Wieszt-ügy - Wieszt büntetését helyben hagyta, a másod- és a harmadrendű vádlottét enyhítette a tábla

Wieszt-ügy - Wieszt büntetését helyben hagyta, a másod- és a harmadrendű vádlottét enyhítette a tábla

Budapest, 2014. november 24., hétfő (MTI) - Enyhítette a korrupciós vádak, önkormányzati üzlethelyiségek eladásával kapcsolatban többmilliós csúszópénzek átvétele miatt indult Wieszt-ügy másod- és harmadrendű vádlottjainak büntetését a Fővárosi Ítélőtábla hétfőn kihirdetett másodfokú, jogerős döntésében. Wieszt János volt MSZP-s politikus első fokon kiszabott négy éves szabadságvesztését és összességében több milliós vagyonelkobzását, pénzbüntetését ugyanakkor helyben hagyta a másodfokú bíróság.
tovább »
Halál a határnál

Halál a határnál

Záhony - Záhony irányából tartott Tiszabezdéd felé vasárnap este egy Audi a 4-es főúton. A 338-as kilométerszelvényt elhagyva az autó eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy ukrán rendszámú SEAT-tal.
tovább »

Romlott élelmiszereket, veszélyes műszaki cikkeket találtak egy kőbányai telepen

Budapest, 2014. november 24., hétfő (MTI) - Hamis márkajelzésű ruhát, romlott élelmiszert és veszélyes műszaki cikkeket találtak egy nagyszabású ellenőrzésen a fővárosban, a Kőbányai úti Ganz-telepen - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) hétfőn az MTI-vel. A többnapos ellenőrzésen, amelyen hét hatóság háromszáz dolgozója vett részt, munkaügyi szabálytalanságokra is fény derült.
tovább »

Fának ütközött egy autó a 11-esen Budakalásznál, a sofőr meghalt

Budakalász, 2014. november 24., hétfő (MTI) - Halálos baleset történt a 11-es főút budakalászi szakaszán hétfő délelőtt, az utat lezárták, nagy a torlódás - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.
tovább »

Mol-INA-ügy - Új bizonyítékok miatt elhalasztották a meghallgatást Hernádi Zsolt ügyében

Budapest/Zágráb, 2014. november 24., hétfő (MTI) - Elhalasztották az előzetes meghallgatást Hernádi Zsoltnak, a Mol Nyrt. korrupcióval vádolt elnök-vezérigazgatójának ügyében hétfőn Zágrábban, miután új bizonyítékokat nyújtott be a horvát korrupció és szervezett bűnözés elleni ügyészség (USKOK).
tovább »

Mol-INA-ügy - Előzetes meghallgatás kezdődött Zágrábban Hernádi Zsolt ügyében

Budapest/Zágráb, 2014. november 24., hétfő (MTI) - Megkezdődött az előzetes meghallgatás hétfőn Zágrábban Hernádi Zsolt, a Mol Nyrt. korrupcióval vádolt elnök-vezérigazgatója ügyében - jelentette honlapján a horvát állami televízió (HRT).
tovább »

Több mint hétszáz határsértőt fogtak el a hét végén Csongrád megyében

Szeged, 2014. november 24., hétfő (MTI) – Száz csoportban összesen 762 határsértőt tartóztattak föl a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve Csongrád megye déli részén pénteken, szombaton és vasárnap, volt olyan afgán férfi, aki az autópályán kerékpározva próbált az ország belsejébe jutni – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t.
tovább »

Feloldották az útlezárást a 4-es főúton

Budapest, 2014. november 24., hétfő (MTI) - Befejeződött a helyszínelés, megszűnt az útlezárás a 4-es főúton Záhony és Tiszabezdéd között, ahol vasárnap este két autó ütközött össze - közölte a rendőrség a honlapján hétfő hajnalban.
tovább »

Egy ember meghalt a 4-es főúton történt balesetben

Nyíregyháza, 2014. november 23., vasárnap (MTI) - Egy ember meghalt, amikor két személyautó összeütközött a 4-es főút Tiszabezdéd és Záhony közötti szakaszán vasárnap késő este - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóreferense az MTI-vel.
tovább »

Baleset miatt lezárták a 4-es főút Tiszabezdéd és Záhony közötti szakaszát

Nyíregyháza, 2014. november 23., vasárnap (MTI) - Két személyautó karambolja miatt teljesen lezárták a 4-es főutat Tiszabezdéd és Záhony között vasárnap este - közölte honlapján a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság és a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság.
tovább »

Kútban találták meg egy román állampolgár holttestét Jánoshalma mellett

Kecskemét, 2014. november 23., vasárnap (MTI) - Jánoshalma közelében, egy tanya elhagyott kútjában találták meg egy két hete eltűnt román állampolgár holttestét, a gyilkossággal gyanúsított két férfit elfogták - tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense vasárnap az MTI-t.
tovább »
Óraboltrablás - Közzétették a négy gyanúsított személyleírását

Óraboltrablás - Közzétették a négy gyanúsított személyleírását

Budapest, 2014. november 23., vasárnap (MTI) - Közzétette a rendőrség annak a négy férfinak a személyleírását, akit az Andrássy úti luxusórákat árusító üzlet szombati kirablásával gyanúsítanak. A rendőrség honlapjára az egyik lehetséges elkövető fényképét is feltették.
tovább »

Rendőrség: több nagy kiterjedésű sérülést találtak a forráskúti áldozat testén

Szeged, 2014. november 23., vasárnap (MTI) – A rendőrorvos több nagy kiterjedésű sérülést talált a Forráskúton meggyilkolt áldozat testén - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap. Az MTI információi szerint a tettes különös kegyetlenséggel végzett a 22 éves nővel.
tovább »

Befejezték a helyszínelést Hajdúszoboszlónál

Budapest, 2014. november 23., vasárnap (MTI) - Befejezték a helyszínelést Hajdúszoboszlónál, ahol korábban a Kraszna-Latorca InterCity elgázolt egy embert - közölte a Mávinform vasárnap délelőtt az MTI-vel.
tovább »

Egy fiatal férfit gyanúsítanak a forráskúti gyilkossággal

Szeged, 2014. november 23., vasárnap (MTI) - Egy fiatal helybéli férfit gyanúsítanak annak a forráskúti nőnek a meggyilkolásával, akinek a holttestét szombaton találták meg, a gyanúsított elismerte a bűncselekmény elkövetését - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-t.
tovább »

ELTE: rendezvények a nők elleni erőszak megszüntetésének világnapján

Budapest, 2014. november 23., vasárnap (MTI) - Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) több karán tartanak rendezvényeket november 25-én, a nők elleni erőszak megszüntetésének világnapján: az állam- és jogtudományi kar hallgatói szervezetei konferenciát, a tanító- és óvóképző kar a NANE Egyesülettel együttműködve workshopot szerveznek.
tovább »

Villanyoszlopot döntött ki egy személygépkocsi Nyíradony-Aradványpusztán

Debrecen, 2014. november 22., szombat (MTI) - Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi a Hajdú-Bihar megyei Nyíradony-Aradványpusztán szombaton az esti órákban - közölte a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
tovább »

Gázolt egy vonat Hajdúszoboszlónál

Budapest, 2014. november 23., vasárnap (MTI) - Elgázolt egy embert Hajdúszoboszló állomáson a Záhonyból Budapest-Nyugati pályaudvarra tartó Kraszna-Latorca InterCity vonat vasárnap reggel - közölte a Mávinform az MTI-vel.
tovább »

Elszállították a fővárosban talált robbanótestet, megszűnt a területzár

Budapest, 2014. november 22., szombat (MTI) - Feloldották főváros XI. kerületében szombaton este 6 órakor a területzárat, amit azt követően rendeltek el a hatóságok, hogy második világháborús robbanótest került elő a földből csatornázás közben a Muskotály utcában.
tovább »
Felgyújtotta magát egy volt rendőrségi alkalmazott a Teve utcai rendőrségi székháznál

Felgyújtotta magát egy volt rendőrségi alkalmazott a Teve utcai rendőrségi székháznál

Budapest, 2014. november 22., szombat (MTI) - Felgyújtotta magát és súlyosan megsérült egy volt rendőrségi alkalmazott szombaton Budapesten, a Teve utcai rendőrszékháznál, majd berohant az épületbe - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-t.
tovább »

Halálos közlekedési baleset történt Csurgó közelében

Kaposvár, 2014. november 22., szombat (MTI) - Halálos közlekedési baleset történt szombat délután Csurgó és Berzence között, az utat lezárták - tájékoztatta a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-t.
tovább »
Lezárták a Budaörsi utat a környéken talált bomba miatt

Lezárták a Budaörsi utat a környéken talált bomba miatt

Budapest, 2014. november 22., szombat (MTI) - Lezárta a rendőrség a fővárosban a Budaörsi utat szombaton, miután csatornázási munkálatok közben második világháborús robbanótestet találtak a Muskotály utcában - közölte honlapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság.
tovább »

Gyilkosság áldozata lett egy 22 esztendős forráskúti nő

Szeged, 2014. november 22., szombat (MTI) - Gyilkosság áldozata lett egy 22 esztendős forráskúti nő, holttestét szombaton találták meg – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.
tovább »
Rendőrség: két ember megsérült az Andrássy úti óraboltrablásban

Rendőrség: két ember megsérült az Andrássy úti óraboltrablásban

Budapest, 2014. november 22., szombat (MTI) - Egyelőre ismeretlen bűnözők kiraboltak egy luxusórákat árusító üzletet szombaton Budapesten az Andrássy úton, két ember megsérült - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese az MTI-t.
tovább »
Tüzérségi lövedéket találtak a XI. kerületben

Tüzérségi lövedéket találtak a XI. kerületben

Budapest, 2014. november 22., szombat (MTI) - Csatornázási munkálatok közben tüzérségi lövedéket találtak Budapesten a XI. kerületben; több társasházat kiürítenek - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs altisztje az MTI-vel.
tovább »
Kiraboltak egy Andrássy úti luxusóraüzletet

Kiraboltak egy Andrássy úti luxusóraüzletet

Budapest, 2014. november 22., szombat (MTI) - Kirabolták az Hublot luxusórákat árusító üzletet Budapesten, az Andrássy úton, és a rablás során személyi sérülés is történt - értesült a helyszínen az MTI.
tovább »

Megerőszakoltak egy nőt a nyílt utcán Miskolcon

Miskolc - Nemi erőszaknak esett áldozatul múlt szombaton késő délután egy fiatal nő Miskolcon.
tovább »
Ölt a szén-monoxid a fővárosban

Ölt a szén-monoxid a fővárosban

Budapest, 2014. november 22., szombat (MTI) - Szén-monoxid-mérgezés következtében meghalt egy ember a főváros VIII. kerületében szombaton - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes-szóvivője az MTI-t.
tovább »

Illegális fémtelepet számoltak fel Abonyban

Budapest, 2014. november 22., szombat (MTI) - Illegális fémtelepet számoltak fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei a Pest megyei Abonyban - tájékoztatta a NAV vám- és jövedéki szóvivője szombaton az MTI-t.
tovább »

Ismét zavartalan a forgalom az M6-oson

Budapest, 2014. november 22., szombat (MTI) - Ismét zavartalan a forgalom az M6-os autópálya Pécs irányába vezető oldalán Adony és Kulcs között - tette közzé a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.
tovább »

Tizenegy éves lánnyal került szexuális kapcsolatba egy férfi Zalában

Nagykanizsa, 2014. november 22., szombat (MTI) - Szexuális erőszak miatt javasolnak vádemelést a zalai rendőrök egy 26 éves férfi ellen, aki egy interneten megismert 11 éves lánnyal közvetlenül is szexuális kapcsolatba került - közölte szombaton a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.
tovább »

Ismét zavartalan a forgalom az M7-esen

Kaposvár, 2014. november 21., péntek (MTI) - Ismét zavartalan a forgalom az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán a 137-es kilométernél - tájékoztatta a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata pénteken az MTI-t.
tovább »

Halálos baleset történt az M6-oson Adony közelében, teljes útzár

Székesfehérvár, 2014. november 21., péntek (MTI) - Halálos baleset történt az M6-os autópályán, Adony térségében péntek este, a balesetben egy férfi meghalt a pálya Pécs felé vezető oldalán. Az érintett útszakaszt lezárták - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu-n.
tovább »

Börtönbüntetésre ítéltek fémtolvajokat Nagykanizsán

Nagykanizsa, 2014. november 21., péntek (MTI) - Börtönbüntetésre ítélt a Nagykanizsai Járásbíróság több fémtolvajt, aki egyebek mellett a nagykanizsai zsinagóga udvarán álló emlékmű másfél méteres menóráját is ellopta - tájékoztatta a Zalaegerszegi Törvényszék szóvivője pénteken az MTI-t.
tovább »
Fának ütközött és kigyulladt egy autó Kiskunhalas külterületén, egy ember meghalt

Fának ütközött és kigyulladt egy autó Kiskunhalas külterületén, egy ember meghalt

Kecskemét, 2014. november 21., péntek (MTI) – Fának ütközött, majd kigyulladt egy autó péntek délután Kiskunhalas külterületén, az autó utasa a helyszínen meghalt – tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-t.
tovább »
Halálos baleset történt Kartalon

Halálos baleset történt Kartalon

Kartal, 2014. november 21., péntek (MTI) - Kisteherautóval ütközött össze egy személyautó Kartal belterületén péntek délután, a balesetben egy ember meghalt - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.
tovább »

Gyerekmolesztálás miatt vádat emeltek egy volt rendőr ellen Zalában

Zalaegerszeg, 2014. november 21., péntek (MTI) - A felügyeletére bízott két kiskorú gyerek szexuális molesztálása miatt emeltek vádat egy volt hévízi rendőr ellen - tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség szóvivője pénteken az MTI-t.
tovább »

A negyedik büntetőper indult Kecskeméten a börtönben lévő Stadler József ellen

Kecskemét, 2014. november 21., péntek (MTI) - Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás büntette miatt a negyedik büntetőper kezdődött a börtönbüntetését töltő, egykori akasztói vállalkozó Stadler József ellen pénteken, a Kecskeméti Törvényszéken.
tovább »

Elszállítják a Csarodán előkerült világháborús gránátot

Budapest, 2014. november 21., péntek (MTI) - Elszállítják a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Csarodán pénteken délelőtt előkerült világháborús gránátot, a területzárást feloldották - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs altisztje az MTI-vel.
tovább »
Súlyos munkahelyi baleset történt Csongrádon

Súlyos munkahelyi baleset történt Csongrádon

Szeged, 2014. november 21., péntek (MTI) – Életveszélyesen megégett egy férfi egy csongrádi üzemben történt munkahelyi balesetben – tájékoztatta a megyei kormányhivatal kommunikációs vezetője pénteken az MTI-t.
tovább »

 
Több hír 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Betti, a nap szépe

Betti hajdúnánási diáklány, akinek komoly modellambíciói vannak. Fotók: Janics Attila
tovább »

További hírek a MON Sziréna kategóriából
Wieszt-ügy – Wieszt büntetését helyben hagyta, a másod- és a harmadrendű vádlottét enyhítette a tábla
Budapest, 2014. november 24., hétfő (MTI) - Enyhítette a korrupciós vádak, önkormányzati üzlethelyiségek [...] tovább »
Romlott élelmiszereket, veszélyes műszaki cikkeket találtak egy kőbányai telepen
Budapest, 2014. november 24., hétfő (MTI) - Hamis márkajelzésű ruhát, romlott élelmiszert és veszélyes műszaki [...] tovább »
Fának ütközött egy autó a 11-esen Budakalásznál, a sofőr meghalt
Budakalász, 2014. november 24., hétfő (MTI) - Halálos baleset történt a 11-es főút budakalászi szakaszán [...] tovább »
Mol-INA-ügy – Új bizonyítékok miatt elhalasztották a meghallgatást Hernádi Zsolt ügyében
Budapest/Zágráb, 2014. november 24., hétfő (MTI) - Elhalasztották az előzetes meghallgatást Hernádi Zsoltnak, a [...] tovább »
Mol-INA-ügy – Előzetes meghallgatás kezdődött Zágrábban Hernádi Zsolt ügyében
Budapest/Zágráb, 2014. november 24., hétfő (MTI) - Megkezdődött az előzetes meghallgatás hétfőn Zágrábban [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása