Képlopás - MODEM: csak annyi bizonyos, hogy eltűnt két kép

Képlopás - MODEM: csak annyi bizonyos, hogy eltűnt két kép

Debrecen, 2014. április 24., csütörtök (MTI) - Valóban eltűnt két nagy értékű kép a debreceni MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ műtárgyraktárából, és nem kizárt hogy ellopták az alkotásokat, de a lopás tényét nem tudják megerősíteni - mondta Kukla Krisztián, a MODEM igazgatója csütörtök délután az MTI érdeklődésére.
tovább »
Feloldották az útzárat Tiszaújváros és Sajószöged között

Feloldották az útzárat Tiszaújváros és Sajószöged között

Miskolc, 2014. április 24., csütörtök (MTI) - Feloldották az útzárat a 35-ös út Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szakaszán, Tiszaújváros és Sajószöged között, ahol egy veszélyes anyagot szállító pótkocsis teherautó ütközött össze frontálisan egy személyautóval - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtök délután az MTI-vel.
tovább »

Bűnvádi eljárás indult a Bihar megyei önkormányzat magyar alelnöke ellen

Kolozsvár, 2014. április 24., csütörtök (MTI) - A romániai korrupcióellenes ügyészség (DNA) bűnvádi eljárást indított a Bihar Megyei Tanács alelnöke, Kiss Sándor ellen - közölte csütörtökön honlapján az ügyészség.
tovább »

Darák: a magyar bírák függetlensége kétségbevonhatatlan

Budapest, 2014. április 24., csütörtök (MTI) - A magyar bírák függetlensége kétségbevonhatatlan, elég ha valaki megnézi a bíróvá válás, illetve a bírói előmenetel szigorú szabályait - jelentette ki a Kúria elnöke egy szakmai fórumon, csütörtökön Budapesten.
tovább »

Szlovák külügyi bizottság elnöke: Szlovákia külpolitikai érdekeit is sértette, hogy Malina Hedviget elköltözésre kényszerítették

Pozsony, 2014. április 24., csütörtök (MTI) - Szlovákia külpolitikai érdekeit is megsértették azok, akik arra kényszerítették Zsák Malina Hedviget, hogy külföldön keressen menedéket - jelentette ki Frantisek Sebej, a szlovák parlament külügyi bizottságának elnöke csütörtökön Pozsonyban.
tovább »

Életveszélyes sérüléseket okozott társának egy ittas karácsondi közmunkás

Eger, 2014. április 24., csütörtök (MTI) - Életveszélyes sérüléseket okozott társának egy ittas karácsondi közmunkás, aki motoros fűkaszával fogott hozzá egy bozótos megtisztításához. H. Gábor ellen foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt emelt vádat a Gyöngyösi Járási Ügyészség - tájékoztatta a Heves megyei főügyész csütörtökön az MTI-t.
tovább »

Több ezer doboz csempészett cigarettát találtak a pénzügyőrök Karcagon

Szolnok, 2014. április 24., csütörtök (MTI) - Csaknem négyezer doboz csempészett cigarettát találtak a pénzügyőrök Karcagon, egy sörözőben.
tovább »

Képlopás - Antal Péter: a két eltűnt kép együttes értéke több mint 100 millió forint

Debrecen, 2014. április 24., csütörtök (MTI) - Eltűnt két nagyértékű kép a debreceni MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ raktárából - erősítette meg a nol.hu információját Antal Péter, az alkotások tulajdonosa csütörtökön az MTI-nek. A MODEM azt közölte, hogy a debreceni önkormányzat az intézmény vonatkozásában teljes körű vagyonbiztosítással és általános felelősségbiztosítással rendelkezik.
tovább »

Nol: elloptak egy Csontváry-festményt a MODEM-ből

Budapest, 2014. április 24., csütörtök (MTI) - A debreceni MODEM raktárából ellopták Csontváry Kosztka Tivadar és Nemes Lampérth József egy-egy alkotását, amelyeknek az értéke összesen több mint százmillió forint - adta hírül a nol.hu.
tovább »
Elloptak két képet a Modemből

Elloptak két képet a Modemből

Debrecen - Elloptak két nagy értékű festményt a Modemből; Csontváry Kosztka Tivadar és Nemes Lampérth József egy-egy alkotását, amelyeknek az értéke összesen több mint százmillió forint – értesült a nol.hu.
tovább »
Kamionnal ütközött egy autó Tiszaújvárosnál, a sofőr meghalt

Kamionnal ütközött egy autó Tiszaújvárosnál, a sofőr meghalt

Miskolc, 2014. április 24., csütörtök (MTI) - Kamionnal ütközött egy személyautó a 35-ös főúton Tiszaújváros és Sajószöged között csütörtök reggel, a gépkocsi vezetője meghalt - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az MTI-vel.
tovább »

Vizsgálat indult a galgahévízi körmenetbe hajtó autós ügyében

Budapest, 2014. április 23., szerda (MTI) - Vizsgálja a rendőrség, hogy milyen körülmények között hajthatott bele egy autó a húsvéti körmenetbe Galgahévízen szombat este, négy ember sérülését okozva - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-vel.
tovább »

Handó: fontos a bírák társadalmi felelősségvállalása

Gyula, 2014. április 23., szerda (MTI) - Az összbírói értekezletek az éves törvénykezési munka értékelése mellett a bíróságok és a bírák társadalmi környezetük felé vállalt kötelezettségeiről, felelősségéről is szólnak - hangoztatta az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke szerdán a Gyulai Törvényszék összbírói értekezletét követő sajtótájékoztatón.
tovább »

Részben megszüntette az eljárást a bíróság a Sándor-palotára felmászó aktivistákkal szemben

Budapest, 2014. április 23., szerda (MTI) - Részben megszüntette az eljárást szerdán a bíróság a Sándor-palotára felmászó Együtt-PM aktivistákkal szemben, a négy fiatal közül kettőt marasztaltak el jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség miatt, amiért első felszólításra nem adták át a rendőröknek az oromzatról leszedett nemzetiszín és európai uniós lobogókat.
tovább »

Devizahitelek - A Győri Ítélőtábla elnapolt egy devizahitel-pert, amelyet első fokon elvesztett a CIB Bank

Győr, 2014. április 23., szerda (MTI) - A Győri Ítélőtábla további iratokat bekérve elnapolta a CIB Bank devizahitel perének tárgyalását szerdán.
tovább »

Olajforgalmazó bűnszervezetet buktattak le a NAV nyomozói

Debrecen, 2014. április 23., szerda (MTI) - Mintegy 30 millió liter olajat forgalmazott jövedéki adó és áfa megfizetése nélkül az elmúlt két évben egy bűnszervezet, amelynek eddig kilenc tagját helyezte előzetes letartóztatásba a bíróság - jelentették be a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) sajtótájékoztatóján szerdán, Debrecenben.
tovább »
Rendőrautó karambolozott személyautóval Budapesten

Rendőrautó karambolozott személyautóval Budapesten

Budapest, 2014. április 23., szerda (MTI) - Rendőrautó karambolozott személyautóval eddig tisztázatlan körülmények között Budapest XXI. kerületében szerdán - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese az MTI-vel.
tovább »
Rendőrségi felhívás - Eltűnt egy 15 éves lány

Rendőrségi felhívás - Eltűnt egy 15 éves lány

Mályi, Miskolc - A rendőrség a lakosság segítségét kéri egy 15 éves mályi fiatal lány eltűnése ügyében.
tovább »
Baltával bántalmazta egyik ismerősét

Baltával bántalmazta egyik ismerősét

Nyíregyháza - Több rendőrségi gépkocsi érkezett szerdán, kevéssel dél előtt egy Nyár utcai társasházhoz. A közelben lakók az utcán beszélgetve próbálták kideríteni, ki mit látott, és abból mi lehet az igazság.
tovább »
Fuvaronként 3 milliós haszon

Fuvaronként 3 milliós haszon

Debrecen - Az „olajbárótól” és társaitól luxusautókat és milliós órákat is lefoglaltak.
tovább »

Marihuánát találtak egy szerb férfinél Röszkén

Szeged, 2014. április 23., szerda (MTI) - Hétszáz euró fejében kellett volna Bécsbe szállítania egy kilogramm marihuánát annak a szerb állampolgárságú férfinak, akinek autójában a röszkei átkelőnél találták meg a drogot a rendőrök - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-t.
tovább »

Vietnami kábítószer-kereskedők ellen emeltek vádat

Budapest, 2014. április 23., szerda (MTI) - Négy vietnami állampolgár ellen emelt vádat a Fővárosi Főügyészség kábítószer-kereskedelem miatt, a vádlottak jelentős mennyiségű kábítószert értékesítettek - közölte a főügyészség vezetője szerdán az MTI-vel.
tovább »

Az MNB büntetőfeljelentést tett Róna Péter kijelentései miatt

Budapest, 2014. április 23., szerda (MTI) - A Magyar Nemzeti Bank (MNB) büntetőfeljelentést tett Róna Péternek, a jegybank felügyelő bizottsági tagjának az ATV műsorában tett kijelentései miatt.
tovább »

Meghalt egy munkás a nyékládházi kavicsbányában, a Gólem-tónál

Miskolc, 2014. április 23., szerda (MTI) – Meghalt egy munkás Nyékládháza II. számú bányaüzemében, a Gólem-tó területén szerda reggel – erősítette meg az MTI információját a a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
tovább »

Rendőrökre támadt egy német embercsempész Röszkénél

Szeged, 2014. április 23., szerda (MTI) – Az őt föltartóztatni próbáló rendőrökre támadt egy német állampolgárságú embercsempész a magyar-szerb határ közelében Röszkénél – tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője szerdán az MTI-t.
tovább »

Emberölés kísérletével vádolják egy miskolci zenész támadóit

Miskolc, 2014. április 23., szerda (MTI) - Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérlete miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség két férfi ellen, akik az eszméletvesztésig vertek és acélbetétes bakanccsal rugdostak egy miskolci zenészt még 2012-ben az Avasalján - közölte a főügyészség szóvivője szerdán az MTI-vel.
tovább »

Öt év börtönre ítéltek egy magyar kokaincsempészt Angliában

London, 2014. április 23., szerda (MTI) - Öt év börtönre ítéltek egy magyar kokaincsempészt Angliában.
tovább »

Tűz Nyíregyháza-Sóstón, a múzeumfaluban

Budapest, 2014. április 23., szerda (MTI) - Tűz ütött ki a Nyíregyháza-Sóstó területén található múzeumfaluban kedden, nem sokkal éjfél után, a tűzoltóknak sikerült a tűz továbbterjedését megakadályozniuk.
tovább »

Húsvét - ORFK: sikeres volt az országos kampány

Budapest, 2014. április 22., kedd (MTI) - A rendőrség szerint sikeres volt az "Józan Húsvét" címmel meghirdetett országos ellenőrzés. Míg tavaly a húsvéti hosszú hétvége nyolc, idén csak egy halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata hétfőn az MTI-vel.
tovább »
Választás 2014 - A Kúriára szállították a budapesti 15-ös választókerület érvénytelen szavazatait

Választás 2014 - A Kúriára szállították a budapesti 15-ös választókerület érvénytelen szavazatait

Budapest, 2014. április 22., kedd (MTI) - A Kúriára szállították kedden délután a budapesti 15-ös egyéni választókerületben leadott érvénytelen szavazatokat - közölte a Nemzeti Választási Iroda (NVI) az MTI-vel.
tovább »
Rendőri vezetők pere - Ignácz István: a székházostromnál a rendőrség vereséget szenvedett

Rendőri vezetők pere - Ignácz István: a székházostromnál a rendőrség vereséget szenvedett

Budapest, 2014. április 22., kedd (MTI) - A székházostromnál a rendőrség vereséget szenvedett, 2006 szeptember 18-a a rendőrség fekete napja volt - erről Ignácz István volt Pest megyei rendőrfőkapitány, nyugállományú rendőr vezérőrnagy beszélt a Fővárosi Bíróságon zajló, rendőri vezetők ellen indult eljárásban kedden.
tovább »
Halálos baleset okozóját adta ki Magyarország Ukrajnának

Halálos baleset okozóját adta ki Magyarország Ukrajnának

A magyar fél kedden kiadta az ukrán hatóságoknak azt a férfit, aki a vád szerint egy asszony és kislánya halálát okozta egy tavalyelőtti közúti baleset során Kárpátalján.
tovább »

Rendőrgázolás - Cáfolták a szakértői vélemények a vádlott védekezését

Szeged, 2014. április 22., kedd (MTI) - A Szegedi Törvényszék által kedden meghallgatott közlekedési- és az orvos szakértő is cáfolta annak az osztrák férfinak védekezését, aki a vád szerint 2012. október 11-én Apátfalván terepjárójával szándékosan halára gázolta Kenéz Imre motoros rendőrt.
tovább »

Választás 2014 - A Jobbik feljelentést tesz a "bizniszpártok" ügyében

Budapest, 2014. április 22., kedd (MTI) - A Jobbik feljelentést tesz ismeretlen tettesek ellen az országgyűlési választás ajánlóíveit érintő visszaélések miatt.
tovább »

Választás 2014 - Index: újraszámolják az érvénytelen szavazatokat a XVIII. kerületben

Budapest, 2014. április 22., kedd (MTI) - A Kúria elrendelte a budapesti 15-ös egyéni választókerületben, a XVIII. kerületben az összes érvénytelen szavazólap újraszámlálását - írta az Index kedden.
tovább »
Huszonnégy embernek kellett elhagynia otthonát tűz miatt Hajdúsámsonban

Huszonnégy embernek kellett elhagynia otthonát tűz miatt Hajdúsámsonban

Hajdúsámson, 2014. április 22., kedd (MTI) - Huszonnégy embernek el kellett hagynia otthonét lakástűz miatt Hajdúsámsonban, a tűzben senki nem sérült meg - tájékoztatta a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.
tovább »

Büntetőeljárás indult a rotációs kapa alá szorult gyermek apja ellen

Budapest, 2014. április 22., kedd (MTI) - Foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt büntetőeljárást indítottak az ellen a férfi ellen, akinek ötéves kisfia őrbottyáni kertjükben egy rotációs kapa kései közé szorult és életveszélyes sérüléseket szenvedett - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-vel.
tovább »
Elölről kezdené a Rezesova-pert az ügyészség

Elölről kezdené a Rezesova-pert az ügyészség

Budapest, 2014. április 22., kedd (MTI) - Az elsőfokú ítélet hatályon kívül helyezését és új eljárás indítását kezdeményezte a Pest Megyei Főügyészség az M3-as autópályán 2012 augusztusában négy ember halálát okozó szlovák nő ügyében - erősítette meg a hvg.hu értesülését a főügyészség szóvivője kedden az MTI-nek.
tovább »

Hét és fél év börtönt kapott jogerősen az ismerősére a házat rágyújtó férfi

Szeged, 2014. április 22., kedd (MTI) – Jogerősen hét és fél év börtönre ítélte a Szegedi Ítélőtábla kedden azt a medgyesbodzási férfit, aki féltékenységből 2012-ben rágyújtotta a házat egy ismerősére és vele együtt alvó három rokonára.
tovább »

Hét és félmilliós cigarettaszállítmányt foglaltak le a zalai pénzügyőrök

Zalaegerszeg, 2014. április 22., kedd (MTI) - Mintegy 7,5 millió forint értékű magyar adójegy nélküli cigarettát találtak a zalai pénzügyőrök egy olasz rendszámú személyautóban az M70-es autóúton - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Nyugat-dunántúli Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságának sajtóreferense kedden az MTI-t.
tovább »

 
Több hír 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Vivi, a nap szépe

Vivi debreceni diáklány, aki rajong a szép autókért.
tovább »

További hírek a MON Sziréna kategóriából
Bűnvádi eljárás indult a Bihar megyei önkormányzat magyar alelnöke ellen
Kolozsvár, 2014. április 24., csütörtök (MTI) - A romániai korrupcióellenes ügyészség (DNA) bűnvádi [...] tovább »
Darák: a magyar bírák függetlensége kétségbevonhatatlan
Budapest, 2014. április 24., csütörtök (MTI) - A magyar bírák függetlensége kétségbevonhatatlan, elég ha [...] tovább »
Képlopás – MODEM: csak annyi bizonyos, hogy eltűnt két kép
Debrecen, 2014. április 24., csütörtök (MTI) - Valóban eltűnt két nagy értékű kép a debreceni MODEM Modern [...] tovább »
Feloldották az útzárat Tiszaújváros és Sajószöged között
Miskolc, 2014. április 24., csütörtök (MTI) - Feloldották az útzárat a 35-ös út Borsod-Abaúj-Zemplén megyei [...] tovább »
Szlovák külügyi bizottság elnöke: Szlovákia külpolitikai érdekeit is sértette, hogy Malina Hedviget elköltözésre kényszerítették
Pozsony, 2014. április 24., csütörtök (MTI) - Szlovákia külpolitikai érdekeit is megsértették azok, akik arra [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása