön hajnalban - közölte honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).
tovább »

Huszonnégy embert menekítettek ki a tűzoltók a XVI. kerületben

Budapest - Szén-monoxid veszélye miatt huszonnégy embert menekítettek ki a tűzoltók Budapesten, a XVI. kerületben vasárnap hajnalban.
tovább »

Fegyveres rablás miatt vettek őrizetbe egy fővárosi rendőrt

Budapest, 2015. június 30., kedd (MTI) - Fegyveres rablás miatt vettek őrizetbe egy fővárosi rendőrt, aki a gyanú szerint civil társával 3500 forintot rabolt el egy nőtől a múlt hétvégén - közölte a fővárosi főügyész kedden az MTI-vel.
tovább »

Önkormányzat 2014 - A hvb szerint meg kell ismételni a XV. kerületi polgármester-választást

Budapest, 2014. október 16., csütörtök (MTI) - A helyi választási bizottság (hvb) szerint meg kell ismételni a XV. kerületi polgármester-választást és két egyéni képviselői választást is, mert a DK megtévesztette a választókat azzal, hogy jelöltjüket, Hajdu Lászlót a baloldali pártok közös jelöltjeként tüntette fel kampánykiadványaiban, miközben csak a DK indította jelöltként.
tovább »

Veszélyes anyagot találtak Budapesten, a Körvasút sornál

Budapest, 2014. augusztus 27., szerda (MTI) - Többhordónyi veszélyes anyagot találtak a XVI. kerületi Körvasút sornál, a vasútállomáson és környékén. A hordókat biztonságos helyre szállítják - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
tovább »

Halálos gázolás a gödöllői HÉV-vonalán, a XVI. kerületben

Budapest, 2014. augusztus 15., péntek (MTI) - Halálos gázolás történt a gödöllői HÉV vonalán, a XVI. kerületi Veres Péter úton - közölte Kiss Norbert, a fővárosi katasztrófavédelem helyettes szóvivője péntek délben az MTI-vel.
tovább »

Vihar - Folyamatos a műszaki mentés a XVI. és XIX. kerületben

Budapest, 2014. augusztus 4., hétfő (MTI) - A vihar miatt folyamatos a műszaki mentés Budapest XVI. és XIX. kerületében, a tűzoltóknak leszakadt ágakhoz, kettétört fákhoz kellett kivonulniuk - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője hétfő reggel az MTI-vel.
tovább »

Aknagödörbe zuhant és meghalt egy nő Budapesten

Budapest, 2014. július 7., hétfő (MTI) - Aknagödörbe zuhant és meghalt egy nő Budapest XVI. kerületében. A baleset körülményeiről a rendőrség nem adott tájékoztatást, de az MTI úgy tudja, az asszony még vasárnap eshetett a vízóraaknába a mátyásföldi Gábor Áron utca egyik kertjében.
tovább »

EP-választás – Szájer: a Fidesz a bal- és jobboldali szélsőség ellen is küzd majd Brüsszelben

Budapest 2014. május 14., szerda (MTI) – Szájer József, a Fidesz európai parlamenti képviselőjelöltje szerint pártja Brüsszelben tiszteletet követel majd Magyarországnak, nem engedi elveszni az uniós forrásokat és küzd a „bal- és jobboldali szélsőség” ellen.
tovább »

Fogyatékosságbarát munkahely díjat kapott két kerületi önkormányzat is

Budapest, 2014. március 24., hétfő (MTI) - Fogyatékosságbarát munkahely díjat kapott a XI. és a XVI. kerületi önkormányzat polgármesteri hivatala, az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kara valamint öt, megváltozott munkaképességű embert foglalkoztató cég hétfőn Budapesten.
tovább »

Szén-monoxid szivárgott egy XVI. kerületi házban

Budapest, 2014. február 18., kedd (MTI) - Szén-monoxid miatt lett rosszul egy négytagú család a főváros XVI. kerületében éjszaka - tájékoztatta Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kedd reggel az MTI-t.
tovább »

Baleset miatt lezárták a XVI. kerületi Veres Péter út egy szakaszát

Budapest, 2013. november 24., vasárnap (MTI) - Két személyautó ütközött Budapest XVI. kerületében, a Veres Péter úton vasárnap délután, a balesetben az elsődleges információk szerint ketten sérültek meg - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata az MTI-vel.
tovább »

Hárman megsérültek egy XVI. kerületi balesetben

Budapest, 2013. november 1., péntek (MTI) - Hárman megsérültek egy balesetben péntek reggel a fővárosban, a XVI. kerületi Kerepesi úton, a mentés és a helyszínelés idejére egy sávon, váltakozó irányban halad a forgalom - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata az MTI-vel.
tovább »

Két-három év múlva lehet dugódíj a fővárosban

Budapest, 2013. október 24., csütörtök (MTI) - A főpolgármester szerint 2015 vége, 2016 eleje ésszerűbb határidő a dugódíj bevezetésére a korábban vállalt 2013-nál, és erre "hallgatólagosan" már kaptak haladékot.
tovább »

Vihar - Családi házba csapott a villám Budapesten

Budapest, 2013. augusztus 28., szerda (MTI) - Villámcsapás miatt keletkezett tűz szerdán egy budapesti, XVI. kerületi családi házban - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.
tovább »

Hőség - Három hektáron kapott lángra az aljnövényzet a XVI. kerületben

Budapest, 2013. augusztus 4., vasárnap (MTI) - Lángra kapott egy háromhektáros területen a cserjés és az aljnövényzet vasárnap délután a főváros XVI. kerületében, a Bökényföldi út mentén. A tűz miatt a legmagasabb, ötös riasztási fokozatot rendelték el - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője az MTI-t.
tovább »

Több hír 1 | 2 | 3 | 4

XVI. kerület.
MON.HU

További hírek a kategóriából
Szálló por – Jelentős forgalomcsökkenés, kismértékű javulás a fővárosban
Budapest - Jelentősen csökkent az autóforgalom, de csak kis mértékben javult hétfőn a levegő minősége a [...] tovább »
Halálra gázolt egy embert a vonat Zuglónál
Budapest - Halálra gázolt egy harminc év körüli férfit a vonat a XIV. kerületi Thököly útnál, Zugló [...] tovább »
Gázolt a HÉV Cinkotánál
Budapest - Súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett az az ember, akit elgázolt egy HÉV szerelvény a [...] tovább »
Huszonnégy embert menekítettek ki a tűzoltók a XVI. kerületben
Budapest - Szén-monoxid veszélye miatt huszonnégy embert menekítettek ki a tűzoltók Budapesten, a XVI. kerületben [...] tovább »
Fegyveres rablás miatt vettek őrizetbe egy fővárosi rendőrt
Budapest, 2015. június 30., kedd (MTI) - Fegyveres rablás miatt vettek őrizetbe egy fővárosi rendőrt, aki a gyanú [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Városok, városrészek hírei

BelépésElfelejtetted a jelszavad?
Új felhasználó regisztrálása