Robbanás történt egy VII. kerületi üzlethelyiségben

Robbanás történt egy VII. kerületi üzlethelyiségben

Budapest, 2015. július 31., péntek (MTI) - Robbanás történt Budapesten, egy erzsébetvárosi üzlethelyiségben péntek este. Senki nem sérült meg, de több parkoló autó is megrongálódott - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
tovább »
Eltűnt, aztán meglett…

Eltűnt, aztán meglett…

Eger, Mezőkövesd, Tiszaújváros - Elaludt, és a buszon maradt a 8 éves egri kisfiú. Tiszaújvárosban kötött ki.
tovább »

Négyszázmillió forint központi forrásra pályázhattak az önkéntes tűzoltóságok

Budapest, 2015. július 31., péntek (MTI) - Az idén négyszázmillió forintnyi központi forrásra pályázhattak az önkéntes tűzoltóságok - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) pénteken a honlapján.
tovább »

Illegális bevándorlás - Migránsokkal teli magyar kamiont tartóztatott fel a cseh rendőrség

Prága, 2015. július 31., péntek (MTI) - Mintegy 80 illegális bevándorlót szállított az a magyar rendszámú kamion, amelyet pénteken délelőtt tartóztatott fel a cseh rendőrség a D5-ös autópályán Nyugat-Csehországban - jelentette a cseh közszolgálati hírtelevízió pénteken.
tovább »

Illegális bevándorlás - Macedón embercsempészt fogtak el a rendőrök

Budapest, 2015. július 31., péntek (MTI) - Embercsempészés bűntett gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség egy 28 éves macedón férfi ellen, aki öt szír állampolgárt akart Budapestről Németországba csempészni az autójával - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken honlapján.
tovább »

Illegális bevándorlás - Több mint kétezer embert fogtak el a magyar-osztrák-német közös járőrök

Budapest, 2015. július 31., péntek (MTI) - Februárban kezdődött a magyar-osztrák-német közös vasúti járőrszolgálat a Magyarországról induló nemzetközi vonatokon, az azóta eltelt fél évben a rendőrök 7200 embert ellenőriztek, és több mint kétezret, többségében az országban való tartózkodás szabályainak megszegése miatt, elfogtak - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata az MTI megkeresésére pénteken.
tovább »

Illegális bevándorlás - Több mint 1100 határsértőt tartóztattak fel Csongrád megyében

Szeged, 2015. július 31., péntek (MTI) – Negyvenhat csoportban 1175 határsértőt - köztük 218 gyereket - tartóztattak fel a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve Csongrád megye déli részén csütörtökön – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t.
tovább »

OGY - Pintér: negyven település jelentkezett börtönépítésre

Budapest, 2015. július 31., péntek (MTI) - Negyven település ajánlott fel térítésmentesen területet börtönök építésére a megadott határidő lezárultáig a belügyminiszter írásbeli válasza szerint.
tovább »

Megindult a forgalom a Szabolcs megyei határátkelőhelyeken

Nyíregyháza, 2015. július 30., csütörtök (MTI) - Megindult a forgalom a magyar-román és a magyar-ukrán határszakasz Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei átkelőhelyein, ahol korábban műszaki probléma miatt szünetelt a határátléptetés - közölte honlapján a rendőrség csütörtök este.
tovább »

Balesetben meghalt egy motoros Bakonyszentlászló térségében

Győr, 2015. július 30., csütörtök (MTI) – Balesetben meghalt egy motoros csütörtök délután Bakonyszentlászló térségében, a 82-es út érintett szakaszán félpályán halad a forgalom – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.
tovább »

Illegális bevándorlás - A győri vasútállomáson leszállítottak a vonatról Bécsbe tartó migránsokat

Budapest, 2015. július 30., csütörtök (MTI) - A győri vasútállomáson leszállítottak 26 migránst a rendőrök a Budapestről Bécsbe tartó expresszvonatról - hangzott el az M1 aktuális csatorna csütörtök délutáni Híradójában.
tovább »

NGM: a NAV alkalmazzon zéró toleranciát a szabálysértő alkalmazottakkal szemben

Budapest, 2015. július 30., csütörtök (MTI) - A szabályokat megszegő alkalmazottakkal szembeni zéró tolerancia alkalmazását kéri a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV).
tovább »

Több határátkelőhelyen szünetel az átléptetés a magyar-ukrán és magyar-román szakaszon

Nyíregyháza, 2015. július 30., csütörtök (MTI) - Az internetszolgáltatás meghibásodása miatt szünetel a határátléptetés több átkelőhelyen a magyar-ukrán és magyar-román szakaszon - közölte a rendőrség csütörtökön, késő délután a honlapján.
tovább »

Állatkínzással gyanúsít a rendőrég két román állampolgárt

Miskolc, 2015. július 30., csütörtök (MTI) - Állatkínzás bűntett gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség két román állampolgár ellen, akik élő állat szállítására engedéllyel nem rendelkező furgonjukban tizenhat szarvasmarhaborjút zsúfoltak össze, egy állat elpusztult - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense csütörtökön az MTI-vel.
tovább »

Illegális bevándorlás - Előzetes letartóztatásba került egy román embercsempész

Budapest, 2015. július 30., csütörtök (MTI) - Előzetes letartóztatásba került egy 28 éves román állampolgár embercsempészés bűntett megalapozott gyanúja miatt - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) csütörtökön a rendőrség honlapján.
tovább »

Súlyosan bántalmazta héthetes gyermekét egy férfi Daruszentmiklóson

Székesfehérvár, 2015. július 30., csütörtök (MTI) - Őrizetbe vettek egy 29 éves férfit, aki Daruszentmiklóson eltörte héthetes kislánya lábát, mert nem tudta elviselni a gyerek sírását - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a rendőrség honlapján.
tovább »

Két éve vitte el láthatásra kisfiát egy férfi, Brüsszelben elfogták

Kaposvár, 2015. július 30., csütörtök (MTI) - Nemzetközi elfogatóparancs alapján a belga hatóságok Brüsszelben elfogtak egy 34 éves balatonlellei férfit, aki két évvel ezelőtt láthatásra vitte el 5 éves kisfiát a tőle válófélben lévő feleségétől, és a gyermekkel ismeretlen helyre távozott - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön az MTI-vel.
tovább »

Nevelt gyermekeivel fajtalankodott a gyanú szerint egy magyarcsanádi férfi

Szeged, 2015. július 30., csütörtök (MTI) - A gyanú szerint hat- és tízéves nevelt gyermekeivel fajtalankodott egy magyarcsanádi férfi, akit a rendőrök őrizetbe vettek - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.
tovább »

Külföldön fogták el a szamurájkarddal rendőrökre támadó férfit

Budapest, 2015. július 30., csütörtök (MTI) - Az Egyesült Királyságban fogták el azt a férfit, aki a gyanú szerint 2009-ben szamurájkarddal támadt a vele szemben jogszerűen intézkedő rendőrökre, majd a büntetőeljárás elől külföldre menekült - közölte a Fővárosi Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.
tovább »
Videó: Záhonyi vámosok csuklóján kattant a bilincs

Videó: Záhonyi vámosok csuklóján kattant a bilincs

Budapest, 2015. július 30., csütörtök (MTI) - Az ukrán határ mentén zajló cigarettacsempészet támogatásával gyanúsítja a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 18 pénzügyőrét a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) - tájékoztatta a KNYF főügyészhelyettese csütörtökön az MTI-t.
tovább »

Illegális bevándorlás – Csaknem ezernégyszáz határsértőt tartóztattak fel Csongrád megyében

Szeged, 2015. július 30., csütörtök (MTI) – A rendőrök 53 csoportban 1391 határsértőt - köztük 256 gyermeket - tartóztattak fel a polgárőrökkel együttműködve Csongrád megye déli részén szerdán – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.
tovább »

Illegális bevándorlás - Négy szír állampolgárt kiraboltak Szegeden

Szeged, 2015. július 29., szerda (MTI) - Négy szír állampolgárt kiraboltak Szegeden szerdán, a rendőrség elfogta az egyik gyanúsítottat, társát még keresik - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.
tovább »

A SUN Fesztivál huszonnégy résztvevője ellen indult büntetőeljárás

Salgótarján, 2015. július 29., szerda (MTI) - Kábítószer-birtoklás, -fogyasztás és -kereskedelem, valamint ittas járművezetés miatt kéttucat ember ellen indult büntetőeljárás a Bercel-Csobánkapusztán rendezett SUN Fesztivál résztvevői közül - tájékoztatta a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-t.
tovább »

Seszták: a júliusi 8-ai vihar idején nem hibáztak a vasutasok

Budapest, 2015. július 29., szerda (MTI) - Mintegy hét óra alatt több mint harminc eseményt rögzítettek a MÁV Start Zrt.-nél a július 8-ai vihar idején. Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter szerdán a parlament honlapján közzétett írásbeli válaszában kiemelte: az elővárosi vonatok késéseit nem emberi mulasztás, hanem az időjárási körülmények befolyásolták.
tovább »
Megtalálták a nyolc éves egri kisfiút

Megtalálták a nyolc éves egri kisfiút

Eger, Mezőkövesd, Miskolc, Tiszaújváros - A kora délutáni órákban megtalálták azt az eltűnt egri kisfiút, aki táborozó társaival Poroszlóra indult.
tovább »

OBH: emelkedik a mediációs eljárások száma a bíróságokon

Budapest, 2015. július 29., szerda (MTI) - Olcsóbbak, gyorsabbak és megnyugtatóbb megoldást eredményeznek a pereskedésnél a medációs eljárások, amelyek száma évről évre emelkedik - erről Tolnai Kata, az Országos Bírósági Hivatal (OBH) munkatársa beszélt az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.
tovább »
Debrecenben fertőtlenítették a fertőzésgyanús bevándorlókat szállító kocsikat

Debrecenben fertőtlenítették a fertőzésgyanús bevándorlókat szállító kocsikat

Budapest, 2015. július 29. – Fertőzés gyanúja miatt több mint ötven menedékkérőt szállított le a rendőrség és vitt kórházba kedden éjszaka a Nyugati pályaudvaron indulásra várakozó szerelvényről. A vasúttársaság azonnal intézkedett a vonat fertőtlenítéséről. Ez a feladat a takarítási előírásokban egyébként is szerepel.
tovább »
Magyarország felé tartó, rekordméretű heroinszállítmányt lepleztek le a román hatóságok

Magyarország felé tartó, rekordméretű heroinszállítmányt lepleztek le a román hatóságok

Bukarest, 2015. július 29., szerda (MTI) - Románia eddigi legnagyobb drogfogását jelentették be szerdán a bukaresti hatóságok: a nyomozók 330 kilogramm, több mint hatvanszázalékos tisztaságú heroint foglaltak le előző nap a Pete (Petea) - Csengersima közúti határátkelőnél.
tovább »

Vádat emeltek a halálos balesetet okozó rendőrtiszt ellen

Miskolc, 2015. július 29., szerda (MTI) - Vádat emelt a Miskolci Nyomozó Ügyészség egy rendőrtiszt ellen, aki ittasan vezette terepjáróját, az autó felborult, és az abban utazó barátja meghalt - közölte a vádhatóság az MTI-vel szerdán.
tovább »
Vádat emeltek a fekete sereg egyik tagja ellen

Vádat emeltek a fekete sereg egyik tagja ellen

Budapest, 2015. július 29., szerda (MTI) - Több emberen elkövetett emberölés kísérlete miatt emelt vádat a fekete sereg elnevezésű, korábban M. Róbert által irányított bűnözői csoport egyik tagja ellen a Fővárosi Főügyészség - tudatta a vádhatóság szerdán közleményben az MTI-vel.
tovább »
Illegális bevándorlás - Ötvenhat menedékkérőt vittek kórházba Budapesten

Illegális bevándorlás - Ötvenhat menedékkérőt vittek kórházba Budapesten

Budapest, 2015. július 29., szerda (MTI) - Ötvenhat menedékkérőt vittek kórházba a ismeretlen fertőzés miatt kedden késő este Budapesten, a Nyugati pályaudvarról - tájékoztatta a Migration Aid az MTI-t szerda hajnalban.
tovább »

Hatvanötmillió forint értékű cigarettát foglaltak le Nyíregyházán

Nyíregyháza, 2015. július 29., szerda (MTI) - Hatvanötmillió forint értékű csempészett cigarettát foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nyomozói Nyíregyházán - közölte a NAV észak-alföldi regionális bűnügyi igazgatóságának sajtóreferense szerdán az MTI-vel.
tovább »

Egy szakszervezet törvénymódosítást kezdeményez a buszsofőrök elleni támadások miatt

Budapest, 2015. július 29., szerda (MTI) - Törvénymódosítást kezdeményez a buszsofőrök elleni egyre gyakoribb támadások miatt a BKV-nál működő Egységes Közlekedési Szakszervezet (EKSZ).
tovább »

Akár negyvenévnyi börtönbüntetésre is ítélhetik a királyhalmi gyilkosság elkövetőjét

Belgrád, 2015. július 28., kedd (MTI) - Minősített emberöléssel gyanúsítják, és akár negyvenévnyi letöltendő börtönbüntetésre is ítélhetik azt az afgán férfit, aki a gyanú szerint hétfőn a vajdasági Királyhalmon történt dulakodás során agyonszúrta honfitársát.
tovább »

Lövöldözés volt Barcelona központjában - Konzul: nincs magyar sérült

Barcelona, 2015. július 28., kedd (MTI) - Lövöldözés volt kedd délután Barcelona belvárosában, a turisták által kedvelt Las Ramblas sétálóutcában, két ember megsérült. Szabó Ferenc konzul az M1 aktuális csatornán közölte: nincs arra vonatkozó információ, hogy magyar sérültje lenne a lövöldözésnek.
tovább »
Olvasói levél: Ki a felelős a lehulló faágért?

Olvasói levél: Ki a felelős a lehulló faágért?

Miskolc, Szikszó - Mező Levente szikszói olvasónk szerencsésen végződött balesetének körülményeit osztotta meg velünk.
tovább »

Iszapömlés - Augusztus 17-én folytatódik a büntetőper, módosítják a vádat

Veszprém, 2015. július 28., kedd (MTI) - Az ügyész, a védők és a vádlottak kérésére augusztus 17-ére elnapolták a vörösiszapömlés miatt indított büntetőügy tárgyalását, az ügyész ugyanis bejelentette, hogy módosítani kívánja a vádat - közölte a Veszprémi Törvényszék a honlapján.
tovább »
Videó: Átadták a szerb hatóságoknak a királyhalmi dulakodás négy résztvevőjét

Videó: Átadták a szerb hatóságoknak a királyhalmi dulakodás négy résztvevőjét

Szeged, 2015. július 28., kedd (MTI) – Átadta a szerb hatóságoknak a magyar rendőrség kedd hajnalban azt az afgán férfit és három társát, akik összefüggésbe hozhatók a hétfőre virradóra a vajdasági Királyhalmon történt dulakodással, amelyben egy szintén afgán férfi meghalt - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.
tovább »

Illegális bevándorlás - Egy év felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek egy szerb embercsempészt

Kecskemét, 2015. július 28., kedd (MTI) – Jogerősen egy év börtönbüntetésre ítélt a Kiskunhalasi Járásbíróság egy 30 éves szerb embercsempészt, büntetésének végrehajtását azonban két évre felfüggesztette és kiutasította az országból – tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség helyettes szóvivője kedden az MTI-t.
tovább »

Illegális bevándorlás - Több mint nyolcszáz határsértőt tartóztattak fel Csongrád megyében

Szeged, 2015. július 28., kedd (MTI) – A rendőrök 857 határsértőt, köztük 173 gyermeket tartóztattak fel a polgárőrökkel együttműködve Csongrád megye déli részén hétfőn – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-t.
tovább »

 
Több hír 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Bea, a nap szépe

Nyíregyházán él, s nagyon boldog barátjával, akivel másfél éve találtak egymásra.
tovább »
További hírek a MON Sziréna kategóriából
Robbanás történt egy VII. kerületi üzlethelyiségben
Budapest, 2015. július 31., péntek (MTI) - Robbanás történt Budapesten, egy erzsébetvárosi [...] tovább »
Eltűnt, aztán meglett…
Eger, Mezőkövesd, Tiszaújváros - Elaludt, és a buszon maradt a 8 éves egri kisfiú. Tiszaújvárosban kötött ki. tovább »
Négyszázmillió forint központi forrásra pályázhattak az önkéntes tűzoltóságok
Budapest, 2015. július 31., péntek (MTI) - Az idén négyszázmillió forintnyi központi forrásra pályázhattak az [...] tovább »
Illegális bevándorlás – Migránsokkal teli magyar kamiont tartóztatott fel a cseh rendőrség
Prága, 2015. július 31., péntek (MTI) - Mintegy 80 illegális bevándorlót szállított az a magyar rendszámú [...] tovább »
Illegális bevándorlás – Macedón embercsempészt fogtak el a rendőrök
Budapest, 2015. július 31., péntek (MTI) - Embercsempészés bűntett gyanúja miatt indított eljárást a [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása