Egy 600 ezer forintot érő szarvasbikát lőtt ki egy orvvadász Somogyban

Egy 600 ezer forintot érő szarvasbikát lőtt ki egy orvvadász Somogyban

Kaposvár, 2014. szeptember 2., kedd (MTI) - Egy csaknem 600 ezer forintot érő szarvasbikát lőtt ki egy lakócsai férfi, akit a rendőrök akkor érték tetten, amikor a fiával hazafelé tartottak, vállukon szarvascombbal - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság kedden az MTI-vel.
tovább »
Beleesett egy sofőr a jármű tartályába és meghalt

Beleesett egy sofőr a jármű tartályába és meghalt

Szeged, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Meghalt egy román állampolgárságú férfi, egy német rendszámú tartálykocsi sofőrje, aki beleesett a jármű tartályába hétfőn kora este Algyőn - közölte a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
tovább »

Megsemmisítik a Jászjákóhalmán talált tüzérségi lövedéket

Budapest, 2014. szeptember 2., kedd (MTI) - Elszállítják, majd megsemmisítik a Jászjákóhalmán, a 31-es főút közelében talált tüzérségi lövedéket - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje kedd délután az MTI-vel.
tovább »

Megöltek egy nőt Nagyesztergáron

Nagyesztergár, 2014. szeptember 2., kedd (MTI) - Megöltek egy 48 éves nőt a Veszprém megyei Nagyesztergáron, a bűncselekmény elkövetésével egy helyi férfit gyanúsít a rendőrség.
tovább »

Tüzérségi lövedéket találtak Jászjákóhalmán

Budapest, 2014. szeptember 2., kedd (MTI) - Tüzérségi lövedéket találtak a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Jászjákóhalmán, a 31-es főút közelében - tájékoztatta a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje kedd délután az MTI-t.
tovább »

Devizahitelek - Elhalasztotta a döntést a bíróság az FHB Kereskedelmi Bank Zrt. ügyében is

Budapest, 2014. szeptember 2., kedd (MTI) - Szeptember 17-re halasztotta a határozat kihirdetését az FHB Kereskedelmi Bank Zrt. magyar állam elleni devizahiteles perében a Fővárosi Törvényszék kedden.
tovább »

Kábítószer-terjesztőt fogott el Budapesten a TEK

Budapest, 2014. szeptember 2., kedd (MTI) - A Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai kedden fővárosi, IX. kerületi lakásában fogtak el egy férfit, aki ellen kábítószer-kereskedelem miatt indult eljárás - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.
tovább »

Elszállították a Műegyetem rakparton talált robbanótestet

Budapest, 2014. szeptember 2., kedd (MTI) - Elszállították a Budapesten, a XI. kerületi Műegyetem rakparton kedden kora délután talált robbanótestet. A területzárást feloldották - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje az MTI-vel.
tovább »

Vélhetően robbanótestet találtak a Műegyetem rakparton

Budapest, 2014. szeptember 2., kedd (MTI) - Vélhetően világháborús robbanótestet találtak Budapesten, a XI. kerületben, a Műegyetem rakparton; emiatt a rakpartot egy szakaszon lezárják - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje kedden, kora délután az MTI-vel.
tovább »

Vádat emeltek a hamis képeket és szobrokat áruló kaposvári műkincskereskedő ellen

Kaposvár, 2014. szeptember 2., kedd (MTI) - Vádat emeltek a neves művészek alkotásaiként feltüntetett hamis festményeket és szobrokat áruló kaposvári műkincskereskedő ellen - közölte a Somogy Megyei Főügyészség kedden az MTI-vel.
tovább »

Kisiklott egy villamos a Széll Kálmán térnél

Budapest, 2014. szeptember 2., kedd (MTI) - Kisiklott egy 61-es villamos a Széll Kálmán térnél kedd reggel, nem sérült meg senki, de az 59-es és 61-es villamosok helyett egy szakaszon pótlóbuszok közlekednek - közölte a Budapesti Közlekedési Központ a Facebook-oldalán.
tovább »

Kutyatámadás miatt megsérült egy kamasz fiú Zalában

Nagykanizsa, 2014. szeptember 2., kedd (MTI) - Súlyos sérüléseket szenvedett egy 15 éves fiú, akire külföldi szomszédjának kutyája támadt Esztergályhorvátiban - közölte kedden a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.
tovább »

Kigyulladt egy dízelmozdony Püspökladányban

Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Kigyulladt egy szerelvény nélküli dízelmozdony motortere a püspökladányi vasútállomáson hétfő este, a tűz oltása miatt 20-40 percet késnek a személyszállító vonatok ezen a vonalon.
tovább »

Devizahitelek - További négy pénzintézet ügyében halasztotta el a határozathirdetést a bíróság

Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Határozathirdetésre halasztott el négy újabb devizahiteles pert a Fővárosi Törvényszék hétfőn, melyeket a Lombard Ingatlan Zrt., az Örkényi Takarékszövetkezet, a Retail Prod Zrt. és a PSA Finance Hungary Zrt. indított a magyar állam ellen.
tovább »
Százmilliós kábítószerfogás Borsodban

Százmilliós kábítószerfogás Borsodban

Miskolc, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Hatvanhárom kilogrammnyi, mintegy százmillió forint értékű kábítószernek minősülő anyagot, valamint fegyvereket, készpénzt foglaltak le a rendőrök az elmúlt hétvégén Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a dílereket elfogták - közölte Mecser Tamás megyei főkapitány-helyettes hétfőn Miskolcon, sajtótájékoztatóján.
tovább »

Elhalasztotta a döntést a bíróság a Savaria Takarékszövetkezet ügyében

Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Szeptember 15-ére halasztotta a határozat kihirdetését a Savaria Takarékszövetkezet magyar állam elleni devizahiteles perében a Fővárosi Törvényszék hétfőn.
tovább »

Devizahitelek - Újabb három hitelintézet ügyében halasztotta el a döntést a Fővárosi Törvényszék

Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Szeptember 16-ára halasztotta az ítélethirdetést az Unicredit Leasing Hungary, az Unicredit Leasing ImmoTruck Pénzügyi Szolgáltató Zrt. és az Erste Lakáslízing Zrt., a magyar állam elleni devizahiteles perében a Fővárosi Törvényszék hétfőn.
tovább »

Fűnyírótraktor alá esett egy kisfiú Zalában

Nagykanizsa, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Súlyosan megsérült Zalában egy kétéves kisfiú, aki az édesanyja által vezetett fűnyírótraktor alá esett a hétvégén - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a rendőrség honlapján.
tovább »

Négy szabályt sértett egy motoros, közérdekű munkára ítélték

Győr, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Kilencven órányi közérdekű munkára ítélte a Mosonmagyaróvári Járásbíróság azt a férfit, akit a hétvégén négyszeres szabálysértésen kaptak a rendőrök - közölte a megyei főkapitányság sajtóügyeletese hétfőn az MTI-vel.
tovább »
Lefoglalva: 63 kilogramm „kristály és herba”

Lefoglalva: 63 kilogramm „kristály és herba”

Emőd, Sajószöged, Tiszaújváros - Telephellyel is rendelkeztek Sajószögeden azok a dílerek, akiket a rendőrök a TEK szakembereivel közösen elfogtak. A rendőrség 63 kilogramm új pszcihoaktív anyagot foglalt le az összehangolt akció során.
tovább »

Kerti tóba esett és meghalt egy gyermek Baranyában

Pécs, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Meghalt a kórházban az a kétéves kisfiú, aki vasárnap beleesett egy kerti tóba Szászváron - tájékoztatta a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t.
tovább »

Menekülő ukrán cigarettacsempészt tartóztattak fel a rendőrök Szabolcsban

Nyíregyháza, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Menekülő ukrán cigarettacsempészt tartóztattak fel a rendőrök Jándon, a mikrobusz csomagterében négymillió forint értékű cigarettát találtak - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hétfőn az MTI-vel.
tovább »

Országos rendőrfőkapitány: a légi támogatás fontos elem az illegális bevándorlás felderítésében

Bácsbokod, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Magyarország mintegy 1100 kilométer hosszúságú schengeni külső határszakaszán a légi támogatás fontos elem az illegális migráció felderítésében - mondta Papp Károly altábornagy, országos rendőrfőkapitány hétfőn Bácsbokodon, a Bácska Helikopterbázis átadásán.
tovább »

Több száz határsértőt fogtak el a hétvégén Csongrád megyében

Szeged, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Több száz határsértőt fogtak el a hétvégén Csongrád megye déli határszakaszán - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata hétfőn az MTI-vel.
tovább »

Megölte lakótársát egy férfi Környén

Tatabánya, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Emberöléssel gyanúsít a rendőrség egy 61 éves férfit, aki a Komárom-Esztergom megyei Környén vasárnap késsel halálosan megsebezte lakótársát - tájékoztatta a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.
tovább »
Megöltek egy belga férfit Kunszálláson

Megöltek egy belga férfit Kunszálláson

Kecskemét, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Megöltek egy idős belga férfit, feleségét életveszélyesen megsebesítették kunszállási otthonukban - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője hétfőn az MTI-vel.
tovább »
Nyelvvizsgabotrány - Befejeződött a nyomozás Pest megyében

Nyelvvizsgabotrány - Befejeződött a nyomozás Pest megyében

Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Több mint ezer gyanúsítottal szemben zárult le a nyomozás a vesztegetéssel megszerzett nyelvvizsgák ügyében Pest megyében - tájékoztatta a Pest Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.
tovább »

Betegszállító ütközött személyautóval Csepelen, négyen megsérültek

Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Négy ember megsérült, amikor összeütközött egy betegszállító autó és egy személyautó Budapest XXI. kerületében, Csepelen, hétfőn - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.
tovább »

Nemi erőszak egy gólyatáborban - Előzetesben egy budapesti férfi

Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - A Kaposvári Járásbíróság elrendelte egy budapesti férfi előzetes letartóztatását, akit azzal gyanúsítanak, hogy a hétvégén megerőszakolt egy lányt Fonyódligeten, egy gólyatáborban. A tábort szervező Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) hétfőn közleményben azt hangsúlyozta, hogy a szervezett programoktól "függetlenül történt" a nemi erőszak.
tovább »
Baleset miatt teljes útlezárás a 42-es főúton

Baleset miatt teljes útlezárás a 42-es főúton

Debrecen, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Teherautó és mezőgazdasági vontató ütközött össze Püspökladány és Báránd között hétfő délelőtt, az utat lezárták, a forgalmat Sárrétudvari felé terelik - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel. Egy embert kórházba vittek.
tovább »

Cannabis ültetvényt találtak egy székesfehérvári házban

Székesfehérvár, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vettek és büntetőeljárást folytatnak egy 25 éves székesfehérvári férfi és egy 56 éves székesfehérvári nő ellen, miután házukban cannabis ültetvényt találtak - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.
tovább »
Traffipax-mérések szeptemberben Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Traffipax-mérések szeptemberben Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Borsod-Abaúj-Zemplén – Nézze meg, hogy hol mérik a gépjárművek sebességét Borsod-Abaúj-Zemplén megyében szeptemberben!
tovább »

Ma tartják a fővárosi lakossági riasztó-tájékoztató rendszer első szirénapróbáját

Budapest, 2014. szeptember 1., hétfő (MTI) - Ma délelőtt 11 órakor tartják a budapesti lakossági riasztó-tájékoztató rendszer első szirénapróbáját - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság az MTI-vel.
tovább »

Az ELTE hétfőn ad tájékoztatást a fonyódligeti gólyatáborban történtekről

Budapest, 2014. augusztus 31., vasárnap (MTI) - Az ELTE hétfőn ad hivatalos tájékoztatást a tanítóképző kar fonyódligeti gólyatáborában történtekkel kapcsolatban, miután konzultált a rendőrséggel. Ezt az ELTE Tanító- és Óvóképző Kar Hallgatói Önkormányzata vasárnap este közölte az MTI-vel.
tovább »

Sonline - Megerőszakoltak egy lányt egy fonyódligeti gólyatáborban

Budapest, 2014. augusztus 31., vasárnap (MTI) - Megerőszakoltak egy lányt péntek éjszaka egy fonyódligeti gólyatáborban - írta a Somogyi Hírlap online kiadása vasárnap. A történtekről egy olvasó számolt be a megyei lapnak, a rendőrség megerősítette az értesülést.
tovább »

Életét vesztette egy pénteki keszthelyi baleset sérültje

Nagykanizsa, 2014. augusztus 31., vasárnap (MTI) - Életét vesztette vasárnap az a kerékpáros nő, akit még pénteken, Keszthelyen ütött el egy furgon - közölte vasárnap a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.
tovább »

Gázömlés Szolnokon - Elhárították a hibát, visszatérhettek a lakók

Szolnok, 2014. augusztus 31., vasárnap (MTI) - Hazatérhetett az a hetven ember, akinek gázömlés miatt kellett elhagynia otthonát vasárnap délelőtt Szolnokon, miután a Keszeg utca közelében egy munkagép megrongált egy gázvezetéket - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi szóvivő az MTI-vel.
tovább »

Gázömlés Szolnokon - Hetven embernek kellett elhagynia otthonát

Szolnok, 2014. augusztus 31., vasárnap (MTI) - Hetven embernek kellett átmenetileg elhagynia otthonát vasárnap délelőtt Szolnokon, miután a közelben gázvezetéket rongált meg egy munkagép - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) az MTI-vel.
tovább »

Meghalt egy motoros a 25-ös főúton

Eger, 2014. augusztus 31., vasárnap (MTI) - Autóbusszal ütközött egy motoros vasárnap a 25-ös úton, Eger közelében, a férfi a helyszínen meghalt - közölte honlapján a rendőrség.
tovább »

Kónya: néhány száz büntetőügy kerülhet a Kúriára az Ab szigorúbb büntetéskiszabással kapcsolatos döntése nyomán

Budapest, 2014. augusztus 31., vasárnap (MTI) - Néhány száz büntetőügy kerülhet rövidesen a Kúriára az Alkotmánybíróság (Ab) szigorúbb halmazati büntetéskiszabási szabályokkal kapcsolatos júliusban kihirdetett döntése nyomán - mondta Kónya István, a Kúria elnökhelyettese, a legfelsőbb bírói fórum büntető kollégiumának korábbi vezetője az MTI érdeklődésére.
tovább »

 
Több hír 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Dóri, a nap szépe

Dóri, a nap szépe
tovább »

További hírek a MON Sziréna kategóriából
Megsemmisítik a Jászjákóhalmán talált tüzérségi lövedéket
Budapest, 2014. szeptember 2., kedd (MTI) - Elszállítják, majd megsemmisítik a Jászjákóhalmán, a 31-es főút [...] tovább »
Megöltek egy nőt Nagyesztergáron
Nagyesztergár, 2014. szeptember 2., kedd (MTI) - Megöltek egy 48 éves nőt a Veszprém megyei Nagyesztergáron, a [...] tovább »
Tüzérségi lövedéket találtak Jászjákóhalmán
Budapest, 2014. szeptember 2., kedd (MTI) - Tüzérségi lövedéket találtak a Jász-Nagykun-Szolnok megyei [...] tovább »
Devizahitelek – Elhalasztotta a döntést a bíróság az FHB Kereskedelmi Bank Zrt. ügyében is
Budapest, 2014. szeptember 2., kedd (MTI) - Szeptember 17-re halasztotta a határozat kihirdetését az FHB Kereskedelmi [...] tovább »
Kábítószer-terjesztőt fogott el Budapesten a TEK
Budapest, 2014. szeptember 2., kedd (MTI) - A Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai kedden fővárosi, IX. [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása