Két holttestet találtak egy kiégett autóban Budapesten

Két holttestet találtak egy kiégett autóban Budapesten

Budapest - Két holttestet találtak egy kiégett autóban Budapesten, a XV. kerületben péntekre virradó éjjel - közölte a rendőrség a honlapján.
tovább »
Két holttestet találtak a XV. kerületben

Két holttestet találtak a XV. kerületben

Budapest, 2015. március 10., kedd (MTI) - Emberölés miatt indult eljárás annak a nőnek a halála miatt, akinek holttestére kedden reggel bukkantak egy XV. kerületi lakásban - közölte az MTI-vel a BRFK szóvivője.
tovább »
Önkormányzat 2014 - Újraszámlált több XV. kerületi szavazókört az FVB, az eredmény nem változott

Önkormányzat 2014 - Újraszámlált több XV. kerületi szavazókört az FVB, az eredmény nem változott

Budapest, 2014. október 20., hétfő (MTI) - A Fővárosi Választási Bizottság (FVB) hétfői ülésén újraszámlálta hét XV. kerületi szavazókör voksait a múlt vasárnapi számlálásokkal kapcsolatban érkezett fellebbezések miatt. A képviselői mandátumok kiosztása nem változott, de volt olyan egyéni választókerület, ahol egyetlen szavazatra csökkent a különbség.
tovább »
Választás 2014 - Ellenzéki szövetség: csak mi tudjuk leváltani a Fideszt

Választás 2014 - Ellenzéki szövetség: csak mi tudjuk leváltani a Fideszt

Budapest, 2014. április 5., szombat (MTI) - Csak az ötpárti ellenzéki szövetség képes leváltani a Fidesz-kormányt - hangoztatták a baloldali összefogás vezetői szombaton a XV. kerületben.
tovább »

Egy várandós nő is megsérült egy XV. kerületi balesetben

Egy várandós nő is megsérült egy XV. kerületi balesetben

Budapest, 2013. szeptember 22., vasárnap (MTI) - Egy várandós nő is megsérült, amikor két autó összeütközött és az egyik felborult Budapesten, a XV. kerületi Szerencs utca és Bánkút utca kereszteződésében - közölte a rendőrség és a mentőszolgálat vasárnap az MTI-vel.
tovább »
Elgázoltak két fiatalt Budapesten, az egyikük meghalt

Elgázoltak két fiatalt Budapesten, az egyikük meghalt

Budapest, 2013. augusztus 28., szerda (MTI) - Elgázolt két fiatalt egy autó szerda délután Budapest XV. kerületében, az egyik fiú meghalt, a másik életveszélyesen megsérült.
tovább »

Berobbant egy tartály tisztítás közben a XV. kerületben, két sérült

Budapest - Tisztítás közben berobbant egy tartály a XV. kerületi Károlyi Sándor út egyik ipartelepén hétfő délelőtt, a robbanásban ketten megsérültek - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-vel.
tovább »

Szexuális erőszak kísérlete miatt emelt vádat az ügyészség

Budapest - Szexuális erőszak bűntettének kísérlete, valamint kifosztás bűntette miatt nyújtott be vádiratot a IV. és XV. kerületi ügyészség egy 25 éves férfival szemben, aki tavaly ősszel egy XV. kerületi vasúti átjárónál megtámadott egy nőt, majd elvette a mobiltelefonját - közölte a fővárosi főügyész hétfőn az MTI-vel.
tovább »

Szálló por - Jelentős forgalomcsökkenés, kismértékű javulás a fővárosban

Budapest - Jelentősen csökkent az autóforgalom, de csak kis mértékben javult hétfőn a levegő minősége a fővárosban, a riasztási fokozat fenntartása ezért továbbra is indokolt - tájékoztatta a főpolgármesteri hivatal az MTI-t.
tovább »

Megöltek egy férfit a XV. kerületben

Budapest - Megöltek egy férfit szombaton a főváros XV. kerületben - közölte a rendőrség honlapján.
tovább »

Putyin Budapesten - Több kerületben lesznek forgalomkorlátozások kedden

Budapest, 2015. február 14., szombat (MTI) - Vlagyimir Putyin orosz elnök és delegációjának budapesti tartózkodása során több kerületben kell ideiglenes forgalomkorlátozásra készülni, például az M3-as és M5-ös autópálya bevezető szakaszán, az M0-ás autóúton, a Hősök tere, a Sándor-palota, a Kossuth tér, a Fiumei úti temető környékén és több hídon is.
tovább »

Önkormányzat 2014 - Fővárosi Ítélőtábla: nem kell megismételni a polgármester-választást a XV. kerületben

Budapest, 2014. október 27., hétfő (MTI) - Nem kell megismételni a polgármester-választást a főváros XV. kerületében, a Fővárosi Ítélőtábla ugyanis helyben hagyta a Fővárosi Választási Bizottság határozatát, amely szerint Hajdu László megválasztott polgármester nem tévesztette meg a választókat a kampányban. Az október 12-i polgármester-választás eredménye így jogerőre emelkedett.
tovább »

Önkormányzat 2014 - Fellebbezett a XV. kerületi eredmény megsemmisítése ellen a DK

Budapest, 2014. október 17., péntek (MTI) - A Demokratikus Koalíció pénteken a Fővárosi Választási Bizottságnál megfellebbezte a XV. kerületi helyi választási bizottság (hvb) csütörtöki döntését, amelynek értelmében meg kell ismételni a XV. kerületi polgármester-választást és két egyéni képviselői választást is. Ezt Molnár Csaba ügyvezető alelnök jelentette be Budapesten sajtótájékoztatón.
tovább »

Önkormányzat 2014 - Együtt-PM: Ne próbálja a Fidesz jogi eszközökkel megváltoztatni a választói akaratot!

Budapest, 2014. október 16., csütörtök (MTI) - Az Együtt-PM kiáll Hajdu László, a XV. kerület törvényesen megválasztott polgármestere mellett, és felszólítja a Fidesz-KDNP-t, hogy ne próbálja adminisztratív úton megváltoztatni a választók akaratát - tájékoztatta a pártszövetség csütörtökön közleményben az MTI-t.
tovább »

Önkormányzat 2014 - Demokratikus Koalíció: mondvacsinált a XV. kerületi választási bizottság döntése

Budapest, 2014. október 16., csütörtök (MTI) - A helyi választási bizottság mondvacsinált indokokkal akar új választást kiírni a XV. kerületben, felülírva a helyi polgárok egyértelmű döntését - írta közleményben a Demokratikus Koalíció (DK) csütörtökön.
tovább »

Önkormányzat 2014 - Harmincnyolc nagyobb városban nincs többsége a polgármesternek

Budapest, 2014. október 16., csütörtök (MTI) - A Nemzeti Választási Iroda adatai szerint harmincnyolc olyan tízezernél több lakosú város van, ahol a vasárnapi önkormányzati választás után a polgármestert adó jelölőszervezetnek nincs többsége a képviselő-testületben.
tovább »

Szilvágyi László az LMP XV. kerületi polgármesterjelöltje

Budapest, 2014. augusztus 17., vasárnap (MTI) - Szilvágyi László önkormányzati képviselőt indítja a Lehet Más a Politika (LMP) XV. kerületi polgármesterjelöltként - közölte az ellenzéki párt vasárnap az MTI-vel.
tovább »

Baleset miatt torlódás van a XV. kerületi Illyés Gyula utcában

Budapest, 2014. augusztus 15., péntek (MTI) - Villanyoszlopnak ütközött a XV. kerületi Hubay Jenő téren egy személyautó péntek délután, emiatt a környéken jelentős torlódás alakult ki - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-vel.
tovább »

Önkormányzat 2014 - Dinamikus fejlődést ígér a Fidesz-KDNP XV. kerületi polgármester-jelöltje

Budapest, 2014. augusztus 14., csütörtök (MTI) - A fejlesztések folytatását tűzte ki célul Pintér Gábor, a Fidesz-KDNP XV. kerületi polgármester-jelöltje.
tovább »

Elgázoltak egy idős nőt Budapesten, a Szentmihályi úton

Budapest, 2014. július 14., hétfő (MTI) - Elgázoltak egy 71 éves nőt hétfő délután Budapest XV. kerületében, a Szentmihályi úton - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletese az MTI-vel.
tovább »

Gyula gesztorságával 21 település vásárolt a szabadpiacról 6 százalékkal olcsóbban földgázt

Budapest, 2014. június 3., kedd (MTI) - Gyula gesztorságával 21 település vásárolt 6 százalékkal olcsóbban földgázt a szabadpiacról: a fürdőváros nyílt közbeszerzés keretében három szolgáltatót hívott versenytárgyalásra, a lefolytatott elektronikus árlejtés eredményes volt, a nyertes szolgáltatóval, a GDF Suez Energia Holding Hungary Zrt.-vel az önkormányzat kedden, sajtótájékoztató keretében írta alá a szerződést.
tovább »

Három embert szállítottak kórházba szén-monoxid-mérgezés miatt Budapesten

Budapest, 2014. január 2., csütörtök (MTI) - Három embert, köztük egy gyermeket szállítottak kórházba szén-monoxid-mérgezés miatt Budapesten egy XV. kerületi lakóházból csütörtök este - közölte a katasztrófavédelem a honlapján.
tovább »

Két-három év múlva lehet dugódíj a fővárosban

Budapest, 2013. október 24., csütörtök (MTI) - A főpolgármester szerint 2015 vége, 2016 eleje ésszerűbb határidő a dugódíj bevezetésére a korábban vállalt 2013-nál, és erre "hallgatólagosan" már kaptak haladékot.
tovább »
Öt ember kórházba került szén-monoxid-mérgezés miatt a fővárosban

Öt ember kórházba került szén-monoxid-mérgezés miatt a fővárosban

Budapest, 2013. július 25., csütörtök (MTI) - Három gyereket és két felnőttet vittek kórházba csütörtök este szén-monoxid-mérgezés gyanújával egy XV. kerületi, Bocskai utcai társasház lakásaiból - tájékoztatta Ferenczi Norbert, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője az MTI-t.
tovább »
Felborult egy kamion a fővárosban

Felborult egy kamion a fővárosban

Budapest, 2013. június 26., szerda (MTI) - Felborult egy kamion szerda este a fővárosban - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata az MTI-vel.
tovább »
Személyautóval ütközött egy quad a fővárosban

Személyautóval ütközött egy quad a fővárosban

Budapest, 2013. május 4., szombat (MTI) - Személyautóval ütközött egy quad szombaton este a főváros XV. kerületében, a Thököly út és a Madách utca sarkán - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata az MTI-t.
tovább »

Március 15. - Változik a budapesti közösségi közlekedés rendje

Budapest, 2013. március 14., csütörtök (MTI) - Az ünnepségek miatti forgalomkorlátozások miatt megváltozik március 15-én a közösségi közlekedés menetrendje, a parkolás pedig a P+R parkolókat leszámítva ingyenes lesz pénteken.
tovább »

Megszúrtak egy férfit a XV. kerületben, elfogták a támadót

Budapest, 2013. március 7., csütörtök (MTI) - Megszúrtak egy fiatalembert Budapesten, a XV. kerületi Nyírpalota úton csütörtök hajnalban, a gyanúsítottat a helyszínen elfogták - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese az MTI-vel.
tovább »
Megöltek egy férfit a XV. kerületben, elfogták a gyanúsítottakat

Megöltek egy férfit a XV. kerületben, elfogták a gyanúsítottakat

Budapest, 2013. március 2., szombat (MTI) - Megöltek egy férfit a XV. kerületben, a gyilkossággal gyanúsított két 36 éves férfit másfél óra alatt elfogták és őrizetbe vették - közölte a rendőrség a honlapján szombaton.
tovább »

Havazás - Folyamatosan dolgoznak a hókotrók Budapesten

Budapest, 2013. február 11., hétfő (MTI) - A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF) munkagépei folyamatosan dolgoznak a budapesti utakon, hétfőn hajnalra a főútvonalakat megtisztították, a közösségi közlekedés elindult, délelőtti munkavégzésre hómunkásokat vesznek fel - közölte a társaság hétfőn hajnalban az MTI-vel.
tovább »

Fokozott ellenőrzést tart a rendőrség szombaton és hétfőn Budapesten

Budapest, 2013. február 8., péntek (MTI) - Több megemlékezést és demonstrációt jelentettek be szombatra és jövő hétfőre Budapesten, ezért a rendőrség ezeken a napokon fokozott ellenőrzést tart - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pénteken honlapján.
tovább »

Meghalt egy nő szén-monoxid-mérgezésben a XV. kerületben

Budapest, 2012. december 26., szerda (MTI) - Szén-monoxid-mérgezésben halt meg egy negyven év körüli nő szerda délután a főváros XV. kerületében. A család többi tagja kórházba került, az ő állapotuk azonban stabil - közölte az Országos Mentőszolgálat kommunikációs igazgatója az MTI-vel.
tovább »

Elektromos hiba okozta a fővárosi paneltüzet

Budapest, 2012. december 10., hétfő (MTI) - Az elsődleges vizsgálatok szerint elektromos hiba okozta a tüzet a XV. kerületi tízemeletes panelház nyolcadik emeletének egyik kétszobás lakásában hétfő délelőtt - tájékoztatta közleményében az érintett társasház közös képviselője az MTI-t.
tovább »
Hárman szenvedtek füstmérgezést a XV. kerületi paneltűzben

Hárman szenvedtek füstmérgezést a XV. kerületi paneltűzben

Budapest, 2012. december 10., hétfő (MTI) - Húsz embert hoztak ki a tűzoltók abból a XV. kerületi tízemeletes panelházból, amelynek nyolcadik szintjén kigyulladt egy lakás hétfő reggel - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság (FKI) szóvivője az MTI-t, hozzátéve, hárman enyhébb fokú füstmérgezést szenvedtek, a kiégett lakás tulajdonosa pedig kórházba került.
tovább »

Kigyulladt egy panelház a XV. kerületben

Budapest, 2012. december 10., hétfő (MTI) - Kigyulladt egy tízemeletes panelház egyik nyolcadik emeleti lakása hétfő reggel a főváros XV. kerületében, a Nyírpalota utcában - tájékozatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t, hozzátéve, hogy több, a tetőre menekült lakót emelőkosaras autókkal hoztak le.
tovább »
Zöldségesbe csapódott egy autó a XV. kerületben

Zöldségesbe csapódott egy autó a XV. kerületben

Budapest, 2012. november 23., péntek (MTI) - Egy másik autóval ütközött, majd egy zöldségüzletbe csapódott egy autó péntek este a XV. kerületben - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálatának ügyeletese az MTI-vel.
tovább »

Kidöntött egy villanyoszlopot egy autós a XV. kerületben

Budapest, 2012. november 23., péntek (MTI) - Kidöntött egy autós egy villanyoszlopot péntek este Budapesten, a XV. kerületi Szerencs utcánál - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese az MTI-vel.
tovább »

Közösségi terek építését kezdte meg a XV. kerület

Budapest, 2012. szeptember 28., péntek (MTI) - Megkezdődött a közösségi terek építése a főváros XV. kerületében, újjászervezik az egészségügyi ellátást, és kezdeményezik egy egyházi általános iskola létrehozását - mondta László Tamás (Fidesz-KDNP) polgármester az MTI-nek.
tovább »
Lövöldözés a XV. kerületben
Olvasó Riporter

Lövöldözés a XV. kerületben

Budapest, 2012. augusztus 28., kedd (MTI) - Lábon lőttek egy embert kedden Budapesten a XV. kerületi Késmárk utcában - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese az MTI-vel.
tovább »
Rálőttek egy férfire a XV. kerületben

Rálőttek egy férfire a XV. kerületben

Budapest, 2012. augusztus 13., hétfő (MTI) - Rálőttek egy autójában ülő férfire Budapesten, egy XV. kerületi útkereszteződésben hétfő délután - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese az MTI-vel.
tovább »

Locsolóautó alá szorult egy motoros Budapesten

Budapest, 2012. július 2., hétfő (MTI) - Locsolóautóval ütközött egy motor Budapesten, a XV. kerületben hétfő reggel, a motoros a gépjármű alá szorult - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az MTI-vel.
tovább »
Az Arany Alkony idősotthon lakói és dolgozói szerint valótlanok a médiában elhangzott vádak

Az Arany Alkony idősotthon lakói és dolgozói szerint valótlanok a médiában elhangzott vádak

Budapest, 2012. május 17., csütörtök (MTI) - Az Arany Alkony Idősotthonok lakói szerint nem igazak a médiában elhangzott, az intézmények munkatársait ért vádak; erről az érintettek képviselői, valamint az otthonok vezetői beszéltek csütörtökön.
tovább »

BRFK: több bűnözőt is elfogtak "egyrendőrös" járőrautókkal

Budapest, 2012. április 2., hétfő (MTI) - Számos bűnözőt, köztük gépkocsi-feltörőt, ittas vezetőt és betörőt is elfogtak a fővárosi rendőrök az új, úgynevezett "egy járőr-egy gépkocsi" program keretében - számolt be a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) honlapján.
tovább »

Tarlós István: a főváros megegyezésre törekszik a vízművek ügyében

Budapest, 2012. március 1., csütörtök (MTI) – Tarlós István főpolgármester szerint a legkívánatosabb megoldás, hogy sikerüljön megegyezni a Fővárosi Vízművek befektetőivel; amennyiben mégis fel kell mondani a szerződést, azt a kormánnyal egyezteti a főváros.
tovább »

Szálló por - Budapesten elrendelték a szmogriadó tájékoztatási fokozatát

Budapest, 2012. február 8., szerda (MTI) - A szálló por légköri koncentrációjának emelkedése miatt Tarlós István főpolgármester - további intézkedésig - Budapesten elrendelte a szmogriadó tájékoztatási fokozatát - közölte a Főpolgármesteri Hivatal szerdára virradó éjszaka az MTI-vel.
tovább »

Több hír 1 | 2

XV. kerület.
MON.HU

További hírek a kategóriából
Berobbant egy tartály tisztítás közben a XV. kerületben, két sérült
Budapest - Tisztítás közben berobbant egy tartály a XV. kerületi Károlyi Sándor út egyik ipartelepén hétfő [...] tovább »
Szexuális erőszak kísérlete miatt emelt vádat az ügyészség
Budapest - Szexuális erőszak bűntettének kísérlete, valamint kifosztás bűntette miatt nyújtott be vádiratot a [...] tovább »
Szálló por – Jelentős forgalomcsökkenés, kismértékű javulás a fővárosban
Budapest - Jelentősen csökkent az autóforgalom, de csak kis mértékben javult hétfőn a levegő minősége a [...] tovább »
Megöltek egy férfit a XV. kerületben
Budapest - Megöltek egy férfit szombaton a főváros XV. kerületben - közölte a rendőrség honlapján. tovább »
Két holttestet találtak egy kiégett autóban Budapesten
Budapest - Két holttestet találtak egy kiégett autóban Budapesten, a XV. kerületben péntekre virradó éjjel - [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Városok, városrészek hírei

BelépésElfelejtetted a jelszavad?
Új felhasználó regisztrálása