Frissítve:

Bináris opció – a saját szabadsághoz és boldogsághoz vezető algoritmusom

Manapság rendkívül népszerű dolog a feminizmusról és a sikeres üzletasszonyokról írni. Csillogó magazinokat újságírói különösen nagy előszeretettel írnak ezekről a témákról. Ugyanakkor nem mindenki tudja elképzelni, hogy valójában mi minden rejtőzik a fényes külső héjon belül, milyen kihívásokkal kell megküzdeniük a nőknek nap mint nap ahhoz, hogy sikert érjenek el.

Napjainkban óriási problémát jelent a megfelelő lehetőség, valamint a fejlődés módjainak megteremtése az egyedülálló nők számára. Ez különösen igaz azokra hölgyekre, akik nem rendelkeznek kezdőtőkével a befektetésekhez. Éppen ezért a bináris opciós kereskedés az egyik leg praktikusabb módja annak, hogy pénzügyi függetlenséget is stabilitást érjenek el a nők, és nem csak ők. Ez a pénzkeresés egy innovatív és okos módja, tökéletes pénzügyi eszköz olyanok számára, akik a számítógépet és az internetet használva otthonról szeretnének pénzt keresi. Engem Anna története inspirált, és úgy döntöttem, megírom és megosztom veletek a történetét.

– Az interneten szereztem tudomást bináris opciókról. Épp jó időben voltam jó helyen. Amikor 29 éves lettem, úgy döntöttem, Debrecenből Budapestre költözök. Költözés után legalább egy évig nem találtam munkát. El sem tudjátok képzelni, mennyire kétségbe voltam esve. Egyszer amikor épp megint hiába keresgéltem munkát az interneten, szembejött velem egy cikk, ahol egy meglehetősen jóképű férfi mesélte el, hogyan nyert rengeteg pénzt a bináris opciós kereskedéssel. Először nem értettem mi az a bináris opció, és hogy hogyan működik. Amikor pedig másodszor is elolvastam a cikket, a története teljesen valószínűtlennek tűnt. Ennek ellenére elkezdtem bináris opcióról szóló információk után kutatni. Kiderült, hogy nagyon sok hasonló történet kering a neten. Mivel pénzre volt szüksége és nem volt állásom, viszont rengeteg szabadidővel rendelkeztem, úgy határoztam, kipróbálom magam a bináris opciós kereskedésben” – meséli Anna.

Jó néhány hetet töltött el a pénzügyi piacok elmélyült tanulmányozásával, sokat olvasott és videókat nézett a bináris opciós kereskedésről, valamint a más kereskedők által kifejlesztett stratégiákról. Úgy gondolta, megtalálta azt a kereskedési módszert, amely segít neki nyereséghez jutni. És ahogy azt a fenti ábra mutatja, tényleg sikerült is neki. Végül felismerte, hogy a bináris opciós kereskedés nagyszerű lehetőséget nyújt számára.
– Ahogy azt az előbb már említettem, nagyon kevés pénzem volt. Ezért eldöntöttem, hogy nem nyitok éles számlát, hanem egy demószámla segítségével kezdtem el kereskedni a Binatexnél.

Rendkívül üdítő érzés bináris opciókkal kereskedni, különösen olyankor, amikor azt érzi az ember, hogy először fedezett föl valamit, és sikerült tovább fejlesztenie a készségeit, mint ahogy azt az én tapasztalatom is mutatja.

Több havi tanulást és képzést követően úgy döntöttem, készen állok az éles számlán keresztül történő kereskedésre. Nyitottam egy felhasználói fiókot a Binatex brókercégnél, mert ők ajánlották a legalacsonyabb letétet, csupán 10 dollárt (kutakodásaim során pedig nem találtam más megfelelő brókereket)” – folytatja Anna.

Amikor kereskedni kezdett, először csak próbálta kitalálni, milyen irányba mozdul el az USD/EUR árfolyam. Apropó a bináris opciónál devizákkal, árukkal, részvényekkel és indexekkel lehet kereskedni. Mindössze annyi a dolgunk, hogy helyesen megjósoljuk, vajon a kereskedésre kiválasztott eszköz ára emelkedni vagy esni fog.

– Azt hiszem, szükségtelen azt ecsetelnem, kezdetben mennyire nehéz dolgom volt. Ez nyilvánvaló. Hogy még érthetőbb legyen, el lehet képzelni milyen az, amikor az ember egész életében nem tud úszni, majd hirtelen úgy dönt, megtanul, és végül sikerül is neki! Vagy ami még ennél is jobb: megpróbálkozik saját maga kereskedni bináris opciókkal. Ti is látni fogjátok, hogy bár az elején nagyon nehéznek tűnik, ha megszerezzük hozzá a kellő tapasztalatot és tudást, a bináris opciós kereskedés is igazi foglalkozásra válik – állítja Anna.

Persze ő sem úgy kezdte, hogy rögtön rengeteg pénzt keresett a bináris opciókkal. Amikor végül sikerült munkát találni el, fokozatosan elkezdte növelni a letét összegét. Lassan, de biztosan elegendő tőkét gyűjtött, aztán egyre többet kereskedett és idővel egyre több pénzt keresett. Néhány év elteltét követően nyereséges kereskedővé vált.
– Nagyon gyorsan felismertem egy egyszerű igazságot: azok a kereskedők lesznek sikeresek, akik rendes kutatómunkát végeznek, megfelelően tanulmányozzák a dolgokat, valamint tesztelik és újratesztelik a tanultakat. Ma már nem is értem, miért voltam olyan szkeptikus az elején – teszi hozzá Anna.
Miután elegendő pénzt keresett a kereskedéssel, nem törte magát tovább, hogy munkát találjon.

Végül elegendő pénz sikerült keresni bináris opciós kereskedésből ahhoz, hogy megtudjon élni belőle. Vett egy házat Budán. Rengeteget utazik és bárhonnan tud dolgozni. Ehhez mindössze egy számítógépre és internet kapcsolatra van csak szüksége.
– A bináris opciós kereskedéssel elérhető a siker, ám ennek biztos tudáson és valódi, saját magad által megszerzett tapasztalatokon kell alapulnia. Ha adott módszer vagy bármilyen rendszer nélkül kezdesz el kereskedni, rengeteg pénzt veszíthetsz vele – magyarázza Anna.
Ahogy ezt Anna is állítja, a legjobb módja annak, hogy elkerüljük a kudarcot az, ha találunk egy olyan brókercéget, aki törődik az érdekeinkkel, és jó hírnévvel rendelkezik. Anna számára a Binatex bizonyult ideális brókernek. Amikor még csak épp elkezdett kereskedni, a Binatex segített neki megérteni a bináris opciók világát. A Binatexnél Anna megtalálta a számára szükséges információt és a kereskedéshez szükséges eszközöket.
– Hogy mit tanácsolnék a kezdőknek? Tudnotok kell, hogy ez az egész történet jó néhány évben is beletelhet, de végül viszonylag gyorsan elérhető a pénzügyi függetlenség, és a saját döntéseid szerint élheted az életed – meséli Anna átszellemült arccal.

Mostanra már úgy érzi magát, mint egy igazi üzletasszony. A maximumon éli az életét. Rengeteg szabadidővel rendelkezik, érdekes és izgalmas a munkája, ami mellett rengeteget utazhat, és senkitől sem függ. Sikeres és független nővé vált. Mi másra vágyott na boldogságért? Megdolgozott a boldogságáért a bináris opciós kereskedéssel.

binatex.com
Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása