Holtan találtak egy nőt Budapesten, az élettársat gyanúsítják

Holtan találtak egy nőt Budapesten, az élettársat gyanúsítják

Budapest, 2015. május 22., péntek (MTI) - Holtan talált egy nőt élettársa csütörtök délután öt óra körül Budapesten, XVIII. kerületi otthonukban. Az 51 éves nő bűncselekmény áldozata lett - tette közzé a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.
tovább »
 Megújul a Magyar Tartalékosok Szövetsége

Megújul a Magyar Tartalékosok Szövetsége

Budapest, 2015. május 22., péntek (MTI) - A Magyar Tartalékosok Szövetségének (MATASZ) megújítását, tagságának bővítését, fiatalítását tűzte ki céljául a szervezet új elnöke, Szalay-Bobrovniczky Kristóf, aki az MTI-nek adott interjújában kiemelte: azon dolgozik, hogy népszerűsítse az önkéntes honvédelem ügyét, a Magyar Honvédséget és a tartalékos katonai szolgálatot. Szeretné elérni a magyar társadalomban azt a jelentős réteget, amelyhez tartozók fontosnak tartják a hon védelmét és szeretnének tenni hazájukért.
tovább »

Halálos baleset történt Nagysáp közelében

Tatabánya, 2015. május 22., péntek (MTI) - Egy tehergépjármű és egy személyautó ütközött össze a 1119-es számú úton Nagysáp előtt, az utóbbi vezetője a helyszínen életét vesztette - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken az MTI-vel.
tovább »

Corvinus - Okirat-hamisítás miatt feljelentést tett az Emmi

Budapest, 2015. május 22., péntek (MTI) - Okirat-hamisítás miatt feljelentést tett az V. kerületi rendőrkapitányságon az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) a hamisított levél miatt, amely a minisztérium fejlécét és főosztályvezetőjének aláírását feltüntetve szólította fel a Budapesti Corvinus Egyetem vezetését, hogy intézkedjen az egyetem feldarabolásával kapcsolatban - közölte a Rétvári Bence, a tárca parlamenti államtitkára pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján.
tovább »

Rendőrautónak vezetett egy mikrobuszt egy embercsempész Tatabányánál

Tatabánya, 2015. május 22., péntek (MTI) - Az M1-es autópályán az előtte haladó rendőrautónak vezette mikrobuszát egy embercsempész még szerda hajnalban, majd kiugrott a járműből és elszaladt. A balesetben két rendőr könnyebben megsérült - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség pénteken az MTI-vel.
tovább »

Egy kínai férfit köröz a rendőrség az Akácfa utcai gyilkosság miatt

Budapest, 2015. május 22., péntek (MTI) - A rendőrség azonosította a május elején történt, Akácfa utcai emberölés feltételezett elkövetőjét, a 32 éves Jao Kao-peng kínai állampolgárt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pénteken a honlapján.
tovább »

Bajba jutott rokonukra hivatkozva csalt ki milliókat idős nőktől egy férfi

Budapest, 2015. május 22., péntek (MTI) - Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság a Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség indítványa alapján azt a 40 éves férfit, aki a gyanú szerint összesen több mint 7 millió forintot csalt ki 70 év feletti nőktől, a telefonon megkeresett sértetteknek bajba jutott fiára vagy unokájára hivatkozva - közölte Ibolya Tibor fővárosi főügyész pénteken az MTI-vel.
tovább »

Intézkedő rendőrre támadt egy férfi Szegeden

Szeged, 2015. május 22., péntek (MTI) – Négy férfi összeverekedett egy szegedi szórakozóhelyen csütörtökön éjszaka, egyikük megütötte az őket szétválasztani próbáló rendőrt is – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t.
tovább »

Balesetben meghalt egy motoros Szegeden

Szeged, 2015. május 22., péntek (MTI) – Meghalt egy motoros, aki személygépkocsi elé hajtott csütörtök este Szegeden – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t.
tovább »

Halálos gázolás a fővárosban

Budapest, 2015. május 21., csütörtök (MTI) - Halálra gázolt egy gyalogosan közlekedő férfit egy autó a főváros XIX. kerületében - közölte honlapján csütörtök este a rendőrség.
tovább »

Terrorcselekmény előkészülete miatt előzetes letartóztatásba helyeztek egy kaposvári férfit

Kaposvár, 2015. május 21., csütörtök (MTI) - Terrorcselekmény előkészülete miatt előzetes letartóztatásba helyeztek egy kaposvári férfit - közölte a Somogy megyei főügyész csütörtökön az MTI-vel. Horváth Szilárd az MTI-nek azt mondta: részletes tájékoztatást később adnak.
tovább »

Baleset az M3-as autópályán

Budapest, 2015. május 22., péntek (MTI) - Kisteherautó és kisbusz ütközött az M3-as autópálya 232-es kilométerénél csütörtök éjjel, a balesetben többen megsérültek, a műszaki mentés ideje alatt a sztráda Budapest felé vezető szakaszán félpályán lehetett közlekedni - közölte a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján.
tovább »

Halálos vonatgázolás Nyíregyházánál

Nyíregyháza, 2015. május 21., csütörtök (MTI) - Vonat gázolt halálra egy embert Nyíregyházánál csütörtök este - közölte honlapján a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
tovább »

Megöltek egy egyedül élő asszonyt Fehérgyarmaton

Nyíregyháza, 2015. május 21., csütörtök (MTI) - Megöltek egy egyedül élő asszonyt az otthonában Fehérgyarmaton - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata a rendőrség honlapján csütörtökön.
tovább »

Elítéltek egy férfit és fiát a család kiskorú lányainak megerőszakolásáért

Budapest, 2015. május 21., csütörtök (MTI) - Tizenkét év fegyházra, illetve négy év javítóintézeti nevelésre ítélt részben első fokon a Budapest Környéki Törvényszék csütörtökön egy férfit és a fiát, akik éveken át megerőszakolták a család lánygyermekeit - tájékoztatta a törvényszék szóvivője az MTI-t.
tovább »

Handó Tünde: minőségi ítélkezés jellemzi a Miskolci Törvényszéket

Miskolc, 2015. május 21., csütörtök (MTI) - Az időszerű és a minőségi ítélkezés jellemzi a Miskolci Törvényszék munkáját, a járásbíróságok civilisztikai ügyszakában például az ügyek 94 százaléka első fokon jogerőre emelkedik, és 67 százalék a helyben hagyási arány, ami rekordnak számít – jelentette ki az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke a Miskolci Törvényszék összbírói értekezlete előtt tartott sajtótájékoztatón csütörtökön.
tovább »
Halálra égett egy férfi Nyíregyházán

Halálra égett egy férfi Nyíregyházán

Nyíregyháza - Egy telephelyen égett meg egy férfi csütörtök délután Nyíregyházán. A mentők már nem tudtak segíteni rajta, a férfi a helyszínen életét vesztette.
tovább »
Főként afgán és szíriai határsértők érkeznek Szeged környékére

Főként afgán és szíriai határsértők érkeznek Szeged környékére

Ásotthalom, 2015. május 21., csütörtök (MTI) - Főként magukat afgánnak és szíriainak valló határsértők, többségükben fiatal férfiak érkeznek a magyar-szerb határ Szegedhez közeli részére - tapasztalta a helyszínen az MTI tudósítója.
tovább »
Hárman meghaltak egy közlekedési balesetben Lajosmizsénél

Hárman meghaltak egy közlekedési balesetben Lajosmizsénél

Budapest, 2015. május 21., csütörtök (MTI) - Hárman meghaltak egy közlekedési balesetben Lajosmizse közelében csütörtök délután, amikor összeütközött két személyautó - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság internetes oldalán. A baleset miatt az 5-ös főutat a 64-es kilométernél lezárták.
tovább »

Elfogták a 4-es és 6-os villamoson utazókat inzultáló férfit

Budapest, 2015. május 21., csütörtök (MTI) - Elfogták a nyomozók azt a budapesti férfit, aki a fővárosban a 4-es és a 6-os villamosok vonalán garázdálkodott és bántalmazta az utasokat és a járókelőket - közölte a rendőrség honlapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtökön.
tovább »

OGY - Nyáron megszűnhet a bírósági végrehajtói kamara egy törvényjavaslat szerint

Budapest, 2015. május 21., csütörtök (MTI) - Nyáron megszűnhet a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara, a végrehajtóknak jogi végzettséget kell szerezniük, pályázat útján elnyerhető kinevezésük pedig határozott idejű, hét évre szóló lesz a bírósági végrehajtásról szóló törvény és hozzá kapcsolódó más törvények módosítása érdekében beterjesztett javaslat szerint.
tovább »

Nem nyomoznak a végrehajtók miniszteri biztosa ellen

Budapest, 2015. május 21., csütörtök (MTI) - Bűncselekmény hiányában elutasította a Fővárosi Főügyészség a végrehajtói kamara mellé kirendelt miniszteri biztos ellen tett feljelentést - írta a Magyar Nemzet csütörtökön.
tovább »

Brókerbotrány – A Hungária Értékpapír Zrt. újabb vezetőjének letartóztatását kezdeményezik

Budapest, 2015. május 21., csütörtök (MTI) – Háromrendbeli, különösen jelentős értékre elkövetett sikkasztás bűntettével gyanúsítja az ügyészség a Hungária Értékpapír Zrt. operatív igazgatóját, ezért kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatását – tájékoztatta a Pest Megyei Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-t.
tovább »

Iszapömlés - Duplájára emelte öt károsult kártérítését a Győri Ítélőtábla

Győr, 2015. május 21., csütörtök (MTI) - Öt károsult esetében egymilliótól hárommillió forintig terjedően a duplájára emelte csütörtökön a másodfokon eljáró Győri Ítélőtábla a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt. által fizetendő nem vagyoni kár összegét. Két olyan károsultnak pedig, aki az iszapkatasztrófa következtében elvesztette otthonát, ötszázezer forint kártérítést ítéltek meg.
tovább »

Megkezdődött annak a férfinak a pere, aki tavaly villamos elé lökött egy nőt

Budapest, 2015. május 21., csütörtök (MTI) - Megkezdődött csütörtökön a Fővárosi Törvényszéken annak a férfinak a büntetőpere, aki tavaly a villamos elé lökött egy általa nem ismert nőt a Margit hídnál.
tovább »

Otthagyták a cigarettát és elmenekültek a csempészek Tarpánál

Nyíregyháza, 2015. május 21., csütörtök (MTI) - Otthagytak hárommillió forint értékű cigarettát és elmenekültek a csempészek Tarpánál a pénzügyőrök elől - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei vám- és pénzügyőri igazgatóságának rendészeti osztályvezetője csütörtökön az MTI-t.
tovább »
Vihar - OKF: több helyen kidőlt fák, de villámcsapás miatt is riasztották a tűzoltókat

Vihar - OKF: több helyen kidőlt fák, de villámcsapás miatt is riasztották a tűzoltókat

Budapest, 2015. május 21., csütörtök (MTI) - A szerdán kezdődött viharos időjárás miatt jellemzően kidőlt fák, leszakadt faágak, de villámcsapás miatt is riasztották a tűzoltókat - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője csütörtök reggel az MTI-vel.
tovább »
Halálos baleset történt Szegeden

Halálos baleset történt Szegeden

Szeged, 2015. május 21., csütörtök (MTI) – Két személygépkocsi ütközött össze frontálisan Szegeden, a Tisza Lajos körúton csütörtök reggel. Az egyik autó vezetője a helyszínen meghalt – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.
tovább »

Magyar férfi határsértő afgán fiatalokat szállított, Bécsben letartóztatták

Bécs, 2015. május 20, szerda (MTI) - Bécsben letartóztattak egy magyar fiatalembert szerdán, amikor egy közúti ellenőrzésen kiderült, öt határsértő afgánt szállít autójában.
tovább »

Vihar - Károkat okozott a vihar több helyen

Budapest, 2015. május 20., szerda (MTI) - A Magyarországon átvonuló vihar szerdán éjjel több településen kárt okozott.
tovább »

Tagadják az embercsempészetet

Debrecen - Egy menedékkérelmére váró afgán szövetkezett a vegyesboltosokkal.
tovább »

Gripen-baleset - KBSZ: jó állapotban vannak a gép adatrögzítői

Budapest, 2015. május 20., szerda (MTI) - Az elsődleges információk szerint jó állapotban vannak a kedden Csehországban balesetben megsérült magyar vadászgép adatrögzítői - mondta a Közlekedésbiztonsági Szervezet (KBSZ) szóvivője szerdán az MTI megkeresésére.
tovább »

Az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága tájékoztatást vár az M0-áson talált csomag ügyében

Budapest, 2015. május 20., szerda (MTI) - Az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága azonnali írásos tájékoztatást vár a nemzetbiztonsági szolgálatoktól a múlt szombaton magyar területen áthaladó buszon megtalált csőbombával vagy ahhoz hasonló eszközzel kapcsolatban - közölte a testület szocialista elnöke szerdán az MTI-vel.
tovább »

Öt év börtönre ítélt a bíróság egy csecsemőgyilkos anyát

Miskolc, 2015. május 20., szerda (MTI) - Öt év börtönbüntetésre ítélt a Miskolci Törvényszék emberölés bűntette miatt egy nőt, aki megszülte gyermekét, de nem látta el - tájékoztatta a törvényszék elnökhelyettese szerdán az MTI-t.
tovább »
OGY - Ügyészségi beszámoló: jelentősen csökkent a bűnözés

OGY - Ügyészségi beszámoló: jelentősen csökkent a bűnözés

Budapest, 2015. május 20., szerda (MTI) - Jelentősen, 12,8 százalékkal csökkent az összes regisztrált bűncselekmény száma tavaly az előző évhez képest, a szándékos, befejezett emberölések száma 129 volt, ami nyolccal kevesebb az előző évinél. Ugyanakkor nőtt a korrupciós és a közlekedési bűncselekmények száma - derül ki Polt Péter legfőbb ügyésznek a vádhatóság tavalyi évéről szóló parlamenti beszámolójából.
tovább »
A nyolc mesterlövész

A nyolc mesterlövész

Parádésan zártak a magyarok az I. rendészeti szolgálatipisztoly-lövő világbajnokságon: férfi és női egyéniben, női csapatversenyben arany-, női egyéniben ezüst- és bronz-, férfi csapatversenyben ezüstérmet szereztek.
tovább »
Megszúrta élettársát, majd annak házát is felgyújtotta egy nő Mikepércsen

Megszúrta élettársát, majd annak házát is felgyújtotta egy nő Mikepércsen

Mikepércs - A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a nőt, aki a megalapozott gyanú szerint élettársát késsel többször megszúrta, majd Mikepércsen felgyújtotta a férfi házát. A bíróság elrendelte B. Anna előzetes letartóztatását.
tovább »

Áthajtott egy kislány kezén egy autó Nagykanizsán, majd elment a helyszínről

Nagykanizsa, 2015. május 20., szerda (MTI) - Segítségnyújtás elmulasztása miatt indult eljárás Nagykanizsán egy férfi ellen, aki autójával áthajtott egy biciklizés közben eleső kislány kezén, majd elhagyta a helyszínt - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán a rendőrség honlapján.
tovább »
Gripen-baleset - Szakértők vizsgálják a magyar vadászgép balesetét Cáslavban

Gripen-baleset - Szakértők vizsgálják a magyar vadászgép balesetét Cáslavban

Prága/Budapest, 2015. május 20., szerda (MTI) - Magyar szakértők szerda reggel csatlakoztak cseh kollégáikhoz, akik a cáslavi repülőtéren már kedd este óta vizsgálják a magyar vadászgép balesetének helyszínét és magát a gépet - közölte Magdaléna Dvoráková, a cseh hadsereg vezérkari főnökségének szóvivője az MTI érdeklődésére szerdán. A gép svéd gyártója arról tájékoztatta az MTI-t, hogy ha bármely hatóság kéri, akkor rendelkezésre fog állni a vizsgálatban.
tovább »

Elfogták a nőt, aki élettársa apjára gyújtotta a házat Ipolyvecén

Salgótarján, 2015. május 20., szerda (MTI) - Elfogták azt a 40 éves nőt, aki tavaly ősszel az élettársa apjára gyújtotta a házat a Nógrád megyei Ipolyvecén, a férfi a tűzben meghalt - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-vel.
tovább »

 
Több hír 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Dorina, a nap szépe

A nyíribronyi Nagy Dorina imád utazni, s mivel nagy kedvence Olaszország, reméli az idén sikerül eljutnia oda.
tovább »

További hírek a MON Sziréna kategóriából
Halálos baleset történt Nagysáp közelében
Tatabánya, 2015. május 22., péntek (MTI) - Egy tehergépjármű és egy személyautó ütközött össze a 1119-es [...] tovább »
Corvinus – Okirat-hamisítás miatt feljelentést tett az Emmi
Budapest, 2015. május 22., péntek (MTI) - Okirat-hamisítás miatt feljelentést tett az V. kerületi [...] tovább »
Rendőrautónak vezetett egy mikrobuszt egy embercsempész Tatabányánál
Tatabánya, 2015. május 22., péntek (MTI) - Az M1-es autópályán az előtte haladó rendőrautónak vezette [...] tovább »
Egy kínai férfit köröz a rendőrség az Akácfa utcai gyilkosság miatt
Budapest, 2015. május 22., péntek (MTI) - A rendőrség azonosította a május elején történt, Akácfa utcai [...] tovább »
Bajba jutott rokonukra hivatkozva csalt ki milliókat idős nőktől egy férfi
Budapest, 2015. május 22., péntek (MTI) - Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság a Budapesti XI. és XXII. [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása