Meghalt egy nő egy XVI. kerületi tűzben

Meghalt egy nő egy XVI. kerületi tűzben

Budapest, 2015. június 27., szombat (MTI) - Meghalt egy nő a Budapest XVI. kerületében egy családi ház melléképületében keletkezett tűzben - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t szombaton.
tovább »
Több autóra fa dőlt a nagy szél miatt Budapesten

Több autóra fa dőlt a nagy szél miatt Budapesten

Budapest, 2013. szeptember 17., kedd (MTI) - Három autóra dőlt fa a fővárosban kedd délután a heves széllökések miatt. Vélhetően emiatt egy ember is megsérült - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.
tovább »
Tűz miatt ki kellett üríteni egy társasházat Budapesten
Olvasó Riporter

Tűz miatt ki kellett üríteni egy társasházat Budapesten

Budapest, 2013. február 2., szombat (MTI) - Tűz miatt ki kellett üríteni egy a XVI. kerületi négylakásos társasházat Budapesten - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese az MTI-vel. A balesetben nem sérült meg senki, de az egyik otthon lakhatatlanná vált.
tovább »
Baleset miatt torlódás a XVI. kerületben

Baleset miatt torlódás a XVI. kerületben

Budapest, 2012. december 4., kedd (MTI) - Három autó és egy busz ütközött a főváros XVI. kerületében, a Veres Pálné úton kedd reggel, a balesetben személyi sérülés nem történt, de torlódás alakult ki - közölte a rendőrség és a BKK az MTI-vel.
tovább »

Távolsági busz karambolozott teherautóval a fővárosban - két sérült
Olvasó Riporter

Távolsági busz karambolozott teherautóval a fővárosban - két sérült

Budapest, 2012. június 11., hétfő (MTI) - Egy utas súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült hétfő reggel, amikor egy távolsági busz és egy teherautó összeütközött a főváros XVI. kerületében - tájékoztatott a rendőrség és a mentők ügyeletese.
tovább »
Halálos közúti baleset a XVI. kerületben
Olvasó Riporter

Halálos közúti baleset a XVI. kerületben

Budapest, 2012. június 10., vasárnap (MTI) - Két halálos áldozatot követelő közúti baleset történt vasárnap hajnalban a budapesti XVI. kerületben - közölte az MTI-vel a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) ügyeletese.
tovább »

Szálló por - Jelentős forgalomcsökkenés, kismértékű javulás a fővárosban

Budapest - Jelentősen csökkent az autóforgalom, de csak kis mértékben javult hétfőn a levegő minősége a fővárosban, a riasztási fokozat fenntartása ezért továbbra is indokolt - tájékoztatta a főpolgármesteri hivatal az MTI-t.
tovább »

Halálra gázolt egy embert a vonat Zuglónál

Budapest - Halálra gázolt egy harminc év körüli férfit a vonat a XIV. kerületi Thököly útnál, Zugló vasútállomáson hétfő délután - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.
tovább »

Gázolt a HÉV Cinkotánál

Budapest - Súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett az az ember, akit elgázolt egy HÉV szerelvény a főváros XVI. kerületében, Cinkota megállónál csütörtökön hajnalban - közölte honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).
tovább »

Huszonnégy embert menekítettek ki a tűzoltók a XVI. kerületben

Budapest - Szén-monoxid veszélye miatt huszonnégy embert menekítettek ki a tűzoltók Budapesten, a XVI. kerületben vasárnap hajnalban.
tovább »

Fegyveres rablás miatt vettek őrizetbe egy fővárosi rendőrt

Budapest, 2015. június 30., kedd (MTI) - Fegyveres rablás miatt vettek őrizetbe egy fővárosi rendőrt, aki a gyanú szerint civil társával 3500 forintot rabolt el egy nőtől a múlt hétvégén - közölte a fővárosi főügyész kedden az MTI-vel.
tovább »

Önkormányzat 2014 - A hvb szerint meg kell ismételni a XV. kerületi polgármester-választást

Budapest, 2014. október 16., csütörtök (MTI) - A helyi választási bizottság (hvb) szerint meg kell ismételni a XV. kerületi polgármester-választást és két egyéni képviselői választást is, mert a DK megtévesztette a választókat azzal, hogy jelöltjüket, Hajdu Lászlót a baloldali pártok közös jelöltjeként tüntette fel kampánykiadványaiban, miközben csak a DK indította jelöltként.
tovább »

Veszélyes anyagot találtak Budapesten, a Körvasút sornál

Budapest, 2014. augusztus 27., szerda (MTI) - Többhordónyi veszélyes anyagot találtak a XVI. kerületi Körvasút sornál, a vasútállomáson és környékén. A hordókat biztonságos helyre szállítják - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
tovább »

Halálos gázolás a gödöllői HÉV-vonalán, a XVI. kerületben

Budapest, 2014. augusztus 15., péntek (MTI) - Halálos gázolás történt a gödöllői HÉV vonalán, a XVI. kerületi Veres Péter úton - közölte Kiss Norbert, a fővárosi katasztrófavédelem helyettes szóvivője péntek délben az MTI-vel.
tovább »

Vihar - Folyamatos a műszaki mentés a XVI. és XIX. kerületben

Budapest, 2014. augusztus 4., hétfő (MTI) - A vihar miatt folyamatos a műszaki mentés Budapest XVI. és XIX. kerületében, a tűzoltóknak leszakadt ágakhoz, kettétört fákhoz kellett kivonulniuk - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője hétfő reggel az MTI-vel.
tovább »

Aknagödörbe zuhant és meghalt egy nő Budapesten

Budapest, 2014. július 7., hétfő (MTI) - Aknagödörbe zuhant és meghalt egy nő Budapest XVI. kerületében. A baleset körülményeiről a rendőrség nem adott tájékoztatást, de az MTI úgy tudja, az asszony még vasárnap eshetett a vízóraaknába a mátyásföldi Gábor Áron utca egyik kertjében.
tovább »

EP-választás – Szájer: a Fidesz a bal- és jobboldali szélsőség ellen is küzd majd Brüsszelben

Budapest 2014. május 14., szerda (MTI) – Szájer József, a Fidesz európai parlamenti képviselőjelöltje szerint pártja Brüsszelben tiszteletet követel majd Magyarországnak, nem engedi elveszni az uniós forrásokat és küzd a „bal- és jobboldali szélsőség” ellen.
tovább »

Fogyatékosságbarát munkahely díjat kapott két kerületi önkormányzat is

Budapest, 2014. március 24., hétfő (MTI) - Fogyatékosságbarát munkahely díjat kapott a XI. és a XVI. kerületi önkormányzat polgármesteri hivatala, az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kara valamint öt, megváltozott munkaképességű embert foglalkoztató cég hétfőn Budapesten.
tovább »

Szén-monoxid szivárgott egy XVI. kerületi házban

Budapest, 2014. február 18., kedd (MTI) - Szén-monoxid miatt lett rosszul egy négytagú család a főváros XVI. kerületében éjszaka - tájékoztatta Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kedd reggel az MTI-t.
tovább »

Baleset miatt lezárták a XVI. kerületi Veres Péter út egy szakaszát

Budapest, 2013. november 24., vasárnap (MTI) - Két személyautó ütközött Budapest XVI. kerületében, a Veres Péter úton vasárnap délután, a balesetben az elsődleges információk szerint ketten sérültek meg - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata az MTI-vel.
tovább »

Hárman megsérültek egy XVI. kerületi balesetben

Budapest, 2013. november 1., péntek (MTI) - Hárman megsérültek egy balesetben péntek reggel a fővárosban, a XVI. kerületi Kerepesi úton, a mentés és a helyszínelés idejére egy sávon, váltakozó irányban halad a forgalom - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata az MTI-vel.
tovább »

Két-három év múlva lehet dugódíj a fővárosban

Budapest, 2013. október 24., csütörtök (MTI) - A főpolgármester szerint 2015 vége, 2016 eleje ésszerűbb határidő a dugódíj bevezetésére a korábban vállalt 2013-nál, és erre "hallgatólagosan" már kaptak haladékot.
tovább »

Vihar - Családi házba csapott a villám Budapesten

Budapest, 2013. augusztus 28., szerda (MTI) - Villámcsapás miatt keletkezett tűz szerdán egy budapesti, XVI. kerületi családi házban - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.
tovább »

Hőség - Három hektáron kapott lángra az aljnövényzet a XVI. kerületben

Budapest, 2013. augusztus 4., vasárnap (MTI) - Lángra kapott egy háromhektáros területen a cserjés és az aljnövényzet vasárnap délután a főváros XVI. kerületében, a Bökényföldi út mentén. A tűz miatt a legmagasabb, ötös riasztási fokozatot rendelték el - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője az MTI-t.
tovább »

Húsz gránátot találtak egy fővárosi Tüzép-telepen

Budapest, 2013. április 26., péntek (MTI) - Húsz második világháborús gránátot találtak egy XVI. kerületi Tüzép-telep oldalában péntek délután. Egy részüket elszállítják, a többit egy közeli helyen megsemmisítik - közölte a honvédség tűzszerészeinek kommunikációs tisztje az MTI-vel.
tovább »

Füst miatt négy embert kórházba kellett szállítani Budapesten

Budapest, 2013. március 15., péntek (MTI) - Lépcsőházban tárolt berendezési tárgyak gyulladtak ki csütörtök este Budapesten, a XVI. kerületi Kolozs utcában - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
tovább »

Zugló megállapodhat a BVSC ingatlanjának átvételéről

Budapest, 2013. március 14., csütörtök (MTI) - Megkötheti a BVSC-Zugló ingatlanjának ingyenes átvételéről szóló megállapodást Papcsák Ferenc (Fidesz-KDNP) polgármester, miután a XIV. kerületi képviselő-testület csütörtöki rendkívüli ülésén megadta a hozzájárulást.
tovább »

Március 15. - Változik a budapesti közösségi közlekedés rendje

Budapest, 2013. március 14., csütörtök (MTI) - Az ünnepségek miatti forgalomkorlátozások miatt megváltozik március 15-én a közösségi közlekedés menetrendje, a parkolás pedig a P+R parkolókat leszámítva ingyenes lesz pénteken.
tovább »

Havazás - Folyamatosan dolgoznak a hókotrók Budapesten

Budapest, 2013. február 11., hétfő (MTI) - A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF) munkagépei folyamatosan dolgoznak a budapesti utakon, hétfőn hajnalra a főútvonalakat megtisztították, a közösségi közlekedés elindult, délelőtti munkavégzésre hómunkásokat vesznek fel - közölte a társaság hétfőn hajnalban az MTI-vel.
tovább »

Forgalomkorlátozások várhatók ma Budapesten tüntetés miatt

Budapest, 2013. február 11., hétfő (MTI) - Forgalomkorlátozásokra lehet számítani ma Budapesten, mert több helyszínen is vonulásos tüntetést tartanak - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-t. Az esetleges lezárások mértékét a rendőrség a résztvevők számától teszi függővé, nagyobb létszám esetén a vonulás irányában korlátozhatják a közúti forgalmat, emiatt a felszíni közösségi közlekedésben is változások várhatóak.
tovább »

Fokozott ellenőrzést tart a rendőrség szombaton és hétfőn Budapesten

Budapest, 2013. február 8., péntek (MTI) - Több megemlékezést és demonstrációt jelentettek be szombatra és jövő hétfőre Budapesten, ezért a rendőrség ezeken a napokon fokozott ellenőrzést tart - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pénteken honlapján.
tovább »

Második világháborús kézigránátot találtak a XVI. kerületben - tíz családi házat kiürítettek

Budapest, 2012. november 2., péntek (MTI) - Rövid időre tíz családi házat kiürítettek a honvédség tűzszerészei a főváros XVI. kerületében, a Romhány utcában, ahol második világháborús gyalogsági kézigránátot találtak - közölte a Honvédelmi Minisztérium sajtóügyeletese.
tovább »

Tűz volt egy XVI. kerületi raktárban az éjjel

Budapest, 2012. október 20., szombat (MTI) - Tűz volt szombatra virradó éjjel Budapest XVI. kerületében, egy Újszász utcai raktárhelyiségben; a fővárosi tűzoltók a tüzet eloltották - olvasható a katasztrófavédelem honlapján.
tovább »

Gumiabroncsok égnek egy XVI. kerületi lőtéren

Budapest, 2012. szeptember 10., hétfő (MTI) - Hatalmas füsttel égnek azok a használt gumiabroncsok, amelyek hétfő délben gyulladtak ki a főváros XVI. kerületében egy volt lőtéren - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.
tovább »

Nagyobb társaság rongált meg egy budapesti éttermet

Budapest, 2012. május 1., kedd (MTI) - Nagyobb, külföldi társaság rongált meg egy budapesti, a XVI. kerületi Rákóczi úton lévő éttermet kedden délután - mondta el a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese kedden az MTI-nek.
tovább »

BRFK: több bűnözőt is elfogtak "egyrendőrös" járőrautókkal

Budapest, 2012. április 2., hétfő (MTI) - Számos bűnözőt, köztük gépkocsi-feltörőt, ittas vezetőt és betörőt is elfogtak a fővárosi rendőrök az új, úgynevezett "egy járőr-egy gépkocsi" program keretében - számolt be a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) honlapján.
tovább »

Tarlós István: a főváros megegyezésre törekszik a vízművek ügyében

Budapest, 2012. március 1., csütörtök (MTI) – Tarlós István főpolgármester szerint a legkívánatosabb megoldás, hogy sikerüljön megegyezni a Fővárosi Vízművek befektetőivel; amennyiben mégis fel kell mondani a szerződést, azt a kormánnyal egyezteti a főváros.
tovább »
A rendőrpalotával szembeni épületben bujkált a betörő
Olvasó Riporter

A rendőrpalotával szembeni épületben bujkált a betörő

Budapest, 2012. február 25., szombat (MTI) - A Fővárosi Törvényszék szombaton elrendelte az előzetes letartóztatását annak a betöréssel gyanúsított férfinak, aki a rendőrpalotával, azaz a rendőrség központjával szemközti épületben bujkált - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel.
tovább »

Szálló por - Budapesten elrendelték a szmogriadó tájékoztatási fokozatát

Budapest, 2012. február 8., szerda (MTI) - A szálló por légköri koncentrációjának emelkedése miatt Tarlós István főpolgármester - további intézkedésig - Budapesten elrendelte a szmogriadó tájékoztatási fokozatát - közölte a Főpolgármesteri Hivatal szerdára virradó éjszaka az MTI-vel.
tovább »

Hideg idő - BKV: nincs fennakadás a forgalomban

Budapest, 2012. február 6., hétfő (MTI) - Nincs fennakadás a BKV járműveinek forgalmában; a buszok 99 százalékát el tudták indítani - közölte a BKV Zrt. hétfő reggel az MTI-vel.
tovább »

Havazás - A BKV járatai rendben közlekednek, a budapesti közutak is járhatók

Budapest, 2012. február 4., szombat (MTI) - A fővárosi közösségi közlekedésben nincsenek fennakadások, a BKV járművei minden viszonylatban rendben közlekednek - tájékoztatta a fővárosi közlekedési társaság fődiszpécsere szombat délután az MTI-t. A közutak is járhatóak.
tovább »

A fővárosi toxikológiára szinte folyamatosan szállították az ittas fiatalokat szilveszter éjjelén

Budapest, 2012. január 1., vasárnap (MTI) - A Péterfy Sándor utcai Kórház toxikológiai osztályára szilveszter este hét órától reggel fél kilencig szinte folyamatosan szállították a mentősök a többségében részeg fiatalokat - mondta Zacher Gábor a toxikológiai osztály vezetője vasárnap az MTI-nek.
tovább »

Több autó ütközött a XVI. kerületben, egy ember súlyosan megsérült

Budapest, 2011. december 24., szombat (MTI) - Több autó ütközött össze szombaton kora délután a XVI. kerületben, a Veres Péter és a Thököly út kereszteződésében; egy ember súlyosan megsérült - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese az MTI-vel.
tovább »

Változik a közösségi közlekedés az ünnepek alatt

Budapest, 2011. december 22., csütörtök (MTI) - Változik a közösségi közlekedés menetrendje karácsonykor. A BKV legtöbb nappali járata szombat délután négy óráig közlekedik.
tovább »

Fővárosi Közgyűlés - Emelkednek a kegyeleti szolgáltatási díjak

Budapest, 2011. december 14., szerda (MTI) - Emelkednek Budapesten a kegyeleti szolgáltatások díjai január elsejétől, miután a képviselők megszavazták az erről szóló előterjesztést a közgyűlés szerdai ülésén.
tovább »

Több hír 1 | 2

XVI. kerület.
MON.HU

További hírek a kategóriából
Szálló por – Jelentős forgalomcsökkenés, kismértékű javulás a fővárosban
Budapest - Jelentősen csökkent az autóforgalom, de csak kis mértékben javult hétfőn a levegő minősége a [...] tovább »
Halálra gázolt egy embert a vonat Zuglónál
Budapest - Halálra gázolt egy harminc év körüli férfit a vonat a XIV. kerületi Thököly útnál, Zugló [...] tovább »
Gázolt a HÉV Cinkotánál
Budapest - Súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett az az ember, akit elgázolt egy HÉV szerelvény a [...] tovább »
Huszonnégy embert menekítettek ki a tűzoltók a XVI. kerületben
Budapest - Szén-monoxid veszélye miatt huszonnégy embert menekítettek ki a tűzoltók Budapesten, a XVI. kerületben [...] tovább »
Fegyveres rablás miatt vettek őrizetbe egy fővárosi rendőrt
Budapest, 2015. június 30., kedd (MTI) - Fegyveres rablás miatt vettek őrizetbe egy fővárosi rendőrt, aki a gyanú [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Városok, városrészek hírei

BelépésElfelejtetted a jelszavad?
Új felhasználó regisztrálása