Belvíz - Vas megyében négy településen tizenöt lakóházat fenyeget a belvíz

Belvíz - Vas megyében négy településen tizenöt lakóházat fenyeget a belvíz

Szombathely, 2014. október 22., szerda (MTI) - Vas megyében négy településen - Perenyén, Jákon, Söptén és Szombathelyen - tizenöt lakóházat fenyeget a belvíz az éjszaka hirtelen lehullott, nagy mennyiségű eső miatt - közölte honlapján szerdán a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
tovább »
Vihar - Több utat lezártak az esőzések miatt Vas és Veszprém megyében

Vihar - Több utat lezártak az esőzések miatt Vas és Veszprém megyében

Budapest, 2014. október 22., szerda (MTI) - Több mellékutat, útszakaszt lezártak Vas és Veszprém megyében az esőzések miatt - tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. közleményben szerdán az MTI-t.
tovább »

Elszállították a XXIII. kerületben talált robbanótesteket

Budapest, 2014. október 22., szerda (MTI) - Elszállították a XXIII. kerületi Orbánhegyi lejtőn talált világháborús robbanótesteket; a területzárást feloldották, a lakók visszatérhettek otthonukba - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje szerda este az MTI-vel.
tovább »

Hubertus-per: ismét új eljárásra kötelezték az elsőfokú bíróságot

Budapest, 2014. október 22., szerda (MTI) - A Nemzeti Földalapkezelő Szervezet által indított Hubertus-perben a Debreceni Ítélőtábla másodszor is hatályon kívül helyezte a Kaposvári Törvényszék első fokú ítéletét eljárásjogi hiba miatt, új eljárásra kötelezve az elsőfokú bíróságot - tájékoztatta Fórizs Ildikó, az ítélőtábla szóvivője az MTI-t szerdán.
tovább »

Árvíz - Áradnak a folyók és a patakok Vas megyében

Szombathely, 2014. október 22., szerda (MTI) - Áradnak a folyók és a patakok Vas megyében, a Rába szentgotthárdi és körmendi szakaszán elsőfokú árvízvédelmi készültséget rendeltek el. Több patak is kilépett a medréből, a megye több pontján is homokzsákokkal, szivattyúzással védekeznek - tájékoztatta a Nyugat-dunántúli Vízügyi Igazgatóság szerda délután az MTI-t.
tovább »

Vihar - Három megyében hét úton vannak forgalomkorlátozások

Budapest, 2014. október 22., szerda (MTI) - A heves esőzések nyomán három dunántúli megyében hét mellékúton van érvényben teljes útlezárás vízátfolyások, valamint az ár- és belvízhelyzet miatt - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerda délután az MTI-vel.
tovább »

Vaddal ütközött a baleset előtt az Ostffyasszonyfán kisiklott vonat

Budapest, 2014. október 22., szerda (MTI) - A Közlekedésbiztonsági Szervezet vizsgálata szerint a kedden a Vas megyei Ostffyasszonyfán történt vonatbalesetkor az állomás váltói a megfelelő irányban álltak. A baleset előtt vaddal ütközött a szerelvény.
tovább »

Első fokon két és fél év fogházra ítélték az érdi ikerpárt elgázoló nőt

Budaörs, 2014. október 22., szerda (MTI) - Első fokon 2 év 6 hónap fogházbüntetésre ítélte szerdán a Budaörsi Járásbíróság azt a nőt, aki autójával 2012 nyarán Érden elsodort egy ikerbabakocsit, és ezzel két kisgyermek halálát okozta. A kiszabott büntetési tétel fele részének végrehajtását három évre felfüggesztették.
tovább »

Árvíz - Győr megyében hétvégére árad a Rába

Győr, 2014. október 22., szerda (MTI) - Győr-Moson-Sopron megye folyói közül csak a Rábán várható komolyabb árhullám az utóbbi napok heves esőzései után - derül ki a regionális vízügyi igazgatóság honlapján pénteken közzétett tájékoztatóból.
tovább »

Vihar - Víz- és sárátfolyások Zala megyében

Zalaegerszeg, 2014. október 22., szerda (MTI) - A víz- és sárátfolyások miatt több útszakaszon sebességkorlátozást vezettek be Zala megyében - tájékoztatta a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szerdán az MTI-t.
tovább »

Vihar - Már kétszázhúsz esethez riasztották a tűzoltókat, legtöbbször kidőlt fák miatt

Budapest, 2014. október 22., szerda (MTI) - Már mintegy kétszázhúsz esethez riasztották éjfél óta a katasztrófavédelem tűzoltó egységeit az erős szél és a jelentős csapadék miatt - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője szerdán az MTI-t.
tovább »
Egy vasárnap eltűnt túrázó holttestét találták meg a Pilisben

Egy vasárnap eltűnt túrázó holttestét találták meg a Pilisben

Pilisborosjenő, 2014. október 22., szerda (MTI) - Eltűnt egy 65 év körüli gyakorlott túrázó vasárnap Pilisborosjenő térségében, holttestét a barlangi mentők kedden találták meg egy sziklás területen - tájékoztatta a Pest Megyei Kutató-mentő Szolgálat vezetője szerdán az MTI-t.
tovább »
Kisiklott egy személyvonat több kocsija Sárvár és Celldömölk között

Kisiklott egy személyvonat több kocsija Sárvár és Celldömölk között

Szombathely, 2014. október 21., kedd (MTI) - Több mint ötvenen utaztak azon a vasúti szerelvényen, amely kedden este kisiklott Sárvár és Celldömölk között, a Vas megyei Ostffyasszonyfa állomás közelében, a balesetben nem sérült meg senki - közölte a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
tovább »
Vihar - Kétszáz esethez riasztották a tűzoltókat országszerte

Vihar - Kétszáz esethez riasztották a tűzoltókat országszerte

Budapest, 2014. október 22., szerda (MTI) - Mintegy kétszáz esethez riasztották éjfél és reggel 8 óra között a katasztrófavédelem tűzoltó egységeit a viharos időjárás miatt - tájékoztatta a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságának helyettes szóvivője szerda délelőtt az MTI-t.
tovább »

Jelentős adótartozásra és feketén foglalkoztatott dolgozókra derített fényt a NAV egy Balaton-parti cégnél

Kaposvár, 2014. október 22., szerda (MTI) - Jelentős adótartozásra is fényt derítettek az ellenőrök egy Balaton-parti baromfifeldolgozó vállalkozásnál, amely 10 be nem jelentett dolgozót foglalkoztatott - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Dél- dunántúli Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatósága az MTI-vel szerdán.
tovább »

MÁV: akár több napig is tarthat a helyreállítás a Sárvár-Celldömölk vonalszakaszon

Szombathely, 2014. október 22., szerda (MTI) - Hosszabb ideig, akár több napig is eltarthat a kedd esti, személyi sérüléssel nem járó vonatbalesetben megrongálódott vasúti pályaszakasz helyreállítása Sárvár és Celldömölk között a Vas megyei Ostffyasszonyfa állomáson - közölte az MTI érdeklődésére szerdán Both Ferenc, a Mávinform sajtóügyeletese.
tovább »

Halálos közlekedési baleset Salgótarjánban

Salgótartján, 2014. október 21., kedd (MTI) - Felborult egy autó Salgótarján belterületén kedden este, a jármű vezetője a helyszínen meghalt - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.
tovább »

Csempészésre átalakított ukrán mikrobuszt foglaltak le Záhonyban

Nyíregyháza, 2014. október 22., szerda (MTI) - Csempészésre átalakított ukrán mikrobuszt foglaltak le a pénzügyőrök a záhonyi határállomáson - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei vám- és pénzügyőri igazgatóságának rendészeti osztályvezetője, sajtóreferense szerdán az MTI-vel.
tovább »

Halálos közlekedési baleset Szekszárdon

Budapest, 2014. október 22., szerda (MTI) - Halálos közlekedési baleset történt Szekszárdon szerdán hajnalban - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel.
tovább »

Tatabányai buszbaleset - Csütörtök hajnaltól járnak újra a vonatok Tatabánya és Oroszlány között

Budapest, 2014. október 21., kedd (MTI) - Egy nappal még tovább tartanak a helyreállítási munkák Tatabányánál, ahol hétfőn csuklós busz ütközött vonattal, a vasúti közlekedés ezért csak csütörtök hajnalban indul meg - tájékoztatta a Mávinform kedd délután az MTI-t.
tovább »

Mikó-ügy - Tanúmeghallgatással folytatódott a fellebbviteli tárgyalás

Bukarest, 2014. október 21., kedd (MTI) - Az ingatlanbecslő meghallgatásával folytatódott kedden a sepsiszentgyörgyi Székely Mikó Kollégium épületének visszaszolgáltatása ügyében zajló per fellebbviteli tárgyalása a ploiesti-i táblabíróságon - közölte az MTI-vel Markó Attila parlamenti képviselő, a restitúciós bizottság volt tagja, az ügy egyik vádlottja.
tovább »

Másodfokon is nyolc évet kapott a kiskorúakat szexuális játékra kényszerítő dunakeszi tanár

Budapest, 2014. október 21., kedd (MTI) - Többrendbeli szemérem elleni erőszak és kiskorú veszélyeztetése miatt másodfokon, jogerősen nyolc év fegyházbüntetésre ítélte a Budapest Környéki Törvényszék kedden a tanítványait szexuális játékokra kényszerítő dunakeszi tanárt - tájékoztatta a bíróság szóvivője az MTI-t.
tovább »
Úthengerrel Klagenfurttól Sajópetriig

Úthengerrel Klagenfurttól Sajópetriig

Miskolc, Sajópetri - Ausztriából ellopott nagy értékű munkagépeket találtak meg Sajópetriben a magyar rendőrök.
tovább »

Fiatal lányokat molesztált egy bonyhádi rendőr

Kaposvár, 2014. október 21., kedd (MTI) - A nyilvánosság kizárásával tárgyalja a Kaposvári Törvényszék Katonai Tanácsa annak az előzetesben lévő volt rendőrnek az ügyét, aki fiatal lányokat molesztált.
tovább »

Fegyvert, lőszert, pálinkát foglaltak le egy szobi tanyán

Budapest, 2014. október 21., kedd (MTI) - Négy fegyvert, több mint száz lőszert, különböző trófeákat és prémeket, valamint több mint tizenöt hektoliternyi illegálisan előállított pálinkát találtak egy szobi tanyán.
tovább »

Ausztriából ellopott nagy értékű munkagépeket találtak meg Sajópetriben a magyar rendőrök

Miskolc, 2014. október 21., kedd (MTI) – Ausztriából ellopott nagy értékű munkagépeket találtak meg Sajópetriben a magyar rendőrök – mondta el a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek.
tovább »

Kokaint találtak egy férfi alsóneműjében Tarcalon

Miskolc, 2014. október 21., kedd (MTI) - Őrizetbe vettek a szerencsi rendőrkapitányság nyomozói egy férfit, akinél tarcali igazoltatása során jelentős mennyiségű kokaint találtak az alsóneműjében – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-vel.
tovább »

Egyelőre ajtók mögé zárják

Debrecen - Zárt ajtók mögött Debrecenben tárgyalják az „éjszaka császárának” ügyét januárban.
tovább »

Fának csapódó autóban életveszélyesen megsérült egy kislány Serényfalvánál

Miskolc, 2014. október 21., kedd (MTI) – Fának csapódott kedd délelőtt egy személyautó Serényfalvánál, a 26-os úton. A kocsiban utazók közül egy egyéves kislány életveszélyes, édesanyja könnyebb sérüléseket szenvedett – tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.
tovább »
Halálos baleset a 4-es főúton Szolnoknál, teljes útzár

Halálos baleset a 4-es főúton Szolnoknál, teljes útzár

Szolnok, 2014. október 21., kedd (MTI) - A helyszínen életét vesztette annak a személyautónak a vezetője, amely frontálisan ütközött egy tartályos kamionnal kedden a 4-es főút szolnoki elkerülő szakaszán, a 94-es kilométernél, a főutat helyszínelés és műszaki okok miatt lezárták - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az MTI-vel.
tovább »
Halálos baleset történt a 43-as úton Kiszombornál

Halálos baleset történt a 43-as úton Kiszombornál

Szeged, 2014. október 21., kedd (MTI) - Egy ember meghalt, ketten megsérültek, amikor két autó összeütközött a 43-as úton Kiszombornál kedden délelőtt – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.
tovább »

Békésen tiltott pálinkafőzőket, ezer liter pálinkát és dohányt foglaltak le a pénzügyőrök

Békéscsaba, 2014. október 21., kedd (MTI) - Négy tiltott pálinkafőző berendezést, ezer liter pálinkát és 121 kilogramm szárított dohánylevelet foglaltak le két békési ingatlanon a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei.
tovább »

Halálra gázoltak egy gyalogost Solymáron

Budapest, 2014. október 21., kedd (MTI) - Teherautó ütött el egy gyalogost Solymáron kedd reggel, a nő a helyszínen életét vesztette - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.
tovább »

Halálra gázoltak egy kerékpárost Budapesten

Budapest, 2014. október 21., kedd (MTI) - Halálra gázoltak egy kerékpárost kedd reggel Budapesten, a XVIII. kerületben - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.
tovább »

Tatabányai buszbaleset - Meghalt a fővárosba szállított sérült

Budapest, 2014. október 20., hétfő (MTI) - Meghalt az a nő, akit mentőhelikopterrel vittek Budapestre, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központba miután egy menetrend szerinti csuklós busz ütközött össze vonattal hétfő délelőtt Tatabányán, az Erőmű lakótelepi átjáróban - tájékoztatta Zsiros Lajos, az intézmény orvosigazgatója hétfő este az MTI-t.
tovább »

Halálra gázoltak egy gyalogost Pusztaszabolcson

Pusztaszabolcs, 2014. október 20., hétfő (MTI) - Tehergépkocsi gázolt el egy 69 éves gyalogost hétfő délután Pusztaszabolcson. A nő a kórházban meghalt – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.
tovább »

Halálos vonatgázolás Érden

Budapest, 2014. október 20., hétfő (MTI) - Halálra gázolt egy embert hétfő este egy személyvonat Érden, az Esküdt utcai vasúti átjáróban - közölte Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.
tovább »

Pénzbüntetést kapott két vasutas, mert miattuk ment szembe két vonat egymással

Dunakeszi, 2014. október 20., hétfő (MTI) - Pénzbüntetésre ítélt a Dunakeszi Járásbíróság hétfőn egy mozdonyvezetőt és egy jegyvizsgálót, mert nem körültekintően indították el tavaly januárban az egyik Csomádról Vác felé induló személyvonatot - tájékoztatta a Budapest Környéki Törvényszék szóvivője az MTI-t. A hiba miatt két szembejövő szerelvény alig hetven méterre állt meg egymástól.
tovább »

Meghalt a Kiskunlacházánál történt motorbaleset sérültje

Kiskunlacháza, 2014. október 20., hétfő (MTI) - Nem sikerült újraéleszteni azt a motorost, aki kamionnal ütközött össze hétfő délután az 51-es úton Kiskunlacháza és Dömsöd között - tájékoztatta a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-t.
tovább »
Kigyulladt egy étterem a XXIII. kerületben

Kigyulladt egy étterem a XXIII. kerületben

Budapest, 2014. október 20., hétfő (MTI) - Kigyulladt egy étterem hétfő délután a XXIII. kerületi Domonkos utcában - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
tovább »

 
Több hír 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Klaudia, a nap szépe

A mai nap lánya Klaudia, aki elárulta nekünk, hogy a hosszú hétvégét kirándulással és pihenéssel fogja tölteni.
tovább »

További hírek a MON Sziréna kategóriából
Elszállították a XXIII. kerületben talált robbanótesteket
Budapest, 2014. október 22., szerda (MTI) - Elszállították a XXIII. kerületi Orbánhegyi lejtőn talált [...] tovább »
Hubertus-per: ismét új eljárásra kötelezték az elsőfokú bíróságot
Budapest, 2014. október 22., szerda (MTI) - A Nemzeti Földalapkezelő Szervezet által indított Hubertus-perben a [...] tovább »
Árvíz – Áradnak a folyók és a patakok Vas megyében
Szombathely, 2014. október 22., szerda (MTI) - Áradnak a folyók és a patakok Vas megyében, a Rába szentgotthárdi [...] tovább »
Vihar – Három megyében hét úton vannak forgalomkorlátozások
Budapest, 2014. október 22., szerda (MTI) - A heves esőzések nyomán három dunántúli megyében hét mellékúton [...] tovább »
Vaddal ütközött a baleset előtt az Ostffyasszonyfán kisiklott vonat
Budapest, 2014. október 22., szerda (MTI) - A Közlekedésbiztonsági Szervezet vizsgálata szerint a kedden a Vas [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása