Nyílt a bilincs: Felmentés a rejtélyes gyilkosságban

Nyílt a bilincs: Felmentés a rejtélyes gyilkosságban

Nyíregyháza - Három év előzetes letartóztatás után szabadlábon várhatja ügyének folytatását a vádlott.
tovább »
Elfogtak egy az M5-ös autópályán halálos balesetet okozó embercsempészt

Elfogtak egy az M5-ös autópályán halálos balesetet okozó embercsempészt

Kecskemét, 2015. szeptember 3., csütörtök (MTI) - Egy feltehetően illegális bevándorló a helyszínen meghalt, további két embert kórházba vittek, amikor az őket szállító személygépkocsi az M5-ös autópályán Lajosmizse közelében szalagkorlátnak ütközött csütörtök reggel. A gépkocsit vezető magyar embercsempész elmenekült a helyszínről, de a rendőrök elfogták - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.
tovább »

Illegális bevándorlás - Bicskén élelmiszert vitetett a rendőrség a migránsoknak

Budapest, 2015. szeptember 3., csütörtök (MTI) - A rendőrség élelmiszert vitetett a bicskei vasútállomáson lévő migránsoknak csütörtök délután, azonban a bevándorlók nem fogadták el azt - értesült a helyszínen az MTI tudósítója, az információt Pálffy Károly, Bicske polgármestere is megerősítette.
tovább »

Illegális bevándorlás - Migránsokat szállítottak le egy vonatról Nagyszentjánosnál

Budapest, 2015. szeptember 3., csütörtök (MTI) - Migránsokat szállítottak le egy vonatról rendőrök a Győr-Moson-Sopron megyei Nagyszentjánosnál csütörtök délután - jelentette az MTI tudósítója a helyszínről.
tovább »

Illegális bevándorlás - ORFK: kevesebb a rendőr a Keleti pályaudvaron

Budapest, 2015. szeptember 3., csütörtök (MTI) - A rendőrség a Budapest Keleti pályaudvaron jelentős létszámban fenntartott rendőri erőt mérsékelte, hiszen megszűnt a rendőri jelenlét indoka - közölte honlapján az Országos Rendőr-főkapitányság csütörtökön azt követően, hogy MÁV bejelentette: a vasúti közlekedés biztonsága érdekében további intézkedésig nem közlekedteti a Budapestről Nyugat-Európába tartó közvetlen járatait.
tovább »

Illegális bevándorlás - Hét szír férfit fogtak el a rendőrök Szolnokon

Szolnok, 2015. szeptember 3., csütörtök (MTI) - Hét, magát szír állampolgárnak valló férfit állítottak elő a rendőrök Szolnokon csütörtökön - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.
tovább »

Illegális bevándorlás - ORFK: nem műveleti terület a bicskei vasútállomás

Budapest, 2015. szeptember 3., csütörtök (MTI) - Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) határozottan és kategorikusan cáfolja, hogy műveleti területté nyilvánította volna a bicskei vasútállomást az országos rendőr-főkapitány. Az ORFK ezt csütörtök délután közölte a honlapján.
tovább »

Illegális bevándorlás - Hollande összehívta illetékes minisztereit, miután Merkellel egyeztetett

Párizs, 2015. szeptember 3., csütörtök (MTI) - Tárcaközi munkaértekezletre hívta össze csütörtök délután 4 órára Francois Hollande francia államfő az illetékes minisztereket "a menekültválság európai és hazai vonzatainak megvizsgálására" az Égei-tengbe veszett szír migránsok halálát követően.
tovább »

Illegális bevándorlás - Magyar-osztrák rendőri egyeztetés

Budapest, 2015. szeptember 3., csütörtök (MTI) - Rendkívüli találkozón folytatott megbeszélést Papp Károly országos rendőrfőkapitány és Konrad Kogler osztrák közbiztonsági főigazgató - közölte honlapján az Országos Rendőr-főkapitányság csütörtökön.
tovább »

Illegális bevándorlás - ORFK: ezer főt tud befogadni az újabb rendőrségi gyűjtőpont Röszkén

Budapest, 2015. szeptember 3., csütörtök (MTI) - Ezer fő befogadására lesz alkalmas az újabb rendőrségi gyűjtőpont Röszkén - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság az MTI megkeresésére csütörtökön.
tovább »

Illegális bevándorlás - Egy osztrák és egy kuvaiti férfit gyanúsítanak embercsempészettel

Budapest, 2015. szeptember 3., csütörtök (MTI) - A rendőrök őrizetbe vettek egy osztrák és egy kuvaiti állampolgárt, akiket embercsempészettel gyanúsítanak - közölte honlapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtökön.
tovább »

Hazahozták az 1998-as domaszéki emberölés gyanúsítottját

Szeged, 2015. szeptember 3., csütörtök (MTI) - Hazahozták Németországból az 1998-as domaszéki emberölés gyanúsítottját, a férfit több mint 16 esztendővel a bűncselekmény után, Németországban fogták el - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.
tovább »

Kulcsár-ügy - Megkezdődött a vádbeszéd

Budapest, 2015. szeptember 3., csütörtök (MTI) - Megkezdődött a vádbeszéd a sokmilliárdos sikkasztás vádjával több mint egy évtizede Kulcsár Attila és társai ellen indult büntetőperben a Fővárosi Törvényszéken csütörtökön.
tovább »
Illegális bevándorlás - Embercsempészet elleni összehangolt akció volt Csongrád megyében

Illegális bevándorlás - Embercsempészet elleni összehangolt akció volt Csongrád megyében

Szatymaz/Röszke, 2015. szeptember 3., csütörtök (MTI) - Mintegy kétszáz rendőr részvételével tartottak összehangolt akciót az embercsempészet ellen csütörtökre virradóra Csongrád megyében - tapasztalta több helyszínen az MTI tudósítója.
tovább »

Illegális bevándorlás - Több mint ezerhétszáz határsértőt tartóztattak föl Csongrád megyében

Szeged, 2015. szeptember 3., csütörtök (MTI) - Csongrád megye déli részén negyvenkét csoportban 1747 határsértőt - köztük 389 gyermeket - tartóztattak föl a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve szerdán - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.
tovább »

Illegális bevándorlás - Négy év börtönre ítéltek egy macedón embercsempészt Szegeden

Szeged, 2015. szeptember 3., csütörtök (MTI) - Gyorsított eljárásban négy év börtönnel sújtott a Szegedi Járásbíróság egy macedón embercsempészt, aki tíz szíriai határsértőt szállított volna Németországba Mórahalom közeléből - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-t.
tovább »

Illegális bevándorlás - Gyorsított eljárásban négy év börtönbüntetésre ítéltek egy embercsempészt

Budapest, 2015. szeptember 3., csütörtök (MTI) - Gyorsított eljárásban négy év letöltendő börtönbüntetésre ítéltek egy román férfit, aki néhány héttel ezelőtt 12 külföldi állampolgárt fejenként 500 euró ellenében próbált Németországba csempészni - közölte a fővárosi főügyész csütörtökön az MTI-vel.
tovább »

Hamisított mosógélt foglaltak le a pénzügyőrök

Budapest, 2015. szeptember 3., csütörtök (MTI) - Igazolatlan eredetű, hamisított folyékony mosószert találtak Alsónémedi térségében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei egy teherautóban - közölte a NAV az MTI-vel csütörtökön.
tovább »

Illegális bevándorlás - Sokan próbálnak keresni a migránsokon

Budapest, 2015. szeptember 2., szerda (MTI) - Sokan próbálnak keresni a migránsokon - közölte az M1 aktuális csatorna, miután egy XI. kerületi hotelre talált, amelyből a kijövő, magukat szírnek valló család egyik tagja azt nyilatkozta, hogy taxira várnak, és Németországba szeretnének eljutni.
tovább »
Illegális bevándorlás - M1: egy csoport hergeli a többi bevándorlót a Keletinél

Illegális bevándorlás - M1: egy csoport hergeli a többi bevándorlót a Keletinél

Budapest, 2015. szeptember 2., szerda (MTI) - Migránsok egy csoportja hergeli a többi bevándorlót a Keleti pályaudvar előtt, a Baross téren - jelentette az M1 aktuális csatorna tudósítója a helyszínről szerda késő délután.
tovább »

Illegális bevándorlás - Rendőrség: az illegális bevándorlók ellátása folyamatos és megfelelő Röszkén

Budapest, 2015. szeptember 2., szerda (MTI) - Az egyes civil szervezetek képviselőinek nyilatkozataival ellentétben az illegális bevándorlók ellátása folyamatos és megfelelő, nincs fogytán sem az élelmiszer, sem a víz a röszkei idegenrendészeti előállítóban - közölte a rendőrség honlapján a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán.
tovább »

Illegális bevándorlás - Újabb rendőrségi gyűjtőpont létesül Röszkénél

Szeged, 2015. szeptember 2., szerda (MTI) - Újabb rendőrségi gyűjtőpont épül Röszke közelében - érősítette meg szerdán a Belügyminisztérium az MTI értesülését.
tovább »

Megszűnt az útlezárás az M3-as autópályán

Mezőkövesd, Miskolc - Az M3-as autópályán szerdán reggel történt három baleset helyszínelése befejeződött.
tovább »
Illegális bevándorlás - A rendőri sorfal elé vonult a migránsok egy csoportja a Keletinél

Illegális bevándorlás - A rendőri sorfal elé vonult a migránsok egy csoportja a Keletinél

Budapest, 2015. szeptember 2., szerda (MTI) - A rendőri sorfal elé vonult a migránsok egy csoportja szerda délben a fővárosi Keleti pályaudvarnál - számolt az M1 aktuális csatorna tudósítója a helyszínről.
tovább »
Magyar-román - Fokozott ellenőrzés lesz több megyében és a fővárosban

Magyar-román - Fokozott ellenőrzés lesz több megyében és a fővárosban

Budapest, 2015. szeptember 2., szerda (MTI) - A pénteki Magyarország-Románia Európa-bajnoki labdarúgó mérkőzés miatt fokozott ellenőrzést lesz a fővárosban és több megyében csütörtök reggeltől - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata szerdán.
tovább »

Illegális bevándorlás - Szerb embercsempészt fogtak az M5-ös autópályán

Kecskemét, 2015. szeptember 2., szerda (MTI) - Egy 22 éves szerb embercsempészt fogtak el az M5-ös autópályán Lajosmizse közelében, aki olasz rendszámú kistehergépkocsijával 20 illegális bevándorlót szállított kedden - tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.
tovább »

Illegális bevándorlás - Csaknem négyezer eurót fizettek a határsértők egy budapesti útért

Szeged, 2015. szeptember 2., szerda (MTI) - Fejenként 200 eurót, összesen mintegy 1,2 millió forintnyi összeget fizetett 19 szír állampolgár embercsempészeknek, hogy Röszkéről Budapestre szállítsák őket - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője szerdán az MTI-t.
tovább »

BRFK: nyolc emberrel szemben tett feljelentést a rendőrség az Erzsébet híd lezárása miatt

Budapest, 2015. szeptember 2., szerda (MTI) - A rendőrség nyolc emberrel szemben tett feljelentést az Erzsébet híd szerda reggeli lezárása miatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság az MTI érdeklődésére.
tovább »

Illegális bevándorlás - Román, macedón és magyar embercsempészeket fogtak el Csongrád megyében

Szeged, 2015. szeptember 2., szerda (MTI) - Román, macedón és magyar embercsempészeket fogtak el Csongrád megyében, a rendőrök minden esetben lefoglalták a bűncselekmények elkövetéséhez használt járműveket - tájékoztatta a megyei főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-t.
tovább »

Meghalt egy idős asszony, akit kerékpárjával ütöttek el Zalaegerszegen

Nagykanizsa, 2015. szeptember 2., szerda (MTI) - Éjszaka belehalt sérüléseibe egy idős asszony, akit kedden este kerékpárjával ütött el egy személyautó Zalaegerszegen - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI érdeklődésére.
tovább »

Illegális bevándorlás - Csaknem kétezer határsértőt tartóztattak föl Csongrád megyében

Szeged, 2015. szeptember 2., szerda (MTI) - Csongrád megye déli részén 1957 határsértőt - köztük 353 gyermeket - tartóztattak föl kedden a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-t.
tovább »

Illegális bevándorlás - ORFK: a schengeni előírásoknak megfelelően dolgozik a rendőrség

Budapest, 2015. szeptember 2., szerda (MTI) - A schengeni határellenőrzési kódex előírásainak megfelelően látja el továbbra is feladatait a rendőrség - olvasható az Országos Rendőr-főkapitányság(ORFK) MTI-hez elküldött közleményében.
tovább »

Feladta magát az aszódi késelő

Budapest, 2015. szeptember 1., kedd (MTI) - Önként jelentkezett a rendőrségen az a 33 éves ikladi férfi, akinek a körözését emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelte el a nyomozóhatóság - közölte kedd este a rendőrség honlapján.
tovább »

Illegális bevándorlás - Szakértő: természetes reakció a migránsok elégedetlensége

Budapest, 2015. szeptember 1., kedd (MTI) - Nem spontánnak, hanem természetes reakciónak nevezte a migránsok Keleti pályaudvar előtti tüntetését, elégedetlenségét Bilkei Pál kriminálpszichológus az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában.
tovább »
Kevesebb menekült érkezik, de nő egyre a feszültség Debrecenben

Kevesebb menekült érkezik, de nő egyre a feszültség Debrecenben

Debrecen - Kevesebben érkeznek, a befogadóállomásról folyamatosan mennek.
tovább »
Hármas karambol történt, lezárták az M3-as autópályát Mezőkövesdnél

Hármas karambol történt, lezárták az M3-as autópályát Mezőkövesdnél

Budapest, 2015. szeptember 2., szerda (MTI) - Hármas karambol miatt lezárták az M3-as autópálya Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szakaszát Mezőkövesdnél, ahol jelenleg egyik forgalmi sávban sem lehet közlekedni Nyíregyháza felé - olvasható az Országos Katasztrófavédelem Főigazgatóság honlapján.
tovább »

Életveszélyesen megsérült egy kisfiú, akit autóbusz gázolt el Zalaegerszegen

Nagykanizsa, 2015. szeptember 1., kedd (MTI) - Életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba Zalaegerszegen egy kilencéves kisfiút, akit autóbusz gázolt el egy kereszteződésben - közölte kedden a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.
tovább »

Halálra gázolt a HÉV egy nőt Szigetszentmiklóson

Budapest, 2015. szeptember 1., kedd (MTI) - Halálra gázolt a HÉV egy nőt Szigetszentmiklóson, a Fürdő utcai átkelő közelében kedd délután - tájékoztatta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.
tovább »

Kábítószer-termesztőket fogtak Borsodban

Miskolc, 2015. szeptember 1., kedd (MTI) - Két kábítószer-termesztőt fogtak el Borsod-Abaúj-Zemplén megyében - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedden az MTI-vel.
tovább »

Minden elővárosi vonat jár a szolnoki és a miskolci vonalon

Budapest/Miskolc, 2015. szeptember 1., kedd (MTI) - Kedd délután kettő óra óta valamennyi elővárosi vonat jár a Budapest-Újszász-Szolnok és a Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon - közölte a Mávinform az MTI-vel.
tovább »

 
Több hír 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Fanni, a nap szépe

Fanni miskolci diáklány. Nem is kérdés mi a kedvence! A nyár és a motorozás, de most már a tanulásra koncentrál. Fotók: Vega
tovább »
További hírek a MON Sziréna kategóriából
Illegális bevándorlás – Bicskén élelmiszert vitetett a rendőrség a migránsoknak
Budapest, 2015. szeptember 3., csütörtök (MTI) - A rendőrség élelmiszert vitetett a bicskei vasútállomáson [...] tovább »
Illegális bevándorlás – Migránsokat szállítottak le egy vonatról Nagyszentjánosnál
Budapest, 2015. szeptember 3., csütörtök (MTI) - Migránsokat szállítottak le egy vonatról rendőrök a [...] tovább »
Illegális bevándorlás – ORFK: kevesebb a rendőr a Keleti pályaudvaron
Budapest, 2015. szeptember 3., csütörtök (MTI) - A rendőrség a Budapest Keleti pályaudvaron jelentős létszámban [...] tovább »
Illegális bevándorlás – Hét szír férfit fogtak el a rendőrök Szolnokon
Szolnok, 2015. szeptember 3., csütörtök (MTI) - Hét, magát szír állampolgárnak valló férfit állítottak elő [...] tovább »
Illegális bevándorlás – ORFK: nem műveleti terület a bicskei vasútállomás
Budapest, 2015. szeptember 3., csütörtök (MTI) - Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) határozottan és [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása