Célkeresztben: Véget ért a sorozatbankrabló utáni hajsza!

Célkeresztben: Véget ért a sorozatbankrabló utáni hajsza!

Miskolc - Nyomozati adatok szerint a miskolci takarékszövetkezetet fegyveresen kirabló férfi bankrablásból tartotta fenn magát. Az ügy részleteit a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságon 2014. december 21-én tartott sajtótájékoztatón ismertették.
tovább »
Reklámtáblákat rongált meg, fát döntött ki Budapesten az erős szél

Reklámtáblákat rongált meg, fát döntött ki Budapesten az erős szél

Budapest, 2014. december 21., vasárnap (MTI) - Az erős szél miatt vasárnap Budapesten folyamatosan érkeznek a bejelentések a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatósághoz. A viharos időjárás tetőket, reklámtáblákat rongált meg, fát döntött ki.
tovább »

Két autóval is ütközött egy személygépkocsi Zalaegerszegen

Nagykanizsa, 2014. december 21., vasárnap (MTI) - Egy asszony súlyosan, egy férfi pedig könnyebben sérült meg, miután személyautójukkal két gépkocsinak is nekiütköztek Zalaegerszegen - közölte vasárnap a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.
tovább »

Belügyminisztérium: nem vetítik a pécsi középiskolákban a nők elleni erőszakról szóló kisfilmeket

Budapest, 2014. december 21., vasárnap (MTI) - A Belügyminisztérium cáfolja, hogy pécsi középiskolákban vetítenék a nők elleni erőszakról szóló rendőrségi kisfilmeket.
tovább »
Felesége fegyverével lőtt dámszarvast egy orvvadász

Felesége fegyverével lőtt dámszarvast egy orvvadász

Salgótarján, 2014. december 21., vasárnap (MTI) – Orvvadászokat fogtak el Mátraverebély határában a bátonyterenyei rendőrök; egyikük, egy 68 éves vízvári férfi a felesége vadászpuskájával ejtett el egy dámszarvast, ő maga azonban nem rendelkezik fegyvertartási engedéllyel – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-vel.
tovább »

Megszűnt az útzár az M1-es autópályán

Sopron, 2014. december 21., vasárnap (MTI) – Megszűnt az útzár az M1-es autópályán Mosonmagyaróvárnál, ahol vasárnap reggel négy személyautó ütközött a Budapest felé vezető oldalon – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.
tovább »

LMP: vonják vissza a nők elleni erőszak áldozatait felelőssé tevő kampányfilmeket!

Budapest, 2014. december 21., vasárnap (MTI) - A Lehet Más a Politika (LMP) nyílt levélben fordul Pintér Sándor belügy- és Balog Zoltán emberierőforrás-miniszterhez annak érdekében, hogy vonják vissza a nők elleni erőszak áldozatait felelőssé tevő rendőrségi kampányfilmeket, és állítsák le a vetítésüket a pécsi középiskolákban.
tovább »

Baleset Mosonmagyaróvárnál, lezárták az M1-es autópályát

Sopron, 2014. december 21., vasárnap (MTI) – Négy személyautó ütközött az M1-es autópályán a 160-as kilométernél a Budapest felé vezető oldalon vasárnap reggel, a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták a sztrádát a főváros felé – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
tovább »

Villanyoszlopnak hajtott és kigyulladt egy személyautó a X. kerületben

Budapest, 2014. december 21., vasárnap (MTI) - Villanyoszlopnak hajtott, majd felborult és kigyulladt egy személyautó Budapesten az Albertirsai úton vasárnap kora reggel - közölte az MTI-vel az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).
tovább »
Vihar - Kidőlt fák zuhantak parkoló autókra Budapesten

Vihar - Kidőlt fák zuhantak parkoló autókra Budapesten

Budapest, 2014. december 20., szombat (MTI) - A szombati vihar következtében autókra zuhant fák okoznak fennakadást Budapesten a II. kerületi Kisrókus utcában és a XV. kerületi Drégelyvár utcában - tájékoztatta az Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t késő este.
tovább »

Tűz volt egy zalaegerszegi üzemben

Nagykanizsa, 2014. december 20., szombat (MTI) - Kigyulladt egy üzem szombaton Zalaegerszegen, senki nem sérült meg, de jelentős anyagi kár keletkezett - közölte honlapján a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
tovább »

Nem évülnek el a fiatalkorúak sérelmére elkövetett súlyosabb szexuális bűncselekmények

Budapest, 2014. december 20., szombat (MTI) - Vasárnap lép életbe az a Btk.-módosítás, amely szerint a 18. életévüket be nem töltöttek sérelmére elkövetett szexuális bűncselekmények közül az öt évnél súlyosabban büntetendőek soha nem évülnek el, a kisebb súlyúaknál pedig az elévülés határidejébe nem számít be az a tartam, amíg a tizennyolcadik életévét be nem tölti vagy be nem töltötte volna a sértett.
tovább »

Öten sérültek meg egy balesetben Szolnok külterületén

Szolnok, 2014. december 19., péntek (MTI) - Az elsődleges információk szerint öten sérültek meg egy frontális ütközésben pénteken késő este Szolnok külterületén - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.
tovább »

Fémdarab fúródott egy kisgyerek fejébe Tápiószentmártonban

Budapest, 2014. december 19., péntek (MTI) – Fémdarab fúródott egy kisgyerek fejébe pénteken a Pest megyei Tápiószentmártonban, az egy év körüli kisfiút kórházba szállították.
tovább »
Tűz ütött ki egy veresegyházi családi házban, egy ember életét vesztette

Tűz ütött ki egy veresegyházi családi házban, egy ember életét vesztette

Budapest, 2014. december 19., péntek (MTI) – Tűz keletkezett egy családi ház egyik helyiségében Veresegyházon, a Julianus utcában péntek este. A tűz következtében egy idős férfi meghalt – tájékoztatta a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-t.
tovább »

Halálra gázoltak egy gyalogost a 26-os főúton

Miskolc, december 19., péntek (MTI) - Halálra gázolt egy férfit egy autós a Borsod megyei 26-os számú főúton Sajószentpéter és Miskolc között - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-vel.
tovább »

Ötös karambol történt a 11-es úton Budakalásznál

Budapest, 2014. december 19., péntek (MTI) - Öt személyautó ütközött össze a 11-es úton Budakalász térségében, a balesetnek sérültjei is vannak – közölte Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője péntek este az MTI-vel.
tovább »

Előzetes letartóztatásba helyeztek egy férfit, aki unokatestvérét lőtte fejen és szíven

Miskolc, 2014. december 19., péntek (MTI) - Előzetes letartóztatásba helyezett a miskolci járásbíróság pénteken egy férfit, aki fejen és szíven lőtte unokatestvérét - tájékoztatta Csillám Katalin, a Miskolci Törvényszék elnökhelyettese, sajtószóvivő az MTI-t.
tovább »
Takarékrablás Miskolcon - Előzetesben a miskolci fegyveres rabló

Takarékrablás Miskolcon - Előzetesben a miskolci fegyveres rabló

Miskolc - A nyomozási bíró további fogvatartását rendelte el a miskolci takarékszövetkezetet kirabló férfinak.
tovább »

Tasnádi László: a polgárőrök nélkül nincs közbiztonság

Budapest, 2014. december 19., péntek (MTI) - A polgárőrség nélkül nincs közbiztonság Magyarországon, ezért a munkájuk nélkülözhetetlen - jelentette ki Tasnádi László, a Belügyminisztérium (BM) rendészeti államtitkára pénteken az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ) évzáró elnökségi ülésén a fővárosban.
tovább »

Sikeresnek értékelték a honvédség Feltöltés 2014 elnevezésű országos hadkiegészítési gyakorlatát

Budapest, 2014. december 19., péntek (MTI) - A honvédelmi, rendvédelmi szervek, kórházak, kormányhivatalok, iskolák, s számos további intézmény kiválóan együttműködött a Feltöltés 2014 gyakorlat során - hangzott el a Magyar Honvédség Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnokságán (MH HKNYP) pénteken tartott értékelő értekezleten. A Magyar Honvédség idei országos hadkiegészítési gyakorlatát sikeresnek értékelték a résztvevők.
tovább »

Eddig 79 embert állítottak elő közterületen élés miatt a fővárosban

Budapest, 2014. december 19., péntek (MTI) - Eddig 79 embert állítottak elő a rendőrök Budapesten azon rendelet alapján, amely szerint jogellenes az életvitelszerű tartózkodás egyes közterületeken - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pénteken az MTI megkeresésére.
tovább »

Internetes csalás miatt emeltek vádat Nógrád megyében

Salgótarján, 2014. december 19., péntek (MTI) - A Balassagyarmati Járási Ügyészség csalás és orgazdaság miatt vádat emelt három budapesti férfi és egy nő ellen, akik interneten hirdettek - később ki nem szállított - műszaki cikkeket, amelyekért a károsultak fejenként több tízezer forintot fizettek ki - közölte a Nógrád Megyei Főügyészség csoportvezető ügyésze pénteken az MTI-vel.
tovább »

Két vádlott esetében az ügyészség elfogadta az izsáki rendőrök perében született ítéletet

Kecskemét, 2014. december 19., péntek (MTI) - Az ügyészség elfogadta az izsáki rendőrök perében elsőfokon hozott ítéltet az első- és másodrendű vádlottak esetében, míg a harmad- és a negyedrendű vádlottak esetében súlyosbításért nyújt be fellebbezést – közölte a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szóvivője pénteken az MTI-vel.
tovább »

Felborult egy autó az M5-ös autópályán

Kecskemét, 2014. december 19., péntek (MTI) - Egy férfi megsérült, amikor egy személygépkocsi az M5-ös autópálya szalagkorlátjának ütközött és felborult a Szeged felé vezető oldalon a 80-as kilométernél péntek reggel - tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.
tovább »
A miskolci rabló járhatott Debrecenben is?

A miskolci rabló járhatott Debrecenben is?

A rendőrség szerint a férfi több hasonló módon elkövetett rablással is gyanúsítható.
tovább »

Ötmilliárd forint adót csaltak el húskereskedők

Budapest, 2014. december 19., péntek (MTI) - Ötmilliárd forint adót csalt el egy húskereskedelemmel foglalkozó bűnözői csoport, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyomozói harminchárom embert hallgattak ki gyanúsítottként az ügyben - közölte az adóhatóság bűnügyi szóvivője pénteken az MTI-vel.
tovább »

Bántalmazásba halt bele egy idős férfi Závodon

Paks, 2014. december 18., csütörtök (MTI) - Holtan találtak egy 74 éves férfit a Tolna megyei Závodon. Halálát a rendőrség szerint bántalmazásból származó sérülések okozták, ezért emberölés ügyében indult nyomozás.
tovább »

Halálos közlekedési baleset történt Szegeden

Szeged, 2014. december 18., csütörtök (MTI) - Szabályosan közlekedő autó utasa vesztette életét egy balesetben csütörtökön este Szegeden.
tovább »
Elfogták a miskolci takarékrablót

Elfogták a miskolci takarékrablót

Budapest, Miskolc - Budapesten találták meg, több más fegyveres bűncselekménnyel is gyanúsítják.
tovább »

Elfogták a miskolci pénzintézet kirablóját

Miskolc, 2014. december 18., csütörtök (MTI) - A borsodi nyomozók a Terrorelhárítási Központ munkatársainak bevonásával csütörtökön elfogták a miskolci takarékszövetkezet fegyveres rablóját; a 37 éves budapesti férfi az ország más városaiban is rabolt – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes vezetője rendkívüli sajtótájékoztatóján.
tovább »

A vezető rosszulléte miatt villanyoszlopnak ütközött egy busz Budapesten

Budapest, 2014. december 18., csütörtök (MTI) - Rosszul lett egy menetrend szerint közlekedő busz vezetője csütörtök este Budapesten, a Szent Orbán téren, emiatt a jármű villanyoszlopnak ütközött - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere az MTI-t.
tovább »
Három helyen is személyautók karamboloztak Szabolcs megyében, több sérült

Három helyen is személyautók karamboloztak Szabolcs megyében, több sérült

Nyíregyháza, 2014. december 18., csütörtök (MTI) - Személyautók ütköztek össze Újfehértó és Nagykálló között, valamint a 36-os úton Tiszavasvári belterületén és Nyíregyháza határában is csütörtökön kora este, a balesetekben nyolcan megsérültek - közölte honlapján a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a térségi rendőr-főkapitányság.
tovább »

Csepreghy: büntetőeljárás indul az Öveges programban tapasztalt visszaélések miatt

Budapest, 2014. december 18., csütörtök (MTI) – Az Öveges program keretében tapasztalt jogszerűtlen forrásfelhasználás miatt az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) hétfőn feljelentést tett ismeretlen tettes ellen az V. kerületi rendőrkapitányságon, az uniós forrásokkal való visszaélések bűncselekményének gyanújával - jelentette be Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.
tovább »
Takarékrablás Miskolcon - Díjkitűzés visszavonása

Takarékrablás Miskolcon - Díjkitűzés visszavonása

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a 05000/611/2014. bűnügyi szám alatt folytatott eljárásban visszavonta a Miskolcon történt takarékszövetkezeti rablás kapcsán kiadott nyomravezetői díjat.
tovább »
Előzetes letartóztatásba helyezték a Portik-ügy egyik tanúját, R. Lászlót

Előzetes letartóztatásba helyezték a Portik-ügy egyik tanúját, R. Lászlót

Budapest, 2014. december 18., csütörtök (MTI) - Csalás és orgazdaság gyanúja miatt előzetes letartóztatásba helyezték a Portik-ügy egyik tanújaként is ismert R. Lászlót - közölte a férfi ügyvédje azután, hogy a Budai Központi Kerületi Bíróság csütörtökön erről döntött.
tovább »

Nem fogad utazókat a barabási határállomás

Nyíregyháza, 2014. december 18., csütörtök (MTI) - Nem fogad utazókat a barabás-mezőkaszonyi magyar-ukrán határállomás csütörtök délután 13.45 órától - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-vel.
tovább »
Előzetesben a hajtó elleni gyilkossági kísérlet gyanúsítottjai

Előzetesben a hajtó elleni gyilkossági kísérlet gyanúsítottjai

Budapest, 2014. december 18., csütörtök (MTI) - Elrendelték annak a négy embernek az előzetes letartóztatását, akit egy az ügetőn dolgozó hajtó elleni, 1996-ban történt gyilkossági kísérlettel gyanúsítanak - közölte az elsőrendű vádlott, T. György ügyvédje azután, hogy a Budai Központi Kerületi Bíróság csütörtökön erről döntött.
tovább »
Takarékrablás Miskolcon - A hajsza véget ért

Takarékrablás Miskolcon - A hajsza véget ért

Budapest, Miskolc - A borsodi nyomozók a Terrorelhárítási Központ munkatársainak bevonásával csütörtök reggel elfogták a miskolci takarékszövetkezet fegyveres rablóját.
tovább »

Halálos baleset az M1-es autópályán Biatorbágynál, jelentős a torlódás

Budapest, 2014. december 18., csütörtök (MTI) - Kamion és személyautó ütközött csütörtök délelőtt az M1-es autópályán Biatorbágynál, a főváros felé vezető oldalon. A balesetben egy ember meghalt, az érintett útszakaszt lezárták – tájékoztatta az MTI-t a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.
tovább »

 
Több hír 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Dorina, a nap szépe

A mai nap lánya Dorina, aki elmondása szerint szívesen sportol. Fotók: Janics Attila
tovább »

További hírek a MON Sziréna kategóriából
Célkeresztben: Véget ért a sorozatbankrabló utáni hajsza!
Miskolc - Nyomozati adatok szerint a miskolci takarékszövetkezetet fegyveresen kirabló férfi bankrablásból [...] tovább »
Két autóval is ütközött egy személygépkocsi Zalaegerszegen
Nagykanizsa, 2014. december 21., vasárnap (MTI) - Egy asszony súlyosan, egy férfi pedig könnyebben sérült meg, [...] tovább »
Reklámtáblákat rongált meg, fát döntött ki Budapesten az erős szél
Budapest, 2014. december 21., vasárnap (MTI) - Az erős szél miatt vasárnap Budapesten folyamatosan érkeznek a [...] tovább »
Belügyminisztérium: nem vetítik a pécsi középiskolákban a nők elleni erőszakról szóló kisfilmeket
Budapest, 2014. december 21., vasárnap (MTI) - A Belügyminisztérium cáfolja, hogy pécsi középiskolákban [...] tovább »
Felesége fegyverével lőtt dámszarvast egy orvvadász
Salgótarján, 2014. december 21., vasárnap (MTI) – Orvvadászokat fogtak el Mátraverebély határában a [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása