Terrorizmus - Öngyilkos merénylő követte el a számos halálos áldozattal járó robbanást Délkelet-Törökországban

Terrorizmus - Öngyilkos merénylő követte el a számos halálos áldozattal járó robbanást Délkelet-Törökországban

Ankara - Öngyilkos merénylő követte el azt a robbantásos támadást a főként kurdok lakta, délkelet-törökországi Cizre városban péntek reggel, amelyben tizenegy rendőr meghalt, hetvennyolc ember - javarészt szintén rendőr - pedig megsebesült - derül ki az Anadolu török állami hírügynökség jelentéséből.
tovább »
Videó: Megerőszakolták, megölték, feldarabolták és felgyújtották a 10 éves kislányt - Az anya pedig nézte (18+)

Videó: Megerőszakolták, megölték, feldarabolták és felgyújtották a 10 éves kislányt - Az anya pedig nézte (18+)

Új-Mexikó - Elképesztő brutalitás, amire szavak sincsenek: Új-Mexikóban az anya, az anya barátja, és a barát unokatestvére együtt gyilkolták meg a kislányt a tizedik születésnapján. A feldarabolt testre egy törölközőbe csavarva bukkantak rá a rendőrök, ami épp lángokban állt.
tovább »

Terrorizmus - Autóba rejtett pokolgép robbant Délkelet-Törökországban, halottak

Ankara - Autóba rejtett pokolgép robbant péntek reggel a főként kurdok lakta, délkelet-törökországi Cizre városban, a készenléti rendőrség ellenőrzőpontjánál, kilenc rendőr meghalt, több mint hatvan ember megsebesült - jelentette a Habertürk török hírtelevízió.
tovább »

Egy izraeli kémprogram megpróbálta feltörni az Apple telefonjait

Jeruzsálem - Egy izraeli fejlesztésű kémprogrammal, egy biztonsági rést kihasználva, megpróbálták feltörni egy arab emberi jogi aktivista telefonját. Az Apple telefongyártó társaság a biztonsági rés megszüntetése után mobiltelefonjaik operációs rendszerének frissítésére kéri ügyfeleit - jelentette a helyi közszolgálati rádió péntek reggel.
tovább »
Minden idők 31 legjobb állati fotóbombája

Minden idők 31 legjobb állati fotóbombája

Állatok, akik rosszkor voltak rossz helyen. Vagy inkább épp ellenkezőleg: a lehető legjobbkor, a legjobb helyen néztek bele a fényképező objektívjébe, hiszen ha tönkre is tettek egy fotót, egy másik állati jól sikerült!
tovább »

Izrael elutasította az ENSZ követelését, hogy engedje szabadon a világszervezet letartóztatott dolgozóját

Jeruzsálem - Az ENSZ izraeli képviselete elutasította a világszervezet palesztin dolgozójának szabadon engedésére vonatkozó kérését, akit Izrael a Gázai övezetet uraló radikális iszlamista Hamász szervezet katonai szárnyának támogatásával vádol - jelentette a jeruzsálemi közszolgálati rádió csütörtökön.
tovább »

Egyesült Államok: a Pentagon szerint iráni hajók "zaklatják" az amerikai haditengerészet hajóját

Washington - Az amerikai védelmi minisztérium csütörtökön megerősítette, hogy az iráni Iszlám Forradalmi Gárda négy naszádja "zaklatott" egy amerikai torpedórombolót a Perzsa (Arab)-öböl északi részén lévő Hormuzi-szorosban.
tovább »

Egyesült Államok: új dokumentumok váltak hozzáférhetővé a Nixon-éráról

Washington - Új dokumentumok váltak hozzáférhetővé a Nixon-éráról, miután a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) feloldotta a titkosítást és hozzáférhetővé tett 2500 hírszerzési anyagot. A most nyilvánossá vált iratok 28 ezer oldalt tesznek ki, és nyolc év titkosszolgálati jelentéseit tartalmazzák, amelyeket a CIA Richard Nixon elnök és utódja, Gerald Ford számára készített, naponta kétszer. A nyilvánosságra hozott hírszerzési jelentések túlnyomó többsége azzal foglalkozik, hogyan reagált a világ a Watergate-botrányra, majd Nixon lemondására.
tovább »
Videó: Elvágja a papírból készült körfűrész a fát?

Videó: Elvágja a papírból készült körfűrész a fát?

Nem túl hétköznapi ötlet papírból készíteni fűrészt. De működik is?
tovább »
Bizarr, űrlény-szerű teremtmény tűnt fel a családi háznál

Bizarr, űrlény-szerű teremtmény tűnt fel a családi háznál

Norvégia - A furcsa, mindössze 25 centis, majdnem áttetsző kis teremtmény egy norvégiai háznál tűnt fel.
tovább »

Dízelbotrány - Állítólag a Bosch is részt vett a csaló szoftver kifejlesztésében

Budapest - A Bosch munkatársai több mint egy évtizeden át együtt dolgoztak a Volkswagen szakembereivel az emissziós teszteket mainipuláló szoftver kifejlesztésén - idézte csütötökön a Handelsblatt hírportálja testvérlapja, a WirtschaftsWoche belső vállalati körökből származó értesüléseit.
tovább »
Olaszországi földrengés - Olasz polgári védelem: több mint kétszáz túlélőt találtak

Olaszországi földrengés - Olasz polgári védelem: több mint kétszáz túlélőt találtak

Róma - Némileg csökkentették az áldozatok eddig közölt számát, de a halottak aránya tovább emelkedhet - hangzott el az olasz polgári védelem operatív központjában tartott sajtótájékoztatón csütörtökön az olasz földrengés kapcsán. Egyben azt is elmondták, hogy eddig 215 túlélőt emeltek ki a romok közül.
tovább »
Illegális bevándorlás - Hazatértek a magyar rendőrök Macedóniából

Illegális bevándorlás - Hazatértek a magyar rendőrök Macedóniából

Budapest - Hazatért a negyedik magyar rendőr kontingens, amely a macedón-görög határnál teljesített egy hónapos szolgálatot.
tovább »

Merkel: a kvótákban nincs egyetértés Prága és Berlin között

Prága - Prága és Berlin továbbra is eltérően ítéli meg a migránsok kötelező kvóták szerinti elosztását az Európai Unió tagállama között - ismerte el egyaránt Bohuslav Sobotka cseh kormányfő és Angela Merkel német kancellár a csütörtöki prágai tárgyalásaik után tartott sajtótájékoztatón.
tovább »
Jönnek a pizzafutár-drónok Új-Zélandon

Jönnek a pizzafutár-drónok Új-Zélandon

Budapest - Az új-zélandi városok felett már az idén megjelennek a pizzafutár-drónok - számolt be csütörtökön a heise online német technológiai hírportál.
tovább »

Aknavetővel célba vették egy török ellenzéki vezető autóját, halott

Ankara - Aknavetővel vették célba ismeretlenek csütörtökön Törökországban Kemal Kilicdaroglu, a legfőbb török ellenzéki tömörülés, a kemalista Köztársasági Néppárt (CHP) elnökének autóját az északkelet-törökországi Artvin tartomány egyik hegyvidéki útszakaszán - jelentette a Dogan török hírügynökség.
tovább »
Elbúcsúztatták Tamás Ilonkát

Elbúcsúztatták Tamás Ilonkát

Rimaszombat - Sok százan búcsúztatták Tamás Aladárnét, Ilonkát, a szlovákiai magyarság immár ikonikus személyiségét a rimaszombati temetőben csütörtökön.
tovább »
Videó: Úgy törte össze a Ladát, hogy az nem is ment...

Videó: Úgy törte össze a Ladát, hogy az nem is ment...

Ha lerobban a kocsink, két választásunk van: vagy hívjuk az autómentőt, vagy a kezünkbe vesszük az irányítást, és egyedül indulunk neki a világnak akkor is, ha tolni kell kedvencet. Az alábbi Lada-tulaj az utóbbi megoldást választotta. Bár ne tette volna...
tovább »
Videó: Bezzeg Moszkvában egy hadseregnyi útjavító tünteti el a kátyúkat pikk-pakk

Videó: Bezzeg Moszkvában egy hadseregnyi útjavító tünteti el a kátyúkat pikk-pakk

Moszkva - Hadseregnyi útjavító gép jelent meg egyszerre a moszkvai Puskin tér közelében, hogy eltüntessék a kátyúkat. A mintegy háromszáz jármű egyetlen nap alatt aszfaltozta le a Tverszkaja utat és ezt egy rendkívül látványos timelapse videón meg is örökítették.
tovább »

Brüsszeli robbantások - Eredetileg franciaországi vagy hollandiai merényletet terveztek az el-Bakraoui fivérek

Brüsszel - Eredetileg franciaországi vagy hollandiai merényletet terveztek a márciusban Brüsszelben öngyilkos robbantásokat elkövető el-Bakraoui fivérek, az idő szorításában azonban úgy döntöttek, hogy nem várnak tovább és a belga fővárosban csapnak le - jelentette csütörtökön a helyi sajtó az ügyet jól ismerő forrásokra hivatkozva.
tovább »

Illegális bevándorlás - Ferenc pápa fedezi egy szíriai menedékkérő lengyelországi szállásköltségeit

Varsó - A Lengyelországban menekültstátusért folyamodó egyik szíriai keresztény migráns szállásköltségeit Ferenc pápa fedezi - jelentette be csütörtökön a lengyelországi zarándoklaton részt vevő vatikáni főalamizsnás, Konrad Krajewski érsek.
tovább »

Négyszáznegyven magyarul tanuló ukrán gyermek nyaralt idén a zánkai Erzsébet-táborban

Zánka - Magyarul tanuló ukrán gyermekeket látogatott meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Kárpátalja fejlesztési feladatainak kormányzati koordinációjáért felelős kormánybiztos, valamint Ukrajna magyarországi nagykövete csütörtökön a zánkai Erzsébet-táborban.
tovább »

Elhunyt Michel Butor, a francia új regény egyik legjelentősebb képviselője

Párizs - Nyolcvankilenc éves korában elhunyt Michel Butor francia író, esszéista, költő, aki Alain Robbe-Grillet, Claude Simon és Nathalie Sarraute mellett az 1950-es években feltűnt irodalmi irányzat, a francia "új regény" egyik vezető alakja volt.
tovább »

Külföldi sajtó Magyarországról - Berlin, Párizs

Berlin/Párizs - Németországban a Die Zeit című liberális hetilap csütörtökön megjelent számában a menekültválság utóbbi egy évének németországi fejleményeiről közölt elemzésében foglalkozott Magyarországgal. A francia Le Monde a Bayer Zsolt újságíró állami kitüntetése körüli vitáról írt.
tovább »

FM: Oroszország jogtalanul tiltotta ki az Európai Unióból származó sertéshúst

Budapest - Oroszország jogtalanul tiltotta ki az Európai Unióból származó sertéshúst, az orosz sertés-behozatali tilalom nem az idevonatkozó nemzetközi jogszabályokon alapult a Kereskedelmi Világszervezet (WTO) megállapítása szerint - közölte a Földművelésügyi Minisztérium (FM) csütörtökön az MTI-vel.
tovább »

Újabb harckészültség-ellenőrzés az orosz hadseregnél

Moszkva - Újabb váratlan harckészültség-ellenőrzést rendelt el az orosz fegyveres erőknél csütörtökön Vlagyimir Putyin elnök.
tovább »

Zeman az Oroszország elleni szankciók megszüntetésére szólított fel

Prága - Csehországnak csatlakoznia kellene azon országokhoz, amelyek az Európai Unió Oroszország elleni büntetőintézkedéseinek a megszüntetését javasolják - jelentette ki Milos Zeman cseh köztársasági elnök csütörtökön a dél-csehországi Ceské Budejovicében, amikor megnyitotta az Éltető Föld elnevezésű hagyományos mezőgazdasági kiállítást.
tovább »
A hangszóró, ami lámpa

A hangszóró, ami lámpa

Legyen szó hálószobáról vagy sátorozásról, az új készülékek tökéletes hangzást nyújtanak.
tovább »

Szíria - Újabb török tankok léptek Szíria területére

Ankara - Újabb 9 török tank lépett Szíria területére csütörtökön a délkelet-törökországi Karkamis városnál, miután előző nap török és amerikai támogatással a Szabad Szíriai Hadsereg (SZSZH) nevű mérsékelt ellenzéki csoport fegyveres alakulatai felszabadították a határ szemközti oldalán fekvő Dzserablúszt az Iszlám Állam (IÁ) dzsihadista szervezet ellenőrzése alól - közölte a CNN Türk török hírtelevízió helyszíni tudósítója.
tovább »

Egy megbilincselt férfit összevertek és agyonlőttek a rendőrök Ukrajnában

Kijev - Ukrán rendőrök összevertek, majd agyonlőttek egy megbilincselt, 32 éves férfit egy dél-ukrajnai településen - az eset komoly közfelháborodást és sajtónyilvánosságot kapott, az ügyben csütörtökön a főügyész is megszólalt.
tovább »

Az Európai Unió üdvözölte a kolumbiai kormány és a gerillák közötti békemegállapodást

Brüsszel - Történelmi lehetőséget jelent a tartós béke megteremtésére Kolumbiában a dél-amerikai ország kormánya és a FARC baloldali gerillaszervezet közötti konfliktus rendezéséről létrejött megállapodás - közölte csütörtökön Federica Mogherini, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője.
tovább »

Izrael lezárt számos, az Erős Szikla hadműveletben felmerült katonai visszaélési ügyet, hat esetben viszont bűnügyi nyomozást indított

Jeruzsálem - Az izraeli hadsereg bizonyítékok hiányában lezárta a vizsgálatot a 2014. nyári Erős Szikla hadművelettel kapcsolatban felmerült ügyek többségében, hat esetben viszont bűnügyi nyomozást indítottak a hatóságok - írta a Háárec című lap csütörtökön.
tovább »
"Erre senki nem volt felkészülve, és amikor bekövetkezett, kapkodás és lavírozás következett"

"Erre senki nem volt felkészülve, és amikor bekövetkezett, kapkodás és lavírozás következett"

Nyíregyháza - Személyesen búcsúzott el a közelmúltban leköszönt osztrák államfőtől dr. Barabás László, Ausztria tiszteletbeli konzulja. A nyíregyházi konzulátus vezetője különös élményekkel, érdekes gondolatokkal tért vissza Bécsből. Interjú Dr. Barabás Lászlóval, Ausztria tiszteletbeli konzuljával.
tovább »

1956 - Ötvenhatos emlékművet emelnek Manhattanben

Budapest - Manhattanben emlékművet állítanak az 1956-os magyarországi forradalomnak - mondta Kumin Ferenc New York-i magyar főkonzul az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában.
tovább »

Fiatalokat sodort el a víz a brit tengerparton, öten meghaltak

London - Fiatalokat sodort el a víz brit tengerparton Sussexnél, öten meghaltak, egy társukat csütörtökön még keresték a mentőalakulatok.
tovább »

Iszlám Állam - Német lap: Berlin és Ankara feszült viszonya miatt kivonhatják a német katonákat Törökországból

Berlin - A német hadsereg (Bundeswehr) megkezdte a felkészülést arra az esetre, ha Berlin és Ankara feszült viszonya miatt ki kell vonni Törökországból az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet elleni nemzetközi koalíció műveleteiben részt vevő egységét - írta csütörtökön hírportálján a Der Spiegel című német hírmagazin.
tovább »
Videó: Megrázó felvétel! A tanulóvezető összekeverte a pedálokat, három ember meghalt (18+)

Videó: Megrázó felvétel! A tanulóvezető összekeverte a pedálokat, három ember meghalt (18+)

Egy 19 esztendős kínai lány épp a jogosítványát próbálta megszerezni, ám túlságosan is izgult. A tanulóvezető összekeverte a pedálokat, és egy csatornához érve a gázra taposott, majd lerohant az autóval a szakadékba.
tovább »
17 rém gusztustalan dolog, amit titokban minden lány megcsinált már

17 rém gusztustalan dolog, amit titokban minden lány megcsinált már

Mert ha mások nem látták, akkor olyan, mintha meg sem történt volna, ugye? Vagy egész egyszerűen: mert ők is emberek. És néha csinálnak nem túl guszta dolgokat.
tovább »
Videó: Szemét tréfa a barátnőtől - transzvesztita mellett ébredt másnapos pasija

Videó: Szemét tréfa a barátnőtől - transzvesztita mellett ébredt másnapos pasija

Bangkok - A lány dühös volt a barátjára, mert túlságosan sokat ivott az éjszaka, és kidőlt a bangkoki nyaralásuk alatt, így egy nagyon szemét bosszúval állt elő, és még le is filmezte az egészet. Amíg a barátja mélyen aludt, felkért egy transzvesztitát, hogy feküdjön be mellé, így ha felébred majd, azt fogja hinni, részegségében megcsalta vele a lányt...
tovább »

Szakértő: a katonai beavatkozással új szintre lépett Törökország Szíria-politikája

Budapest - Egeresi Zoltán Törökország-szakértő szerint új szintre lépett Ankara Szíria-politikája azzal, hogy a mérsékelt csoportok támogatása után most katonai egységekkel avatkoztak be a polgárháborúba. A szakember erről az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában beszélt.
tovább »

 
Több hír 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Klaudia, a nap szépe

Klaudia egy vidám, színes egyéniség, ami általában az öltözködésén is meglátszik.
tovább »
További hírek a Nemzetkozi kategóriából
Egy izraeli kémprogram megpróbálta feltörni az Apple telefonjait
Jeruzsálem - Egy izraeli fejlesztésű kémprogrammal, egy biztonsági rést kihasználva, megpróbálták feltörni [...] tovább »
Videó: Megerőszakolták, megölték, feldarabolták és felgyújtották a 10 éves kislányt – Az anya pedig nézte (18+)
Új-Mexikó - Elképesztő brutalitás, amire szavak sincsenek: Új-Mexikóban az anya, az anya barátja, és a barát [...] tovább »
Minden idők 31 legjobb állati fotóbombája
Állatok, akik rosszkor voltak rossz helyen. Vagy inkább épp ellenkezőleg: a lehető legjobbkor, a legjobb helyen [...] tovább »
Izrael elutasította az ENSZ követelését, hogy engedje szabadon a világszervezet letartóztatott dolgozóját
Jeruzsálem - Az ENSZ izraeli képviselete elutasította a világszervezet palesztin dolgozójának szabadon [...] tovább »
Egyesült Államok: a Pentagon szerint iráni hajók “zaklatják” az amerikai haditengerészet hajóját
Washington - Az amerikai védelmi minisztérium csütörtökön megerősítette, hogy az iráni Iszlám Forradalmi [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása