Videó: Miskolcon fogták el a Nyugat-Európába nőket prostituáltnak szervező banda tagjait

Videó: Miskolcon fogták el a Nyugat-Európába nőket prostituáltnak szervező banda tagjait

Budapest, 2014. október 30., csütörtök (MTI) - Svájcba, Németországba, Hollandiába és Belgiumba vittek magyar nőket prostitúció céljából egy bűnszervezet tagjai; a férfiakat október 21-én fogta el a rendőrség - közölte Szabó Csaba ezredes, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nemzetközi bűnözés elleni főosztályának vezetője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.
tovább »
Megkéseltek egy férfit a budapesti Fővám téren

Megkéseltek egy férfit a budapesti Fővám téren

Budapest, 2014. október 29., szerda (MTI) - Megkéseltek egy férfit szerda délután Budapesten, az V. kerületi Fővám téren - közölte honlapján a rendőrség.
tovább »

Fának csapódott egy autó Baks és Ópusztaszer között, vezetője életét vesztette

Szeged, 2014. október 30., csütörtök (MTI) - Életét vesztette egy férfi, aki fának csapódott autójával Baks és Ópusztaszer között csütörtök délután - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.
tovább »

Két életfogytiglan az öt idős ember meggyilkolásával vádolt banda tagjainak

Budapest, 2014. október 30., csütörtök (MTI) - Idős emberekre támadt otthonában és öt sértettet megölt, tucatnyit bántalmazott, megkötözött, kirabolt az a banda, amelynek két tagja életfogytiglant kapott első fokon, nem jogerősen a Fővárosi Törvényszéken csütörtökön.
tovább »

OGY - Bizottsági támogatás az OBH és a Kúria 2013-as beszámolóira

Budapest, 2014. október 30., csütörtök (MTI) - Az Országgyűlés igazságügyi bizottsága csütörtökön ellenszavazat nélkül fogadta el az Országos Bírósági Hivatal (OBH) és a Kúria tavalyi beszámolóit, amelyeket hamarosan a képviselők a parlament plenáris ülésén tárgyalhatnak.
tovább »

Jogerősen öt év börtönt kapott a kisgyermeke halálát okozó devecseri férfi

Győr, 2014. október 30., csütörtök (MTI) - Jogerősen ötéves börtönbüntetéssel sújtotta csütörtökön a Győri Ítélőtábla azt a devecseri férfit, aki 2011 februárjában földhöz vágta másfél éves gyermekét, aki emiatt három nappal később a kórházban meghalt.
tovább »

A Liszt Ferenc repülőtéren fogták el budapesti Fővám téren késelő férfit

Budapest, 2014. október 30., csütörtök (MTI) - A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren fogták el a rendőrök azt a külföldi férfit, aki életveszélyesen megsebesített egy férfit szerda este Budapesten az V. kerületi Fővám téren - közölte a rendőrség honlapján csütörtökön délelőtt.
tovább »

Jogerősen 12 év fegyház az újszülöttjét megölő börcsi nőnek

Győr, 2014. október 30., csütörtök (MTI) - Jogerősen 12 év fegyházbüntetéssel sújtotta csütörtökön a Győri Ítélőtábla azt a nőt, aki tavaly júliusban a kerti vécében szülte meg, majd abba lapáttal belenyomta gyermekét a kisalföldi megyeszékhelyhez közeli Börcsön.
tovább »

Milliárdos áfacsalással gyanúsított házaspárt fogott el a NAV

Budapest, 2014. október 30., csütörtök (MTI) - Egy szegedi könyvelő és férje irányította bűnözői csoportot leplezett le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), a cukor, étolaj és húsipari termékek áfájával csaló gyanúsítottak egymilliárd forintot meghaladó kárt okoztak a költségvetésnek.
tovább »

Gyalogost ütöttek el a 2-es főúton - félpályás útzár

Salgótarján, 2014. október 29., szerda (MTI) - Elgázoltak egy gyalogost a 2-es főúton Nagyoroszinál szerda este, a baleset helyszínén félpályán lezárták az utat - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.
tovább »

Kábítószerárust fogtak Ózdon

Miskolc, 2014. október 29., szerda (MTI) – Beismerő vallomást tett az a 24 éves férfi, aki a nyomozás adatai szerint Ózdon, az Iparvasút környékén az elmúlt hónapokban kábítószert árult helyi fiataloknak – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-vel.
tovább »

Jogerősen hét és fél, illetve kilenc év börtön az algériai késes rablóknak

Debrecen, 2014. október 29., szerda (MTI) - A Debreceni Törvényszék hét és fél, illetve kilenc év szabadságvesztésre ítélte jogerősen azt a két algériai menekültet, akik 2013 májusában késsel felfegyverkezve raboltak ki két lányt Debrecenben. A másodfokú bíróság ugyanakkor fegyházról börtönre enyhítette a Debreceni Járásbíróság elsőfokú ítéletét - közölte a törvényszék szóvivője szerdán az MTI-vel. Tatár Tímea elmondta: a két férfit a szabadulásukat követő időszakra tíz évre kiutasították Magyarországról.
tovább »

Az illegális határátlépők jelentős része Magyarországon keresztül jut el Ausztriába

Bécs, 2014. október 29., szerda (MTI) - Az illegális határátlépők jelentős része Magyarországon keresztül jut el Ausztriába - derül ki az osztrák Szövetségi Bűnügyi Hivatal legfrissebb, 2013-as évet elemző jelentéséből.
tovább »

Devizahitelek - Jogerősen veszített a Erste Lakáslízing az állammal szemben

Budapest, 2014. október 29., szerda (MTI) - A Fővárosi Ítélőtábla szerdai tárgyalásán másodfokon, jogerősen elutasította az Erste Lakáslízing Zrt. keresetét, amelyben az egyoldalú szerződésmódosítási feltételei tisztességtelenségének törvényi vélelmét kívánta megdönteni.
tovább »
Fidesz: jelentős a kár a székházban

Fidesz: jelentős a kár a székházban

Budapest, 2014. október 29., szerda (MTI) - Jelentős kárt okoztak a vasárnapi erőszakos tüntetők a vandalizmusukkal a Fidesz Lendvay utcai székházában - közölte a párt szerdán az MTI-vel, hazugságnak minősítve több internetes oldal állítását.
tovább »
Videó: Elfogott ózdi díler

Videó: Elfogott ózdi díler

Ózd - A rendőrök elfogtak egy férfit Ózdon, aki a megalapozott gyanú szerint kábítószert árult több helyi fiatalnak.
tovább »

Tíz év fegyház a nevelt lányait molesztáló tatabányai férfinak

Győr, 2014. október 29., szerda (MTI) - Hét és félről tíz évre súlyosbította a Győri Ítélőtábla szerdán annak a tatabányai férfinak a fegyházbüntetését, aki a vád szerint éveken keresztül molesztálta kiskorú nevelt lányait.
tovább »

Leégett egy családi ház tetőszerkezete a Vas megyei Peresznyén

Szombathely, 2014. október 29., szerda (MTI) - Teljes terjedelmében lángolt egy családi ház tetőszerkezete szerdán délelőtt a Vas megyei Peresznyén, a tüzet több település tűzoltói oltották nagy erőkkel - közölte a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.
tovább »
A gyertyagyújtás veszélyeire figyelmeztet a katasztrófavédelem

A gyertyagyújtás veszélyeire figyelmeztet a katasztrófavédelem

Budapest, 2014. október 29., szerda (MTI) - A tűzesetek megelőzése érdekében a gyertyagyújtás veszélyeire figyelmeztet mindenszentek ünnepe és halottak napja előtt az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).
tovább »
Internetadó - A bíróság rendes eljárásban tárgyalja az őrizetbe vett tüntetők ügyét

Internetadó - A bíróság rendes eljárásban tárgyalja az őrizetbe vett tüntetők ügyét

Budapest, 2014. október 29., szerda (MTI) - A Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB) szerdán úgy döntött, hogy rendes eljárásban tárgyalja az internetadó elleni első tüntetésen őrizetbe vettek ügyét, mivel a gyorsított eljáráshoz nem állt rendelkezésre minden bizonyíték. A bíróság az iratokat visszaküldte az ügyészségnek.
tovább »

Embercsempészeket fogtak el Szabolcsban

Nyíregyháza, 2014. október 29., szerda (MTI) - Három ukrán, illetve magyar-ukrán kettős állampolgárságú embercsempészt fogtak el a rendőrök Lónyán - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata szerdán az MTI-vel.
tovább »
Kigyulladt egy pékséget is magába foglaló ingatlan Vecsésen

Kigyulladt egy pékséget is magába foglaló ingatlan Vecsésen

Vecsés, 2014. október 29., szerda (MTI) - Kigyulladt egy kétszintes ház tetőszerkezete szerda hajnalban Vecsésen, a tűz vélhetően a földszinten működő pékség kemencéitől indult - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.
tovább »
Videó: Ismét embercsempészeket fogtak el Szabolcsban

Videó: Ismét embercsempészeket fogtak el Szabolcsban

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Szír, iraki, afgán és bangladesi állampolgárokat próbáltak meg pénzért illegálisan átjuttatni a zöldhatáron.
tovább »

Halálra gázolt egy embert a HÉV Rákosfalvánál

Budapest, 2014. október 28., kedd (MTI) - Halálra gázolt egy embert a HÉV kedd este Budapesten.
tovább »

Ismét zavartalan a forgalom a magyar-román határon

Budapest, 2014. október 28., kedd (MTI) - Ismét zavartalan a közlekedés a magyar-román határon, ahol korábban, a román oldalon történt műszaki hiba miatt, mindkét irányban állt a forgalom - közölte a rendőrség kedd este honlapján.
tovább »
Internetadó - Egy embert elengedtek, a többi őrizetbe vett tüntetőt szerdán bíróság elé állítják

Internetadó - Egy embert elengedtek, a többi őrizetbe vett tüntetőt szerdán bíróság elé állítják

Budapest, 2014. október 28., kedd (MTI) - Az internetadó elleni vasárnap esti budapesti tüntetésen őrizetbe vett hat ember közül egy embert szabadon engedtek, a többi gyanúsítottat viszont szerdán bíróság elé állítják - közölte a Fővárosi Főügyészség szóvivője kedden az MTI megkeresésére.
tovább »

Műszaki hiba miatt nem működnek a magyar-román határátkelők

Budapest, 2014. október 28., kedd (MTI) - Műszaki hiba miatt nem működnek a magyar-román határátkelők - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata kedd délután a rendőrség honlapján.
tovább »

Enyhítették a szekszárdi emberkereskedő büntetését

Pécs, 2014. október 28., kedd (MTI) - Nyolc és félről hat és fél évre enyhítette a Pécsi Ítélőtábla egy szekszárdi központú, emberkereskedelemmel foglalkozó bűnszervezet vezetőjének fegyházbüntetését kedden kihirdetett jogerős határozatában.
tovább »

Letartóztattak egy szerb és egy bosnyák embercsempészt

Zalaegerszeg, 2014. október 28., kedd (MTI) - Előzetes letartóztatásba helyeztek egy szerb és egy bosnyák embercsempészt, akik egy kisteherautó rakterébe zsúfolva huszonkilenc szír férfit próbáltak meg Olaszországba juttatni - közölte a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság vezetője kedden sajtótájékoztatón.
tovább »

Tizenhat menekültet zsúfolt egy furgonba egy embercsempész

Győr, 2014. október 28., kedd (MTI) - Tizenhat illegális határátlépőt zsúfolt furgonjába egy embercsempész, akire az M1-es autópályán figyeltek fel a rendőrök - közölte az MTI-vel kedden a Győr-Moson-Sopron megyei főkapitányság szóvivője.
tovább »

Fenyegetés Miskolcon - Állatkínzás miatt nyomoz a rendőrség

Miskolc, 2014. október 28., kedd (MTI) - Borzé, nem kutyáé volt az a megnyúzott tetem, amelyet az MSZP miskolci irodája előtt találtak kedd reggel, állapította meg az állatorvos. A rendőrség állatkínzás vétségének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.
tovább »

TASZ: a kábítószer-fogyasztás megelőzése nem a rendőrség feladata

Budapest, 2014. október 28., kedd (MTI) - A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) szerint az államnak a rendőrség helyett a szakmai szervezetekre kellene bíznia a kábítószer-fogyasztás megelőzését. A jogvédő szervezet arra hívja fel a szülők és pedagógusok figyelmét, hogy a rendőröknek hivatalból eljárást kell indítaniuk, ha tanácsadói munkájuk során egy fiatallal szemben felmerül a drogfogyasztás gyanúja.
tovább »
Versben számol be a bűncselekményekről honlapján a Hargita megyei rendőrség

Versben számol be a bűncselekményekről honlapján a Hargita megyei rendőrség

Kolozsvár, 2014. október 28., kedd (MTI) - Egy-egy tréfásnak szánt versike is megjelenik keddtől a székelyföldi Hargita megye rendőrségének honlapján a bűncselekményekről szóló közlemények végén – közölte a hírt a maszol.ro erdélyi magyar portál.
tovább »

Halálra gázolt egy embert Füzesabonynál az Abaúj IC

Budapest, 2014. október 28., kedd (MTI) - Halálra gázolt egy ismeretlen embert Füzesabonynál a Miskolcról a budapesti Keleti pályaudvarra tartó Abaúj IC, 15-20 perces késéssel kell számolni a vasútvonalon - közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel.
tovább »
OGY - Trócsányi: kegyelemben részesülhetnek a tényleges életfogytiglanra ítéltek

OGY - Trócsányi: kegyelemben részesülhetnek a tényleges életfogytiglanra ítéltek

Budapest, 2014. október 28., kedd (MTI) - Különleges kegyelmi eljárást vezetne be a tényleges életfogytiglanra ítéltek számára a büntetés-végrehajtási törvény javasolt módosítása - ismertette az igazságügyi miniszter kedden az Országgyűlésben.
tovább »

Az Ab megsemmisített egy fogvatartottak elhelyezésére vonatkozó rendelkezést

Budapest, 2014. október 28., kedd (MTI) - Az Alkotmánybíróság (Ab) megsemmisített egy fogvatartottak elhelyezésére vonatkozó rendelkezést, mely lehetővé tette, hogy a cellákban még az egy ember számára minimálisan előírt mozgásteret se biztosítsák - közölte az Ab kedden a honlapján.
tovább »

Vádat emeltek egy budapesti áruháznál robbantani készülő férfivel szemben

Budapest, 2014. október 28., kedd (MTI) - Közveszélyokozás bűntettének kísérlete miatt az ügyészség vádat emelt egy férfivel szemben, aki áprilisban az egyik budapesti áruház parkolójában fel akart robbantani egy gépkocsit.
tovább »
Fenyegetés Miskolcon - MSZP: a biztonsági kamera rögzítette a történteket

Fenyegetés Miskolcon - MSZP: a biztonsági kamera rögzítette a történteket

Miskolc, 2014. október 28., kedd (MTI) - Az MSZP miskolci székháza előtt kedd hajnalban történteket az épület biztonsági kamerája rögzítette, a párt elvárja a rendőrségtől, hogy minél hamarabb kerítse kézre "a brutális állatkínzást elkövető embereket" - írta a szocialista párt miskolci szervezete az MTI-hez eljutattott közleményében.
tovább »
Kigyulladt egy családi ház Újpesten, egy ember meghalt

Kigyulladt egy családi ház Újpesten, egy ember meghalt

Budapest, 2014. október 28., kedd (MTI) - Kigyulladt egy kétszintes családi ház Budapest IV. kerületében a Mikszáth Kálmán utcában, a tűzoltók a lángok közül egy középkorú férfit hoztak ki, de az életét már nem tudták megmenteni - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kedd hajnalban az MTI-vel.
tovább »

Internetadó - Rogán Antal: politikai aktivistákat vett őrizetbe a rendőrség

Budapest, 2014. október 28., kedd (MTI) - Nem futballhuligánokat, hanem politikai aktivistákat vett őrizetbe a rendőrség a Fidesz székházánál vasárnap történtek miatt - mondta a Hír Tv Magyarország élőben című műsorában hétfő este a Fidesz frakcióvezetője.
tovább »

 
Több hír 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Fanni, a nap szépe

Fanni, a csinos lány szépségiparban dolgozik. Szabadidejében szívesen áll a kamera elé.
tovább »

További hírek a MON Sziréna kategóriából
Fának csapódott egy autó Baks és Ópusztaszer között, vezetője életét vesztette
Szeged, 2014. október 30., csütörtök (MTI) - Életét vesztette egy férfi, aki fának csapódott autójával Baks [...] tovább »
Videó: Miskolcon fogták el a Nyugat-Európába nőket prostituáltnak szervező banda tagjait
Budapest, 2014. október 30., csütörtök (MTI) - Svájcba, Németországba, Hollandiába és Belgiumba vittek magyar [...] tovább »
Két életfogytiglan az öt idős ember meggyilkolásával vádolt banda tagjainak
Budapest, 2014. október 30., csütörtök (MTI) - Idős emberekre támadt otthonában és öt sértettet megölt, [...] tovább »
OGY – Bizottsági támogatás az OBH és a Kúria 2013-as beszámolóira
Budapest, 2014. október 30., csütörtök (MTI) - Az Országgyűlés igazságügyi bizottsága csütörtökön [...] tovább »
Jogerősen öt év börtönt kapott a kisgyermeke halálát okozó devecseri férfi
Győr, 2014. október 30., csütörtök (MTI) - Jogerősen ötéves börtönbüntetéssel sújtotta csütörtökön a [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása