Óriási gázrobbanás Nyíregyházán

Óriási gázrobbanás Nyíregyházán

Egy ember meghalt, kettő megsérült, amikor csütörtök hajnalban gázrobbanás vetette szét Nyíregyházán, a Kert utca egyik négyszintes társasházának egyik részét. A törmelékek a négy sávos út túloldaláig repültek, az udvar felőli részen három gépkocsit rongáltak meg a szétrepülő törmelékek.
tovább »
Alkatrészeikre bontották és Ukrajnába vitték

Alkatrészeikre bontották és Ukrajnába vitték

Nyíregyháza - A rendőrség 34 nagy értékű lopott gépkocsit azonosított egy nyíregyházi telephelyen.
tovább »

Mumifikálódott holttestet találtak egy győri padláson

Győr, 2014. április 16., szerda (MTI) - Mumifikálódott holttestet találtak kedden egy győri belvárosi ház padlásán felújítás közben. A rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja az ügyet – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-t.
tovább »

Füst miatt lezárták a 4-es főutat Kisvárdánál

Nyíregyháza, 2014. április 16., szerda (MTI) - Avartűz füstje miatt lezárták a 4-es főutat Kisvárda és Ajak között - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szerda este az MTI-vel.
tovább »

Tizennyolc év fegyházra ítélték a barátját megölő szolnoki férfit

Szolnok, 2014. április 16., szerda (MTI) - A Szolnoki Törvényszék szerdán első fokon 18 évi fegyházra ítélte a 34 éves G. Zoltánt, aki 2011 őszén Szolnokon szerelemféltés miatt meggyilkolta barátját, L. Gábort.
tovább »

Mesterlövész lőtt ki egy gázpalackot Tarcalon

Miskolc, 2014. április 16., szerda (MTI) - Teljes terjedelmében lángolt egy ezerötszáz négyzetméter alapterületű borház tetőszerkezete Tarcal külterületén, az Útfenntartó lakótelepen. Az épületben több gázpalack is volt, az egyiket mesterlövész lőtte ki - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szerdán az MTI-vel.
tovább »

Harmincnégy lopott kocsit azonosítottak egy nyíregyházi autóbontó-telepen

Nyíregyháza, 2014. április 16., szerda (MTI) - Harmincnégy lopott gépkocsit azonosítottak a rendőrök egy illegális nyíregyházi autóbontó-telepen - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szerdán az MTI-vel.
tovább »

Tizennégy hónapra ítélték a késsel taxit rabló férfit

Szeged, 2014. április 16., szerda (MTI) – Első fokon tizennégy hónap börtönbüntetéssel sújtotta a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság azt a férfit, aki március 22-én késsel fenyegetőzve vitte el egy taxis járművét – tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője szerdán az MTI-t.
tovább »

Sukoró-ügy - A Szolnoki Törvényszék visszakapta a per iratait, majd megküldte a Kúriának

Szolnok 2014. április 16., szerda (MTI) - A Szolnoki Törvényszék a Fővárosi Ítélőtábla határozata alapján visszakapta a Sukoró-ügyként ismert büntetőper iratait, és közvetlenül megküldte a Kúriának a továbbiakban eljáró bíróság kijelölése érdekében - közölte Sándor Géza, a Szolnoki Törvényszék szóvivője szerdán az MTI érdeklődésére.
tovább »

A szolgálati törvény pontosítását kéri és bérkompenzációt javasol az ombudsman

Budapest, 2014. április 16., szerda (MTI) - A fegyveres szervek hivatásos állományú tagjainak készenléti beosztásával kapcsolatos szolgálati törvény pontosítását és a készenléti pótlékemelés lehetőségének vizsgálatát kérte Pintér Sándor belügyminisztertől Székely László ombudsman.
tovább »

Borháztűz Tarcalon - Mesterlövész a palack ellen

Tarcal - Kigyulladt egy százötven négyzetméter alapterületű borház tetőszerkezete szerdán koradélután Tarcal külterületén, az Útfenntartó lakótelepen.
tovább »

Ráomlott egy munkagödör fala két emberre Nagykátán

Nagykáta, 2014. április 16., szerda (MTI) – Súlyosan megsérült két férfi, amikor csatornázási munka közben szerda reggel rájuk omlott a munkagödör fala a Pest megyei Nagykátán – közölte a megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.
tovább »

Belehalt sérüléseibe a Jakabszállás és Orgovány között elgázolt kerékpáros

Kecskemét, 2014. április 16., szerda (MTI) – Belehalt sérüléseibe az a kerékpáros, akit szerda délelőtt személyautó gázolt el az 54-es számú főúton, az Orgoványi bekötőút közelében - tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szerdán az MTI-t.
tovább »
Bundabotrány - Tagadta bűnösségét K. Zoltán a nemzetközi perben is

Bundabotrány - Tagadta bűnösségét K. Zoltán a nemzetközi perben is

Budapest, 2014. április 16., szerda (MTI) - Tagadta bűnösségét a nemzetközi bundabotrány büntetőperében is K. Zoltán másodrendű vádlott, korábbi profi futballista a Fővárosi Törvényszéken szerdán.
tovább »
Visszakapja a pénzét a Hajdú Gabona Zrt.

Visszakapja a pénzét a Hajdú Gabona Zrt.

Budapest, Debrecen - A Gazdasági Versenyhivatal köteles visszafizetni a bírságot a kamataival együtt.
tovább »
Kiégett egy személyautó Makó határában

Kiégett egy személyautó Makó határában

Teljesen kiégett, angol rendszámú, utánfutót vontató személygépkocsi az M43-as autópályán, Makó határában 2014. április 16-án.
tovább »

Dohánybolti betörőt fogtak el Miskolcon

Miskolc, 2014. április 15., kedd (MTI) - Kétszer is betört Miskolcon egy trafikba egy férfi. A rendőrök elfogták, a bíróság kedden előzetes letartóztatásba helyezte - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.
tovább »
Megkezdődött a hazai automatikus közúti segélyhívó rendszer kiépítése

Megkezdődött a hazai automatikus közúti segélyhívó rendszer kiépítése

Budapest, 2014. április 15., kedd (MTI) - Megkezdődött a magyarországi automatikus közúti segélyhívó rendszer kiépítése, amelynek keretében utolsó fázisába ért az eCall rendszer tesztelése - szerepelt a Best Way Traffic által az MTI-nek eljutatott közleményében.
tovább »

Biszku-ügy - Tanúmeghallgatással és iratismertetéssel folytatódott a büntetőper

Budapest, 2014. április 15., kedd (MTI) - Tanúmeghallgatással és iratismertetéssel folytatódott az 1956 utáni megtorlások miatt háborús bűntettel vádolt Biszku Béla nyugdíjas pártvezető, volt belügyminiszter büntetőpere kedden a Fővárosi Törvényszéken.
tovább »
Rendőri vezetők pere - Papp: nem a minisztérium döntött a választási gyűléssé minősítésről

Rendőri vezetők pere - Papp: nem a minisztérium döntött a választási gyűléssé minősítésről

Budapest, 2014. április 15., kedd (MTI) - Nem az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium minősítette választási gyűlésnek a 2006 szeptemberében a Kossuth téren történteket - mondta a rendőri vezetők büntetőperének keddi tárgyalásán Papp Imre, aki 2006 őszén a tárca közjogi szakállamtitkára volt.
tovább »

Fel akartak gyújtani egy nagykanizsai szórakozóhelyet

Nagykanizsa, 2014. április 15., kedd (MTI) - Őrizetbe vettek a rendőrök Nagykanizsán négy férfit, mert hétfő este fel akartak gyújtani egy szórakozóhelyet - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság kedden az MTI-vel.
tovább »

Háromszázötvenmilliós cigarettafogás Nyíregyházán

Nyíregyháza, 2014. április 15., kedd (MTI) - Több mint 350 millió forint értékű zárjegy nélküli cigarettát találtak a rendőrök egy nyíregyházi raktárban - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője kedden az MTI-vel.
tovább »

Meghalt egy ember, akire farönk esett Barcson

Kaposvár, 2014. április 15., kedd (MTI) - A helyszínen életét vesztette egy férfi, akire ráesett egy farönk egy erdészeti telepen Barcson - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján kedd délután.
tovább »

BKV-busz és két személyautó ütközött össze

Budapest, 2014. április 15., kedd (MTI) - Összeütközött két személyautó és a BKV egyik busza kedden Budapesten a Baross téren, többen megsérültek.
tovább »

Cigarettacsempészt buktattak le a pénzügyőrök az M3-ason

Miskolc, 2014. április 15., kedd (MTI) - Szlovákiából Portugáliába csempészett volna magyar adójegy nélküli, különböző márkájú cigarettát egy ukrán állampolgár, aki Magyarországon bukott le, a férfi ellen jövedéki törvénysértés gyanúja miatt indult eljárás - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Észak-magyarországi Regionális Vám és Pénzügyőri Főigazgatóságának sajtóreferense kedden az MTI-vel.
tovább »
Bundabotrány - Tagadta bűnösségét K. Zoltán az újabb bundaügy első tárgyalásán

Bundabotrány - Tagadta bűnösségét K. Zoltán az újabb bundaügy első tárgyalásán

Budapest, 2014. április 15., kedd (MTI) - Tagadta bűnösségét K. Zoltán és L. Mátyás első-, illetve másodrendű vádlott a kedden megkezdődött újabb bundaügy első tárgyalásán a Fővárosi Törvényszéken.
tovább »

Elszállították a Nyíregyházán talált robbanótestet

Budapest, 2014. április 15., kedd (MTI) - Elszállították a Nyíregyházán kedd délelőtt talált világháborús robbanótestet. A 4-es úton feloldották az útzárat - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje az MTI-vel.
tovább »

Rendőrgázolás – A tervezettnél később születhet elsőfokú ítélet

Szeged, 2014. április 15., kedd (MTI) – A szakértői vélemény elkészítésének csúszása miatt a tervezett áprilisi időpontnál később születhet elsőfokú ítélet a Szegedi Törvényszéken annak az osztrák férfinak az ügyében, aki 2012. október 11-én Apátfalván terepjárójával, a vád szerint szándékosan, halára gázolta Kenéz Imre motoros rendőrt – közölte a tanácsvezető bíró a per keddi tárgyalási napján.
tovább »

Lakástűzben meghalt egy nő Debrecenben

Debrecen, 2014. április 15., kedd (MTI) - Lakástűzben meghalt egy idős asszony kedd reggel Debrecenben - közölte a hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
tovább »
Háromszáz milliós cigarettafogás Nyíregyházán

Háromszáz milliós cigarettafogás Nyíregyházán

A rendőrök adatgyűjtés közben egy raktárban bukkantak rá a háromszáz millió forintot meghaladó értékű zárjegy nélküli cigarettára - adta hírül a police.hu.
tovább »

Robbanótestet találtak Nyíregyházán

Budapest, 2014. április 15., kedd (MTI) - Világháborús robbanótestet találtak Nyíregyházán kedden délelőtt, a tűzszerészi munkálatok idejére a 4-es főút érintett szakaszát lezárják - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje az MTI-vel.
tovább »
Nekidőltek az illegális cigarettának

Nekidőltek az illegális cigarettának

Miskolc - A mikrobusz ülésének háttámlájába rejtve próbált meg Szlovákiából Portugáliába szállítani több száz doboz különböző márkájú magyar adójegy nélküli cigarettát egy ukrán férfi. Az M3-as autópálya kerekharaszti pihenőjénél azonban véget ért az útja. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei az autó átvizsgálása során megtalálták és lefoglalták az illegális szállítmányt. Jövedéki törvénysértés miatt indítottak a férfi ellen eljárást.
tovább »
Változtak a kerékpárok kivilágítási szabályai

Változtak a kerékpárok kivilágítási szabályai

Debrecen - Előre fehér, hátra piros színt adó lámpák és prizmák együttes használata kötelező.
tovább »

Az Ab megszüntette a tankönyvpiac rendjéről szóló törvény vizsgálatát

Budapest, 2014. április 14., hétfő (MTI) - Megszüntette az Alkotmánybíróság (Ab) hétfői döntésével a tankönyvpiac rendjéről szóló törvény ellen benyújtott alkotmányjogi panasz ügyében az eljárást, mert az a vizsgált jogszabály hatályon kívül helyezése miatt okafogyottá vált.
tovább »
Elszállították a XI. kerületben talált robbanótestet

Elszállították a XI. kerületben talált robbanótestet

Budapest, 2014. április 14., hétfő (MTI) - Nem sokkal este 8 óra előtt a tűzszerészek elszállították a XI. kerületi Köbölkút utcában talált robbanótestet, a korábban ideiglenesen kitelepített lakók visszatérhetnek otthonaikba - közölte a honvédság tűzszerészetének kommunikációs tisztje az MTI-vel hétfőn.
tovább »

Lakástűzben meghalt egy férfi Dunaföldváron

Szekszárd, 2014. április 14., hétfő (MTI) - Lakástűzben meghalt egy hatvanéves férfi hétfőn a Tolna megyei Dunaföldváron - közölte a rendőrség és a katasztrófavédelem az MTI-vel.
tovább »

Magyar nőket álházasságokra Angliába csaló bandát ítéltek el

London, 2014. április 14., hétfő (MTI) - Magyar nők és pakisztáni állampolgárságú illegális bevándorlók álházasságának szervezése címén ítélték több évi börtönre egy magyar-pakisztáni társaság tagjait Angliában - közölte hétfőn a brit belügyminisztérium.
tovább »

Harminckilenc ingatlant törtek fel három hét alatt Ózdon

Miskolc, 2014. április 14., hétfő (MTI) - Három fiatal 39 ingatlant tört fel három hét alatt Ózdon. A gyanúsítottakat elfogták, a bíróság elrendelte előzetes letartóztatásukat - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hétfőn az MTI-t.
tovább »

Handó: a Fővárosi Törvényszék jobban teljesít az országos átlagnál

Budapest, 2014. április 14., hétfő (MTI) - A bírósági igazgatás megújítása meghozta gyümölcsét, a korábban nehéz helyzetben lévő Fővárosi Törvényszék az ügyek befejezését, illetve tárgyalások számát tekintve is az országos átlagnál jobban teljesít - mondta Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal elnöke a törvényszék összbírói értekezletét követő sajtótájékoztatón hétfőn Budapesten.
tovább »
A tavalyinál több halálos és sérüléssel járó közúti baleset történt

A tavalyinál több halálos és sérüléssel járó közúti baleset történt

Budapest, 2014. április 14., hétfő (MTI) - A legfrissebb felmérések szerint a tavalyi adatokhoz képest nőtt, a tíz évvel ezelőttiekhez képest azonban csökkent a halálos kimenetelű és a személyi sérüléses közúti közlekedési balesetek száma - közölte honlapján a rendőrség hétfőn.
tovább »

 
Több hír 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Zsani, a nap szépe

Zsani 19 éves tibolddaróci diáklány. Bármilyen helyzetben feltalálja magát. Mottója: “Magabiztos fellépés a kulcsa mindennek!”
tovább »

További hírek a MON Sziréna kategóriából
Óriási gázrobbanás Nyíregyházán
Egy ember meghalt, kettő megsérült, amikor csütörtök hajnalban gázrobbanás vetette szét Nyíregyházán, a Kert [...] tovább »
Mumifikálódott holttestet találtak egy győri padláson
Győr, 2014. április 16., szerda (MTI) - Mumifikálódott holttestet találtak kedden egy győri belvárosi ház [...] tovább »
Füst miatt lezárták a 4-es főutat Kisvárdánál
Nyíregyháza, 2014. április 16., szerda (MTI) - Avartűz füstje miatt lezárták a 4-es főutat Kisvárda és Ajak [...] tovább »
Tizennyolc év fegyházra ítélték a barátját megölő szolnoki férfit
Szolnok, 2014. április 16., szerda (MTI) - A Szolnoki Törvényszék szerdán első fokon 18 évi fegyházra ítélte a [...] tovább »
Mesterlövész lőtt ki egy gázpalackot Tarcalon
Miskolc, 2014. április 16., szerda (MTI) - Teljes terjedelmében lángolt egy ezerötszáz négyzetméter [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása