Kifüstölt drogtanya Szerencsen

Kifüstölt drogtanya Szerencsen

Szerencs - Kábítószer-terjesztőket fogtak el a rendőrök Szerencsen.
tovább »
Közlekedett a család

Közlekedett a család

Miskolc - Az ORFK - Országos Balesetmegelőzési Bizottság már harmadik alkalommal hirdette meg a „Közlekedik a család” elnevezésű közlekedésbiztonsági vetélkedősorozatát.
tovább »

Kórházba szállítottak egy gyermeket és két felnőttet szén-monoxid-mérgezés miatt Nyáregyházáról

Budapest, szeptember 19., péntek (MTI) - Kórházba szállítottak megfigyelésre két felnőttet és egy gyermeket a Pest megyei Nyáregyházáról szén-monoxid-mérgezés miatt pénteken - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) az MTI-vel.
tovább »

Jelentős forgalomkorlátozásokra kell számítani Budapesten

Budapest, 2014. szeptember 20., szombat (MTI) - Jelentős forgalomkorlátozásokra kell számítani Budapest több fő útvonalán rendezvények miatt a hétvégén: sem az Andrássy utat, sem a Lánchidat és annak környékét nem használhatják a közlekedők.
tovább »

Megindult a vonatközlekedés Szikszó és Onga között

Budapest, 2014. szeptember 19., péntek (MTI) - Megindult a vonatközlekedés péntek este Szikszó és Onga között, ahol gázolás miatt állt a forgalom - közölte a vasúttársaság az MTI-vel.
tovább »

Késnek a vonatok a Miskolc-Hidasnémeti vonalon

Budapest, 2014. szeptember 19., péntek (MTI) - Gázolás miatt késnek a vonatok a Miskolc-Hidasnémeti vonalon - közölte a Mávinform péntek este az MTI-vel.
tovább »

Árvíz - Négy dunántúli megyében már csak figyelőszolgálatot működtet a katasztrófavédelem

Budapest, 2014. szeptember 19., péntek (MTI) - Az árvíz által érintett négy Dunántúli megye közül Somogy, Vas és Zala megyékben már csak figyelőszolgálatot működtet a katasztrófavédelem és csupán Baranyában, a Dráván és a Fekete-vízen működik gyorsreagálású készenléti szolgálat - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) által létrehozott Régiós Irányító Törzs szóvivője pénteken az MTI-t.
tovább »

2006-os tüntetések - Félmilliós kártérítést ítéltek meg a rendőri bántalmazások egyik sértettjének

Budapest, 2014. szeptember 19., péntek (MTI) - Félmillió forintos kártérítést kell megfizetnie a Készenléti Rendőrségnek egy 2006. őszi tüntetés során bántalmazott fiatalember részére a Fővárosi Törvényszék nem jogerős ítélete szerint - közölte a sértett képviseletét ellátó Magyar Helsinki Bizottság pénteken az MTI-vel.
tovább »

Bora Bora-ügy - Főügyészség: a vádemelés az eredményes büntetőeljárás előfeltétele

Budapest, 2014. szeptember 19., péntek (MTI) - A vádemelés az eredményes büntetőeljárás előfeltétele - ezt hangsúlyozta az MTI érdeklődésére pénteken a Fővárosi Főügyészség szóvivője és a nemzetközi jogász egyaránt, azzal kapcsolatban, hogy az ügyészség vádat emelt a Bora Borán rekedt, válófélben lévő magyar nő francia férje ellen.
tovább »

Visszamehettek a dunaharaszti idősotthon gázömlés miatt kiköltöztetett lakói

Dunaharaszti, 2014. szeptember 19., péntek (MTI) – Visszatérhettek szobáikba azok az emberek, akiket Dunaharasztiban a Fő utcai idősotthon egyik szárnyából a másikba kellett átköltöztetni péntek délelőtt gázömlés miatt – közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.
tovább »

Holtan találtak egy embert egy füsttel telítődött kiskunfélegyházi házban

Kecskemét, 2014. szeptember 19., péntek (MTI) - Holtan találtak egy embert pénteken a tűzoltók egy füsttel telítődött lakóházban, Kiskunfélegyháza külterületén – tudatta a Bács-Kiskun megyei katasztrófavédelmi szóvivő az MTI-vel.
tovább »

Kábítószer-terjesztőket fogtak el Szerencsen

Miskolc, 2014. szeptember 19., péntek (MTI) - Három kábítószerdílert fogtak el Szerencsen - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-vel.
tovább »

Felfüggesztett börtönre ítélték azt a debreceni postást, aki eltűnt a küldeményekkel

Debrecen, 2014. szeptember 19., péntek (MTI) - Gyorsított eljárásban, jogerősen egy év nyolc hónap, végrehajtásában négy évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a Debreceni Járásbíróság azt a debreceni postást, aki küldeményekkel és pénzzel eltűnt, majd Budapesten fogták el - közölte a hajdú-bihari főügyész pénteken az MTI-vel.
tovább »
Ároktői banda – Októberben hirdet határozatot a táblabíróság

Ároktői banda – Októberben hirdet határozatot a táblabíróság

Szeged, 2014. szeptember 19., péntek (MTI) – Október 3-án hirdet határozatot az ároktői banda ügyében a másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla – jelentette be Mezőlaki Erik tanácsvezető bíró a per pénteki tárgyalási napján Szegeden.
tovább »

Gázömlés miatt hatvan embert kellett kiköltöztetni Dunaharasztiban egy idősotthonból

Dunaharaszti, 2014. szeptember 19., péntek (MTI) – Hatvan embernek, közöttük harminc mozgássérültnek kellett elhagynia a szobáját a dunaharaszti idősotthonban, mert az épület falánál lévő gázcsonknak tolatott egy autó, és emiatt ömlik a gáz – tájékoztatta a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője péntek délelőtt az MTI-t.
tovább »
Rendőröket fogott el a TEK Budapesten

Rendőröket fogott el a TEK Budapesten

Budapest, 2014. szeptember 19., péntek (MTI) - A Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) felkérésére szolgálatban lévő rendőröket fogtak el a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai péntek hajnalban Budapesten, a Baross téren - tájékoztatta a KNYF szóvivője pénteken az MTI-t.
tovább »

Vádat emelt az ügyészség a Bora Bora-ügyben

Budapest, 2014. szeptember 19., péntek (MTI) - Személyi szabadság megsértésének bűntette és más súlyos bűncselekmények miatt vádat emelt a magyar ügyészség a Bora Borán rekedt, válófélben lévő magyar nő és kisgyermeke ügyében - tájékoztatta a Fővárosi Ügyészség pénteken az MTI-t.
tovább »

Halálos baleset az M1-es autópályán Bicskénél

Tatabánya, 2014. szeptember 19., péntek (MTI) - Összeütközött két teherautó az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán pénteken hajnalban Bicske közelében, a balesetben egy ember a helyszínen életét vesztette - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.
tovább »

A rendőrök elfogtak egy riasztópisztollyal fenyegetőző férfit Budapesten

Budapest, 2014. szeptember 19., péntek (MTI) - A rendőrök elfogtak egy férfit, aki egy embert megsebesített, többeket pedig megfenyegetett egy riasztópisztollyal a főváros VII. kerületében - közölte a rendőrség pénteken hajnalban honlapján.
tovább »

Az amerikai EBESZ-képviselet aggódik a magyar civil társadalom elleni hatósági intézkedések miatt

Bécs/Budapest, 2014. szeptember 18., csütörtök (MTI) - Az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) Állandó Tanácsának elnökéhez intézett nyilatkozatban adott hangot aggodalmának "a magyarországi civil társadalom fokozódó megfélemlítése" miatt az Egyesült Államok bécsi EBESZ-képviselete csütörtökön.
tovább »

Tartózkodási engedélyért a nevére vett volna egy gyereket egy nigériai férfi

Budapest, 2014. szeptember 18., csütörtök (MTI) - Eljárást indított a rendőrség egy nigériai férfi ellen, aki pénzt ígért egy nőnek azért, hogy a nevére vehesse a gyöngyösi asszony kiskorú gyermekét, és ezáltal tartózkodási engedélyt szerezzen Magyarországon - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) csütörtökön a rendőrség honlapján.
tovább »

Andrássy úti tűz - Az önkormányzat elkészítteti az épület fedésének koncepciótervét

Budapest, 2014. szeptember 18., csütörtök (MTI) - A VI. kerületi önkormányzat elkészítteti az Andrássy úton kiégett épület fedésének koncepciótervét, ami alapvető ahhoz, hogy a lakók minél hamarabb dönthessenek az ideiglenes tetőről - közölte a kerület csütörtökön az MTI-vel.
tovább »

Felfüggesztett börtönt kapott első fokon a futó nőket zaklató deszki szatír

Szeged, 2014. szeptember 18., csütörtök (MTI) – Első fokon kettő év, végrehajtásában öt év próbaidőre felfüggesztett börtönre ítélte csütörtökön a Szegedi Járásbíróság gyorsított eljárásban azt a férfit, aki nyáron két futó nőt is molesztált a Csongrád megyei Deszk közelében - tájékoztatta a Szegedi Törvényszék szóvivője az MTI-t.
tovább »

Gyógyszeres bor ivásába halt bele egy 15 éves lány

Miskolc, 2014. szeptember 18., csütörtök (MTI) - Egy 15 éves lány meghalt Gesztelyben, mert barátai erős antidepresszánsokkal keverték a neki kínált bort, csak azért, hogy fokozzák a buli hangulatát. A fiatalokat gondatlanságból elkövetett emberölés vétségével vádolja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség - közölte a vádhatóság az MTI-vel csütörtökön.
tovább »

Halálos baleset a 3-as főúton Gyöngyös közelében

Eger, 2014. szeptember 18., csütörtök (MTI) - Életét vesztette egy személyautó vezetője, amikor a 3-as főúton, Gyöngyöstől mintegy öt kilométerre, Halmajugra közelében összeütközött egy kamionnal - közölte honlapján a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
tovább »

Emberölés miatt emeltek vádat egy pásztói nő ellen

Salgótarján, 2014. szeptember 18., csütörtök (MTI) - Emberölés miatt vádat emeltek egy 59 éves nő ellen, aki márciusban fejszével megölte élettársát Pásztón - közölte a Nógrád Megyei Főügyészség megbízott főügyésze csütörtökön az MTI-vel.
tovább »

Indiai vadkendert termesztett kábítószernek egy kótaji férfi

Nyíregyháza, 2014. szeptember 18., csütörtök (MTI) - Indiai vadkendert termesztett kábítószernek egy kótaji férfi, aki drogként fogyasztotta és árusította is a növényt - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense csütörtökön az MTI-vel.
tovább »

Árvíz - Több településen már befejeződött a mentesítés

Budapest, 2014. szeptember 18., csütörtök (MTI) - A katasztrófavédelem jelenleg Zala megyében segíti a fertőtlenítést, több településen pedig már befejeződött a mentesítés - közölte a védekezést koordináló régiós irányító törzs szóvivője csütörtökön az MTI-vel.
tovább »

Árvíz - Tetőzés közelében a Zala, a Murán folyamatos az apadás

Nagykanizsa, 2014. szeptember 18., csütörtök (MTI) - A Zalán tetőzés közelébe ért az árhullám Zalaapátinál, ahol éjszaka harmadfokúra emelték az árvízvédelmi készültséget, miközben a Murán a folyamatos apadásnak köszönhetően csütörtök estére másodfokúra mérséklik a védekezést - tájékoztatta a Nyugat-dunántúli Vízügyi Igazgatóság az MTI-t.
tovább »
Ároktői banda - Az eljárás felfüggesztését kezdeményezte az egyik ügyvéd

Ároktői banda - Az eljárás felfüggesztését kezdeményezte az egyik ügyvéd

Szeged, 2014. szeptember 18., csütörtök (MTI) – A másodfokú eljárás felfüggesztését kezdeményezte az ároktői banda ügyében Ikladi Edit ügyvéd, az első fokon tényleges életfogytiglani büntetéssel sújtott harmadrendű vádlott ügyvédje csütörtökön.
tovább »
Ároktői banda - Elkezdődött az ügy másodfokú tárgyalása Szegeden

Ároktői banda - Elkezdődött az ügy másodfokú tárgyalása Szegeden

Szeged, 2014. szeptember 18., csütörtök (MTI) – Az elsőfokú ítélet ismertetésével elkezdődött az ároktői banda ügyének tárgyalása Szegeden csütörtök délelőtt.
tovább »

Lakástűzben életét vesztette egy mezőberényi nő

Békéscsaba, 2014. szeptember 18., csütörtök (MTI) - Lakástűzben meghalt egy idős mezőberényi nő csütörtök reggel - tájékoztatta a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az MTI-t.
tovább »

A rendőrökre lövöldöző gyújtogató kényszergyógykezelését indítványozzák

Szombathely, 2014. szeptember 18., csütörtök (MTI) - Kóros elmeállapota miatt felmentését, ugyanakkor kényszergyógykezelését indítványozza a Szombathelyi Nyomozó Ügyészség annak a 36 éves férfinak, aki 2013 június 28-án benzint locsolt szét a szombathelyi Markusovszky kórház udvarán, majd gázpisztollyal a rendőrök felé lőtt - tájékoztatta a Vas Megyei Főügyészség csütörtökön az MTI-t.
tovább »

Vádat emeltek az Aranykéz utcai robbantás ügyében

Budapest, 2014. szeptember 18., csütörtök (MTI) - A Fővárosi Főügyészség Jozef R. és P. Tamás ellen előre kitervelten, nyereségvágyból, több emberen, sok ember életét veszélyeztetve elkövetett emberölés bűntette miatt vádat emelt az Aranykéz utcai robbantás ügyében a Fővárosi Törvényszéken - tájékoztatta az ügyészség csütörtökön az MTI-t.
tovább »
Videó: Cannabis ültetvény Kótajon

Videó: Cannabis ültetvény Kótajon

Kótaj - A nyomozás adatai szerint a kótaji férfi termesztette, fogyasztotta és árusította is a kábítószert.
tovább »
Elfogtak egy férfit, aki riasztófegyverrel taxisra lőtt éjjel Budapesten

Elfogtak egy férfit, aki riasztófegyverrel taxisra lőtt éjjel Budapesten

Budapest, 2014. szeptember 18., csütörtök (MTI) - Csütörtökre virradó éjjel egy férfi gáz-riasztófegyverrel rálőtt egy taxisra Budapesten. A rendőrök perceken belül elfogták a gyanúsítottat - közölte a rendőrség a honlapján.
tovább »

Magyarul nem beszélő ukrán kért magyar állampolgárságot

Budapest, 2014. szeptember 17., szerda (MTI) - Magyar állampolgárságot kért egy ukrán férfi, aki nem beszél és nem is ért magyarul - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán.
tovább »

Több budapesti rendőrt is elítéltek egy vesztegetési ügyben Zalaegerszegen

Zalaegerszeg, 2014. szeptember 17., szerda (MTI) - Több budapesti rendőrt is elítélt egy tizennégy vádlottat felvonultató vesztegetési ügyben nem jogerősen a Zalaegerszegi Törvényszék szerdán, ketten közülük letöltendő börtönbüntetést kaptak.
tovább »

Árvíz - Tizenhat útszakasz van lezárva az országban

Budapest, 2014. szeptember 17., szerda (MTI) - Az árvízi és a belvízi helyzet miatt öt megyében tizenhat útszakasz van teljesen lezárva: a 74-es főút Nagykanizsát elkerülő szakasza Zala megyében és tizenöt mellékút - tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerda délután az MTI-t. Elzárt település nincs az országban.
tovább »

Életfogytiglanra ítélték a huszonöt éves battonyai nő gyilkosait

Gyula, 2014. szeptember 17., szerda (MTI) - Életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélt a Gyulai Törvényszék szerdán első fokon két férfit és egy asszonyt, akik a vád szerint 2010 nyarán halálra kínoztak egy 25 éves battonyai nőt.
tovább »

 
Több hír 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Viki, a nap szépe

Viki leveleki lány, aki a diploma megszerzése után úgy döntött, hogy párjával Londonban próbál szerencsét.
tovább »

További hírek a MON Sziréna kategóriából
Kórházba szállítottak egy gyermeket és két felnőttet szén-monoxid-mérgezés miatt Nyáregyházáról
Budapest, szeptember 19., péntek (MTI) - Kórházba szállítottak megfigyelésre két felnőttet és egy gyermeket a [...] tovább »
Jelentős forgalomkorlátozásokra kell számítani Budapesten
Budapest, 2014. szeptember 20., szombat (MTI) - Jelentős forgalomkorlátozásokra kell számítani Budapest több fő [...] tovább »
Megindult a vonatközlekedés Szikszó és Onga között
Budapest, 2014. szeptember 19., péntek (MTI) - Megindult a vonatközlekedés péntek este Szikszó és Onga között, [...] tovább »
Késnek a vonatok a Miskolc-Hidasnémeti vonalon
Budapest, 2014. szeptember 19., péntek (MTI) - Gázolás miatt késnek a vonatok a Miskolc-Hidasnémeti vonalon - [...] tovább »
Árvíz – Négy dunántúli megyében már csak figyelőszolgálatot működtet a katasztrófavédelem
Budapest, 2014. szeptember 19., péntek (MTI) - Az árvíz által érintett négy Dunántúli megye közül Somogy, Vas [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása